Düşmemize yanmıyorum beklenen birşeydi ama Ordu sayesinde düşmek koydu emeği geçen herkesin süper ligden düştüğümüz sene Black Ahmet ve tayfasını genel kurulda aklayan o genel kurulda divan başkanı olan Ali Kara nın Black Ahmet plaket takmadığı kalmıştı hepsinin...
Beklenen oldu.Emeği geçenler ve bunun olmasını isteyenler gece çok rahat bir uyku çekmiştir.Sağolmasınlar.Mahalle ağzı ile yazayım, şehrimizin kıymetsiz, saygı değmeyen abisi nasıl can verecek bakalım ? Bu şehre düşmanlığı neden anlamış değilim.
Nice kulüpler düştü buraya.Yapacak birşey yok.İstendi ve oldu.Bundan sonra yeniden ayağa kalkabilecek miyiz ? Bunun için bir çaba gösterilecek mi ? Artık sorunumuzun bu olması gerekiyor.Yönetim kurulunun da biran önce değişmesi lazım.Biran önce.
Daha önce yazmıştım.Kurulma düşüncesi varsa, yok 1967, yok FK, yok Yeni, yok bilmem ne spor ben yokum.O takımı asla takip etmeyeceğim ve desteklemeyeceğim.
Süper ligden düştüğümüz gün, beklediğimiz sonuçla hiç ara vermeksizin karşı karşıya kalmış durumdayız. Bundan sonra amatör ligler. Borcun ödenmesinin aslında pek mümkün olmadığı konuma evrilmis durumdayız. Kocaelispor buradan döndü çünkü KEV tesisleri vardı. Eskişehirspor dönme çabasında orada daha çok şehir dinamikleri ile yürüdü ve bu süreç ve nihayetinde bizden daha iyi şehir takımı bilincine sahipler. Bizde ne satacak tesis var ne de takımı ayağa kaldıracak şehir kültürü.
Bizde şimdiye kadar yüksek sesle dile getirilmedi yeni takım olayı. Ki getirilmesinde zaten. Giresunspor tekti ve artık ölmek üzere. Ha şehir başka bir takıma yatırım yapacaksa tavsiyem ismini değiştirmemesi. Yeniyolmu çıkacak öyle devam etsin ya da Batlama mı çıkacak aynı ismi korusun. Daha samimi çünkü.
Giresunspora gelirsek bir kahraman çıkıp topçu borçlarını ödemediği sürece profesyonel liglere dönemez. Amatör liglerde boy göstermeye devam ederiz. Zaten Giresunspor adıyla birlikte hangi ligde olursa olsun sahaya çıksın. Bize yakışan budur en azından.
Bazen birşeylerin değişmesi için en dibi görmek lazım..Giresunspor dışında başka hiçbir kulübü takip etmem çakmalarla işim olmaz olsun balda yinede Giresun Spor olsun..Asıl sorun bizim kendi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"imizde..Giresun Öncü denen gazetenin Giresunda yayın yapması skandal..Hala karaahmete methiyeler düzüyorlar..Başka şehirde olsa gazetenin yayın yapma şansı yok..ve hala buna inanan gerzekler var bu şehirde..
Giresunspor u siyaset ve mafya bitirmiştir...Umarım akıl alınır..Kimler geri dönmedi ki..
Matematiksel olmasa da küme düşmemiz kesinleştiği halde üç maç üstüste puanla döndük zorlu maçlardan. Keza dün metematiksel olarak çoktan düştüğümüz halde çıktık mücadelemizi verdik ve galip geldik. Gurur duymamız gerekirken sosyal medyada galibiyet paylaşımının altına bakıyorum yorumlar facia. Derdiniz nedir zorla düşürdünüz takımı hala ne istiyorsunuz şu çocuklardan? Sokakbaşının dediği gibi komşu şehirde değil yandaş gazetenin hala övgüler düzmesi, malum şahıs kendisi dahi şehre ayak basamaz. İnsan içine çıkarmazlar çünkü. İşte onların şampiyonluğa oynayıp bizim ise amatöre düşmemiz arasında ince bir çizgi var aslında. Onlar şehrini ve şehrinin takımını seviyor biz ise tam tersi. Bu vatandaşta da böyle, bizi yönetsin diye seçtiğimiz siyasilerde de. Kendi memleketine bukadar düşmanlık niye?