2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
30-05-2024, 09:27,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Giresunsporda heybesi doymayan kalmadı anladığımız kadarıyla, kapanın elinde kalıyor maşallah ! Yeni yönetim maaşını özel idareden alan malzemeci sinan dahi bir çok ismi işten çıkararak kendi personeline yer açtı sanırım, ondan sonra ne bir basın açıklaması ne yapacaklarına dair izlenecek yol açıklama yok hayırdır gölge yönetim desen arkalarında gözle görülür bi destekte yok neler oluyor arkadaş ....
Dün FİFA Transfer yasağı olan takımları açıkladı 24 dosya ile Giresunspor 2. Sırada bunların kaçı yabancı kaçı yerli, hani anlaşmıştık bir çoğu ile kim yalancı mk yerinde . . .
Başkentten !
Reply
30-05-2024, 14:24,
Hoşgeldin Yeni Giresunspor bebek
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
31-05-2024, 01:11,
Başkan dediğin Bursaspor başkanı gibi olmalı 200 milyonu cebinden ortaya koyduktan sonra yardım kampanyası başlattı, şuan tranfser yasağını kaldırdı gibiler borçlarında % 80 i bitmiş, geri dönüyorlar .... Biz mi bizi .iktiret bırak cebinden koymayı ortaya gelen paranın hesabı yok !
Başkentten !
Reply
31-05-2024, 08:31,
bursa da elini şıklatsan bir sürü firması var stadyum forma sponsordan geçilmez. başkan önderlik yaptı para koydu güven verdi. bizde bunu adam neden yapayım kafasında çünkü yemek ister vermek değil .
bugün gidelim sanayiye . yurt dışına drone yapan firma var giresunda. destek istersin anlaşmalar yaparsın . girsan var .
yurtdışına çıkmış inişdibi ( freşa ) var .
yani saymaya kalksan neler var. ama adam neden versin kardeşim gelen yiyor giden yiyor. önce biri kafasını sokacak sonra gelecek bunlar. ha bizde mehdi gelecek bizi kurtaracak diye bekliyoruz . store'den ara ara ürün alırım internet üzerinden sipariş numaraları hala aynı sayılarda . bazı şeyleri taraftara da söylemek lazım .
ama işte kısır döngü bir kıpırdanma olmayınca taraftar isteksiz . kamuoyu taraftardan bir kıpırdanma olmayınca yönetim beceriksiz.
bu böyle sürer gider.
o kadar süper lig de kaldık para geldi sponsorlar ayağımızı yorgana göre uzattık da be anasını satayım neden bu kadar borç var ben çözemedim.
Reply
31-05-2024, 13:28,
Bizde de var da adamları enayi yerine koyarsan salakmı adam sana para versin, bak bjk ye para yağması yapıyor adam .... saydığın firmalardan söğüşleme usulu değilde adam gibi gönül kazanırsan toplarsın parayı, valilik onaylı para topladık Smile para nerde babacımmm para diyebilen yok ... erolcana ev aldıkmı mesela Smile adam bize ilk fırsatta .ikini çıkardı abileri gibi ( şimdi kimse Giresun çocuğu muhabbetine girmesin, elin trabzonlusu bin kat daha Giresunlu bunların yanında) para toplama mevzunda adam güneş enerjisi projesi malzeme, para, % 25 ini getireyim yapalım dedi sonuç. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım valla... hee bu arada Giresunspor store ürün koydu antreman üstü bunlar depodamıydı nerden geldi koyuldu acaba sezonda yoktu tedarikçiye borç var bildiğim kadarıyla malzeme vermiyordu bu iş ne iş ! almak isteyenlere ürün güzel daha böyle şeyler bulunmaz alın derim ' ben siyahını aldım diğeri rizespor gibi Smile
Başkentten !
Reply
31-05-2024, 13:49,
Türk futbolunun, özellikle Anadolu futbolunun şirketleşme işine geçmesi lazım. Bu sene 3 takım çıktı bizim ligden. Kim çıktı Göztepe, Eyüp, Bodrum. 3 takımda A.Ş. Adanaspor öyle böyle A.Ş formatı ile süper lig görüp batmadan yolunda devam etti.

Çorumspor yılların 3. Lig takımı idi. Şimdi şirket statüsünde ilk senelerinde play offtan döndüler. Koca Kocaeli, Sakarya play offlarda elendi.

Bodrum çok güzel örnek zaten. Başkanlık üzerinden menajer soğüşü dönmediği için rakiplerinden daha mütevazi ama iyi bir takım olarak başardılar bu işi. Samet Yalçın, Süleyman Özdamar ile lige çıktı adamlar.

Giresunspor'u şu durumda alıp şirketleştirecek birisi olmaz zaten. Samsunspor bizimle benzer durumda iken çıktı şirketleşti. Ama Samsunspor bence başarılı bir şirket takımı örneği değil. Daha çok parası çok olan ama furboldan anlamayan bir ekolde başkanları var.

Bu girdaptan nasıl çıkılacak bilmiyorum yazacağım ama hepimiz biliyoruz aslında. Adım adım da o hepimizin aklından geçen akıbete doğru giriyoruz maalesef.
Reply
31-05-2024, 14:27,
123456 Wrote:Türk futbolunun, özellikle Anadolu futbolunun şirketleşme işine geçmesi lazım. Bu sene 3 takım çıktı bizim ligden. Kim çıktı Göztepe, Eyüp, Bodrum. 3 takımda A.Ş. Adanaspor öyle böyle A.Ş formatı ile süper lig görüp batmadan yolunda devam etti.

Çorumspor yılların 3. Lig takımı idi. Şimdi şirket statüsünde ilk senelerinde play offtan döndüler. Koca Kocaeli, Sakarya play offlarda elendi.

Bodrum çok güzel örnek zaten. Başkanlık üzerinden menajer soğüşü dönmediği için rakiplerinden daha mütevazi ama iyi bir takım olarak başardılar bu işi. Samet Yalçın, Süleyman Özdamar ile lige çıktı adamlar.

Giresunspor'u şu durumda alıp şirketleştirecek birisi olmaz zaten. Samsunspor bizimle benzer durumda iken çıktı şirketleşti. Ama Samsunspor bence başarılı bir şirket takımı örneği değil. Daha çok parası çok olan ama furboldan anlamayan bir ekolde başkanları var.

Bu girdaptan nasıl çıkılacak bilmiyorum yazacağım ama hepimiz biliyoruz aslında. Adım adım da o hepimizin aklından geçen akıbete doğru giriyoruz maalesef.

Şirketleşme falan çözüm değil süper ligi gören kendini birşey sanıyor tipik menajerlik grupları var onlara teslim olanda batıyor sen Bodrumspor güzel örnek diyorsun Bodrumun başkanı önceki Antalyaspor başkanı Eto ları PSG oyuncuları getiren adam Antalya batıyordu son 2 senede kurtardı tabi turizm ve sanayi kenti ayakta kaldı emin ol Bodrum da birşey olmaz. 

Bize gelince BAL ligini geçtim Giresun amatörü görmeyelim kafi Exclamation
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
31-05-2024, 15:41,
Aslında şirket ile dernek takımı arasındaki farkı çok güzel belirtmiş oldun. Ali Şafak Öztürk dernek statüsünde iken yarının hesabını kendi vermeyeceği için istediği gibi at koşturdu Antalya'da.

Bodrum'da ise şirket sahibi olduğu için yarından da sorumlu. O nedenle daha ayakları yere basan şekilde, daha mantıklı hareket etmek zorundaydı. Bodrum süper ligde barınır, barınamaz ama ekonomik olarak yaşamaya devam eder.
Reply
01-06-2024, 09:02,
store mevzuna gelince yazdığım gün girmiştim bişey yoktu eve gittim bi baktım siteye eklemişler.
1400 tl . eyvallah hiç problem değil ama şunu bir tık düzeltin ya .
bursa da alt üst takım 1300 tl . ben inatla alt arıyorum daha çok giydiğim için. sweetler falan çok daha iyiler .
ben günlük hayatta ciddi manada bu ürünleri giyiyorum çünkü seviyorum güzelde duruyor . biraz buralara evrilmemiz lazım .
aş dernek olayında aynen dediğiniz gibi birinde patron sensin diğerinde değnekçisin. el elin eşşeğini türkü çağırarak arar hesabı .
birinde para senden çıkıyor kar zarar dengesi diğerinde senden sonra kim gelirse uğraşsın hesabı. o nedenle menejere para verirken 400 değilde 300 vermeye çalışırsın 1 milyon değil Big Grin
aş cart curt giresun da hayatta olmaz . biz böyle debelenip gideriz.
bu arada yukarda bir çorum lafı geçti yeri gelmişken anlatayım çorum belediye idi ilk zamanlar iki takımda 3.lig de aynı gruptaydı hatta belediye takımı bizimle aynı apartta kalıyordu .
adamlar oradan belediye falan derken takımı devrettiler. gelen kişi parası vardı takımı önce toparladı tesisleşme markalaşma vs. takıma o sıra iyi paralar harcadı . sonra takımı para karşılığımı tam bilmiyorum ama murat yıldırıma devretti o da oradan yürüdü gitti. futbolculuktan gelen adam neyin ne olduğunu bilir az çok . sonrada takımı bu iki kişininde yönetiminde yer alan birisine devrettiler. yine para olayı var mı bilmiyorum ama murat yıldırım ben çekiliyorum tüm haklar oğuzhan da dedi .
o kişi zaten 2 yönetimde de olduğu için bir nevi staj görmüş oldu. şehirde çok iyi potansiyel var çok rahat destek çıkar. ülkenin altın işine bakan ahlatçı çorumlu zaten. keza greyder falan . özetle onlar ben bu sene play off yapar diyordum oldu da. sneye olmasa bile öbür sene kesin çıkarlar.
Reply
02-06-2024, 02:05,
Seneye de Diadora markası ile devam ediyoruz. https://x.com/crssporturkiye/status/1796942347562815826
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)