2025 - 2026 SEZONU
Shabry28 Offline
Senior Member

Threads: 3
RE: 2025 - 2026 SEZONU
Tahtanın açılacağını falan düşünmüyorum artık, malum başkanın kimbilir kimlere talimat verir tahta açılırsa diye. Kulüp kapansın ki hesap soran olmasın.
Maça gelince çayeli karabük hopa... hepsi aksiyon halindeler. Tek biz avel avel geçiyoruz maçları.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
25-01-2026, 19:44
Website Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Bu dosyalar bu yönetim yüzünden gelmedi bu konuda haklılar ama sen tahtayı 20 ocakta açıyorsun senin tahtanın kapanma ihtimali var e o zaman o 20 günde transferi bitireceksin sen tahta kapanmasa 3 transfer daha yapacaktık demek komik oluyor. Senin cuma günü en az 5 transferin lisansını çıkarman lazımdı ki bu takıma en az 10 transfer lazım. Bir diğer konu bence bu ligin üzerinde olan 2 topçu Ali Emirhan ve Ahmet Lütfüyü sen kadro dışı bırakıyorsun niye sözleşme yenilemiyor diye senin şuan her topçuya ihtiyacın var inat edecek durumda değilsin. Yönetimin en büyük hatası sen tahta olayını davul zurna her yere yayıyorsan açtığın gün transferi bitireceksin daha tahtanın açılacağını sanmıyorum ben ki açılsa bile 2 haftaya anca açarlar zaten 3 maç geçti üstüne 2 maç daha geçer kalıyo 10 maç takımın ligde kalma ihtimali çok düşük artık
26-01-2026, 12:52
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Valla bu saatten sonra işimiz mucizelere kaldı gibi. 900 bin dolar hemen bulunacak bir para değil. Bölgesel Amatör lig de artık çok zor, birkaç sene sonra tüm Türkiye'den 4 tane takım 3. Lige çıkacak sanırım.
28-01-2026, 22:06
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
kral1234 Wrote:Valla bu saatten sonra işimiz mucizelere kaldı gibi. 900 bin dolar hemen bulunacak bir para değil. Bölgesel Amatör lig de artık çok zor, birkaç sene sonra tüm Türkiye'den 4 tane takım 3. Lige çıkacak sanırım.

Bizde sorun para değil abiler kardeşler. 900k dolar bir şehir takımı için asla ve asla büyük para değil. İlçe takımı dahi olsa illaki birileri çıkar bunca yıllık klüp neden kapansın der bişeyler ateşler. Bizde İrlandalı sayısı Giresunsporlu sayısından fazla. Ve asıl sorun etkili ve yetkili kişiler İrlandalı olunca Giresunsporlu bizim gibi bir avuç elden gelmeyen bir grup kalıyor geriye. 30 küsür dosya çözülmüş boru değil. Yani 900K dan çok daha büyük iş başarılmış aslında. Ama bi bakıyosun yine kapanmış. Rapçi neden bunca yıldır fifaya vermedi? Belli ki İrlandalı arkadaşlar onu yedekte tutmuşlar acil butonu gibi. Hani olmaz olmaz ama bi aksilik olurda tüm dosyalar çözülürse acil durumda devreye sokmak için tutulmuş demek. Hadi insan evladı bir Giresunsporlu çıktı verdi 900k diyelim. Bunca İrlandalı oturup takımın transfer yapmasını ve belki ligde kalışını izleyecek halleri yok. Şuan uyguladıkları B planı gibi, geride elbet C ve D planları mutlaka vardır.
29-01-2026, 12:38
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 83
Bu kadar hayınlık, bu kadar kincilik olmaz yahu.Giresun'un Giresunspordan başka neyi var ? Konuları hepiniz biliyorsunuz bir çakılı çivileri var mı acaba ? Komşu iller uçtu gidiyor.Ordu'nun Nedim'e yaptığı gibi bizimde sokmamamız lazım il sınırlarından içeri ama bizde çiçek, çikolata sunacak çok.

Kulüp forma kampanyası başlattı.Bana göre hiçbir derde deva olmayacak.Zamanda yok zaten.Olan olacak önüne geçilmez.
Bu kampanya dahilinde forma alanları hem teşvik mahiyetinde hem de farkındalık açısından kulübün resmi instagram hesabından paylaşıyorlar.O fotolar içerisinde bir aileyi gördüm ne kadar sevindim bilemezsiniz.Kendilerini tanımıyorum, abimiz eşini, çocuklarını almış storeye koşmuş, çocuklarına forma ve şapka almıştı.Gelir seviyelerinin fazla olmadığını düşündüğüm klasik şehrim insanıydı abimiz ve ailesi.Yani ne diyeyim, sönecek, o çocukların umutları, o abimin vicdanı, o ablamın sevgisi buna sebep olanların üzerinden çıksın.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
30-01-2026, 13:16
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Al tarafta Amasya Karabük ve Çayeli 0 çektiler bu hafta. Yarın kazanırsak bi umut doğar mı diycem ama rakip Ordu olunca asla öyle bir şans vermez bize ölümüne oynar(haklı olarak tabiki). Öte yandan Bulancak karşısında da diğer Orduya başarılar.
31-01-2026, 18:48
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Bir haftadır sürekli taraftar ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Hem forma hem maç bileti üzerinden. Belli ki bu transfer işi bitti. Hayırlısı olsun. Ordu maçı zor, bir mucize olursa ne âlâ.
01-02-2026, 12:31
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

ArmanınPeşinde Wrote:Bir haftadır sürekli taraftar ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Hem forma hem maç bileti üzerinden. Belli ki bu transfer işi bitti. Hayırlısı olsun. Ordu maçı zor, bir mucize olursa ne âlâ.

Benimde çok dikkatimi çekti son yasak geldiğinden beri bir sosyal medyada seferberlik baslattılar. Ama ben fazla iyimser bakıyorum sanırım. Çünkü ben, sanki bi umut 3-5 bişeyler çıkarsa son dodyayı da halledebilir miyiz denemesi olabilir gibi düşündüm açıkçası. Transfer işi bittiyse zaten hiç şansımız yok ve asla harekete geçiremezsin kimseyi. Forma satış kampanyası ile belki 5 bin tane vatandaşa satabilsen eder 10 milyon. Bu farkındalık ile bazı stk lar hadi bi ihtimal gösteriş için vekiller toplu alım derken ortaya idare eder bir rakam çıkarsa üstünü de kendileri (kim kattıysa artık 30 küsür dosyada) ekler belki diyordum. Böylece açıktan transferden bahsetmeden hem boşa umutlandırmıyorsun hemde bu süreçte farkındalığı ve şehir birliğini de üste tutmaya çalışıyorlar. Ben şahsen geçen haftadan sonra artık gitmem gibi geliyordu düşeceğimiz formalite maçlarına. Ama özellikle dün maça çağrı paylaşımları çok arttı. kazanacağımıza pek umudum olmadan sırf tarafımız belli olsun tribün güç versin diye gidicem bu maçada.
01-02-2026, 14:19
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

24. Dk dikkatini çeken oldu mu? Şimdiye kadar futbol tarihi boyunca gördüğünüz tüm ayağındaki topu rakibe hediye etme pozisyonlarını unutun. Çünkü bu çok başka bir seviye artık. Bu acemilikle falan da açıklanamaz. Bizimkileri gördükçe hep diyorum futbol ayakla değil önce zeka ile oynanıyor gerçekten.
01-02-2026, 18:00
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Valla transfersiz bu ligde kalmak imkansız. Açıkçası bizdeki oyuncuların çoğu BAL'da bile oynayamazlar.
01-02-2026, 22:53
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)