kral1234 Wrote:Kulüp mhpnin arka bahçesi olmuş durumda. Kimse korkusuna ağzını açamıyor. Bir tane hesap soran yok. Herkes kıçına kinasını yakabilir.
MHP şuan iktidar ortağı. Ve iktidar ortağı bu takımı desteklese hiç bu durumlarda olmazdık. Bukadar çok irlandalı olmazdı mesela takıma açıktan savaş açan. Sponsor vs açısından bukadar yalnız kalmazdı. Hep diyorum bizi düşüren maddiyat herhangi bir şehir takımı için çerez parası. İktidarın destek verdiği bir takımın çerez parasını dahi çıkaramayıp kapanacak duruma gelmesi imkansız. Üstelik antrenmanlarda maça davet eden, tahta açılırken maddi manevi destek verdiği anlaşıaln da hep CHP li bld başkanı. MHP nin arka bahçesi olsa resmi hesapta CHP li belediye başkanını göremezsin mesela. Zaten yanlışsam düzeltin ama benim gördüğüm kadarıyla MHP en son tahta açıldı açılacak denen günlerde Sayın vekil Konal maaşını bağışladığını açıklamasıyla ortaya çıkmaya başladı. Forma muhabbetinde de katıldılar vs. O da şuan tahta açılması için gerekli paranın yanında pek bir anlam ifade eden rakamlar değil. Klasik siyasi hakeret yani, yanında görünmek sadece. Bu takım siyaseten terkedildiği, üstü çizildiği ve düşmesi istandiği için düştü.
sy200028 Wrote:Düştük artık arkadaşlar bana göre tahtanın açılıp kapanması bile senaryoydu.. Bu durumun derine incelenmesi lazım.Güya biz açtık birileri düpmeye bastı yersen tabi..
Konu Giresun şehri olunca başkanın böyle oyunlara ihtiyacı olmaz bence. Karaahmet takımı yedi bitirdi ve hala el üstünde tutuluyor şehirde seveni çok. Yamak geldi hiçbirsey yapmadı, üstüne elinde iyi kötü birkaç topçu kalmıştı hepsini yolladı elde kimse kalmadı. Onun döneminde yardım kampanyaları da düzenlenmişti üstelik ama tahtanın açılma ihtimali dahi gündeme gelmedi hiç, noldu okadar yardım?. Adam resmen yöneticilik dönemlerinden klüpte kalan parasını kurtarmak ve son voleyi vurmak için gelmiş. Sonuç? hiçbişey olmadı. Şimdi Emin başkan tahtayı açmaya uğraşmaya o mu kötü olacak Allah aşkına? Hiçbişey olmaz. Bu taraftarın gazını almaya gerek yok, çünkü öyle bir gaz yok ortada malesef. Tam aksine tahta açıldığı dönem birileri ardı ardına karalama kampanyalarına hız vermesinden anlaşılıyor ki İrlandalı arkadaşlar baya sağlam korku atakları geçirdi. Ki baksana nolur nolmaz diye resmen ellerinde bir B planı olarak tuttukları dosya bile varmış. Bir futbolcunun parasını alamadığı 4 sene boyunca durupta tam paralar ödenmeye başlayınca fifaya başvurmasını başta türlü yorumlayamıyorum malesef. Zaten kuvvetle muhtemel ona olan borç kağıt üzerindedir. Gerçekten alacağı olsa neden 4 sene beklesin? Rapçiye kimse 1 milyonluk sözleşme yapmaz,tabi kendi çıkarı olmadıkça. O 1 milyonun sadece küçük bir kısmı rapçiye gider, gerisi malum.
Bu arada Bulancak 11 maçta sadece 1 galibiyeti var. Bilin bakalım hangi takıma karşı?

Bu 11 maç içerisinde içeride Çayeli ve A.Hopa maçları da dahil. Bugün hocayı yollamışlar. Oysa 3 maçta 6 puanda oldukları maç sonrası söylemiştim bu hocayla olmayacağını. Bizim maçtaki tüm takım ama özellikle o 70 numaralı oyuncularındaki aşırı hırsın çeyreği dahi yoktu Ordulu topçularda. O anda düşmanı yanlış yerde aradığımızı farkettim.