2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
30-10-2024, 00:21,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
normal şartlarda iki trabzon ve ya rize takımı olsa birbirlerine yardımcı oluyor bende bu maçın berabere bitmesini bekliyorum Smile aman ben bu sene durumum belli ilimizin diğer takımı çıksın demez, diğer yandan batlama lazio - bulancak roma Smile umarım bulancak kazanır ve lige çıkar bu sene ...
Başkentten !
Reply
30-10-2024, 00:58, (This post was last modified: 30-10-2024, 00:59 by 123456.)
Geçmiş yılların aksine bu sene en arkada bitiren direkt düşecek diye biliyorum. Bulancak şampiyon olamazsa Batlama yıl sonu düşer.
Reply
30-10-2024, 08:06,
Bulancak çıkarsa üst lige Batlama düşmüyor değil mi ? Doğru mu anladım ?
Ama Batlama bu hesapları yapmamıştır diye düşünüyorum.Renktaşların dediği gibi Bulancak karşısında Barcelona kesil ve puanını al Giresun takımları bu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-10-2024, 11:33,
Bulancak çıkarsa Batlama son 2 de bitirmediği sürece düşmüyor. Aksi halde direkt düşüyor. Statü böyle oldu. Yani Bulancak 2, Batlama 3 olsa dahi düşecek direkt.
Reply
30-10-2024, 15:05,
Ve evet tahmin edildiği gibi berabere bitti. Şiran ve Maçka puan kaybettiği için Bulancak liderliğine devam ediyor ama kazansa 5 puan fark yapacaktı. Batlama umarım diğer rakiplerden puan almayı başarır.
Reply
30-10-2024, 16:24,
123456 Wrote:Bulancak çıkarsa Batlama son 2 de bitirmediği sürece düşmüyor. Aksi halde direkt düşüyor. Statü böyle oldu. Yani Bulancak 2, Batlama 3 olsa dahi düşecek direkt.

3 Rize takımı var mesela lider veya yükselme maçı oynamadın mı bu 3 takım düşüyor mu.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-10-2024, 16:55,
heyulaanil28 Wrote:
123456 Wrote:Bulancak çıkarsa Batlama son 2 de bitirmediği sürece düşmüyor. Aksi halde direkt düşüyor. Statü böyle oldu. Yani Bulancak 2, Batlama 3 olsa dahi düşecek direkt.

3 Rize takımı var mesela lider veya yükselme maçı oynamadın mı bu 3 takım düşüyor mu.

Ben 2 Rize takımı var diye biliyorum ama farzedelim 3 Rize takımı var. Öncelikle şehrin kaç kontenjanı olduğuna bakılıyor. Rizenin kontenjanı 2 ancak bir şekilde 3 takımla temsil ediliyor. Bu durumda artık ligi en üst sırada bitiren Rize takımı şampiyon olamazsa diğer 2 takım sıralamaya bakmaksızın düşüyor. Yalnızca Süper Amatörde Rize şampiyonu olan takım lige çıkıyor ve Rize kontenjan sayısınca temsil edilmiş hale geliyor.

Eğer Eynesil lige katılsa idi bizde 2 kontejana rağmen 3 takımla temsil ediliyor olacaktık.
Reply
30-10-2024, 23:19,
Bugün batlama bulancak maçının ikinci yarisina gittim. Hayatımdan 45 dakika çalındı. Yeminle süper amatörde kafaya oynayan takımların maçları daha heyecanlıydı. Bulancak böyle oynuyorsa cikması zor. Ya da sentetik sahaya mı alışkın degiller bilmiyorum. Batlamanın geri hattı ve orta sahası iyi ama ilerisi alucraspor kalitesinde.
Reply
31-10-2024, 00:04,
turkuaz_0628 Wrote:normal şartlarda iki trabzon ve ya rize takımı olsa birbirlerine yardımcı oluyor bende bu maçın berabere bitmesini bekliyorum Smile aman ben bu sene durumum belli ilimizin diğer takımı çıksın demez, diğer yandan batlama lazio  - bulancak roma Smile  umarım bulancak kazanır ve lige çıkar bu sene ...

Tecrübeyle sabit bi kavga eksikti, izledim baştan sona maçı duran toptan karşılıklı goller atıldı heyecanı yüksek bir maç olmadı maaesef taraftar bakımından bulancak fora ezdi lakin 2000 lerden kalan bjk bestelerini acil terketsinler abicim bulancak iskelesinden atlarız çekiyorlar hala içlerinde biride demiyormu mk you tubede bi dünya takım bestesi var girelimde az öğrenelim Smile batlama ise devasa pankartın hakkını veremedi : ( maça bakacak olursak batlama bol bol berabere kalabilir durumda bulancak ise forvet transfer etmeli yoksa o da çıkamaz birbirlerini yesinler serhat ardahan çıkar nasılsa .... haberlerde gördüm başkanları 250 şer m istanbldan arsa verecek adam başı : ) bulancak yense puan farkı iyi olacaktı ama Giresun burası ....
Başkentten !
Reply
31-10-2024, 17:26,
kerasus Wrote:Eğer Giresun takımlarını birazcık tanıyorsam, Batlama sezon maçını oynayıp tek hedef şampiyonluk yolunda Bulancak'a çelme takmak olur gibi. Tabi yanılmayı çok isterim. 

Hiç sekmez. Hele ki Giresunspor'a açıkça cephe almış bir takım ise asla yanltmaz. Üstelik Bulancak çıkamazsa kendileri direk düşecekler. Ama olsun, öncelik Başka Giresun takımlarının başarısız olması.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)