store mevzuna gelince yazdığım gün girmiştim bişey yoktu eve gittim bi baktım siteye eklemişler.
1400 tl . eyvallah hiç problem değil ama şunu bir tık düzeltin ya .
bursa da alt üst takım 1300 tl . ben inatla alt arıyorum daha çok giydiğim için. sweetler falan çok daha iyiler .
ben günlük hayatta ciddi manada bu ürünleri giyiyorum çünkü seviyorum güzelde duruyor . biraz buralara evrilmemiz lazım .
aş dernek olayında aynen dediğiniz gibi birinde patron sensin diğerinde değnekçisin. el elin eşşeğini türkü çağırarak arar hesabı .
birinde para senden çıkıyor kar zarar dengesi diğerinde senden sonra kim gelirse uğraşsın hesabı. o nedenle menejere para verirken 400 değilde 300 vermeye çalışırsın 1 milyon değil
aş cart curt giresun da hayatta olmaz . biz böyle debelenip gideriz.
bu arada yukarda bir çorum lafı geçti yeri gelmişken anlatayım çorum belediye idi ilk zamanlar iki takımda 3.lig de aynı gruptaydı hatta belediye takımı bizimle aynı apartta kalıyordu .
adamlar oradan belediye falan derken takımı devrettiler. gelen kişi parası vardı takımı önce toparladı tesisleşme markalaşma vs. takıma o sıra iyi paralar harcadı . sonra takımı para karşılığımı tam bilmiyorum ama murat yıldırıma devretti o da oradan yürüdü gitti. futbolculuktan gelen adam neyin ne olduğunu bilir az çok . sonrada takımı bu iki kişininde yönetiminde yer alan birisine devrettiler. yine para olayı var mı bilmiyorum ama murat yıldırım ben çekiliyorum tüm haklar oğuzhan da dedi .
o kişi zaten 2 yönetimde de olduğu için bir nevi staj görmüş oldu. şehirde çok iyi potansiyel var çok rahat destek çıkar. ülkenin altın işine bakan ahlatçı çorumlu zaten. keza greyder falan . özetle onlar ben bu sene play off yapar diyordum oldu da. sneye olmasa bile öbür sene kesin çıkarlar.