2023-2024 Bal Ligi Görelespor, 1926 Bulancakspor,
16-10-2023, 01:14,
RE: 2023-2024 Bal Ligi Görelespor, 1926 Bulancakspor,
Bu sene Bulancak çok iyi kadro kurmuş, Görele de iyi başladı ama bulancaktan umutluyum her ikisi de ilk maçlarını yendi Görele deplasmanda kelkiti 3-1 , Bulancak içerde 2-1 palandökeni yenmiş, takımlar BAL GRUP 10 da mücadele edecek...
Grupta 3-4 iddaalı takım var...
Başkentten !
Reply
26-02-2024, 20:32,
Bulancak lideri yenip puan farkını 2 ye indirdi. Son maçlarda seri yaptı ve yeniden umutlandı. Bu hafta deplasmanda zorlu bi maç var, kayıpsız geçerse çok önemli. Zira üstekinin kaybedeceği maçlar var.
Reply
29-02-2024, 00:46,
Bulancak çıkamazsa görele bükten aşağı yuvarlanır gider. Yeniyolu seneye balda izleriz. Bu sene playout da yok.
Reply
05-03-2024, 14:11,
Bulancak çok önemli maçı kazandıktan sonra deplasmanda zor maçta yenildi. Bence şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. İyi takım vardı aslında. Murat Kara, Onur Demir falan.. Hocada bayağı takımı hatta Kocaeliyi çıkaran hocaydı.
Reply
05-03-2024, 17:09,
123456 Wrote:Bulancak çok önemli maçı kazandıktan sonra deplasmanda zor maçta yenildi. Bence şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. İyi takım vardı aslında. Murat Kara, Onur Demir falan.. Hocada bayağı takımı hatta Kocaeliyi çıkaran hocaydı.

Sene başında pek takip etmiyordum Bal ligini, haliyle Buancak'ın iddialı kadro kurduğunu da bilmiyordum aslında. Geçen hafta lideri yenip puan farkı 2 ye inince ilgilenmeye başladım. Şimdi de senin mesajdan sonra hocaya ve sezon maçlarına falan baktım. Çıldırmamak elde değil valla. Madem iddialı kadro kuruyorsun da, geçen sene Play Out oynatan hoca ile neden devam ediyorsun? İlk 4 hafta da 5 puan kaybedince hoca değiştirmiş ama O da ilk 2 haftasında kaybedince zaten bu senenin treni çoktan kaçmış. Elinde sihirli değnek yok sonuçta, birde Serhat Ardahan gibi güçlü bir rakiple başlayınca.. Sonrasında çok iyi bir seri yapmış ama nefesi buraya kadar yetti işte. Daha Doğubayazıt deplasmanı da var. Takımı oturttuktan sonraki seriye bakınca, sene başında gelip takımla kamp yapsaydı şuan çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik. 

Türk futbolunda zaten genelde "hocamı atacak golü" gibi düz mantık vardır. Hoca konusuna pek önem verilmez. Bu nedenle olsa gerek, ülkemizde hoca da yetişmiyor bu yüzden. Ülkemizde hocaya bakış açısı belli, takım kötü giderse hocayı yollayıp taraftarın gazını al.
Reply
06-03-2024, 01:01,
kerasus Wrote:
123456 Wrote:Bulancak çok önemli maçı kazandıktan sonra deplasmanda zor maçta yenildi. Bence şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. İyi takım vardı aslında. Murat Kara, Onur Demir falan.. Hocada bayağı takımı hatta Kocaeliyi çıkaran hocaydı.

Sene başında pek takip etmiyordum Bal ligini, haliyle Buancak'ın iddialı kadro kurduğunu da bilmiyordum aslında. Geçen hafta lideri yenip puan farkı 2 ye inince ilgilenmeye başladım. Şimdi de senin mesajdan sonra hocaya ve sezon maçlarına falan baktım. Çıldırmamak elde değil valla. Madem iddialı kadro kuruyorsun da, geçen sene Play Out oynatan hoca ile neden devam ediyorsun? İlk 4 hafta da 5 puan kaybedince hoca değiştirmiş ama O da ilk 2 haftasında kaybedince zaten bu senenin treni çoktan kaçmış. Elinde sihirli değnek yok sonuçta, birde Serhat Ardahan gibi güçlü bir rakiple başlayınca.. Sonrasında çok iyi bir seri yapmış ama nefesi buraya kadar yetti işte. Daha Doğubayazıt deplasmanı da var. Takımı oturttuktan sonraki seriye bakınca, sene başında gelip takımla kamp yapsaydı şuan çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik. 

Türk futbolunda zaten genelde "hocamı atacak golü" gibi düz mantık vardır. Hoca konusuna pek önem verilmez. Bu nedenle olsa gerek, ülkemizde hoca da yetişmiyor bu yüzden. Ülkemizde hocaya bakış açısı belli, takım kötü giderse hocayı yollayıp taraftarın gazını al.

Hoca play outta tutmuştu galiba. Mustafa Adam eğer yanlış hatırlamıyorsam Eynesili çıkaran hocaydı. Ama muhtemelen takım içinde yediler ilk hocayı. Sonra zaten ,3 maçlık mağlubiyet var. 

Ama evet Ergün Ortakçı gelse idi sene başında Bulancaksporu şampiyon yapardı. Önümüzdeki sene ne hocayı tutabilirler ne kadroyu.
Reply
24-03-2024, 22:10,
Eynesil büyük ihtimal küme düşecek, seneye balda 3 takımımız mı olacak? Ya da balda gelecek sene sonunda kaç takım düşüp süper amatorden kaç takım gelecek bilgisi olan var mı?
Reply
18-04-2024, 17:29,
kral1234 Wrote:Eynesil büyük ihtimal küme düşecek, seneye balda 3 takımımız mı olacak? Ya da balda gelecek sene sonunda kaç takım düşüp süper amatorden kaç takım gelecek bilgisi olan var mı?

Görele bi alt lige Bulancak, Eynesil, AMATÖRden gelen takım 3 takım olarak devam ....
Başkentten !
Reply
21-04-2024, 15:58,
kral1234 Wrote:Eynesil büyük ihtimal küme düşecek, seneye balda 3 takımımız mı olacak? Ya da balda gelecek sene sonunda kaç takım düşüp süper amatorden kaç takım gelecek bilgisi olan var mı?

Önümüzdeki sene 3 takım olacak. 3 takım olduğu sene ligi kaçıncı bitirirse bitirsin Giresunlular arasında son sırada olan takım düşecek, diğeri play out oynayacak.

Bu sene sistem değişmiş ayrıca Görelespor direkt düşecek, Batlama Bala çıkacak. 

Görele içeride Çayeline yenerek düşmüş oldu bir nevi. İnce bir dedikodu var Bal 2. leri çıkacak diye ama bana kalırsa Eskişehirlilerin boşa ümidi o.
Reply
24-04-2024, 16:40,
Eskişehir evinde polatlıya da yenildi teee 4. oldular hayal kurmasınlar son 5 maç karıştırdılar eskişehiri barış memiş çırayı yaktı Smile he olursa bizim Bulancakspor'a piyango vurur iyi de olur eskisi gibi Bulancak yukarlarda olur biz aşağıdan bakarız !
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)