Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
15-10-2023, 22:44,
RE: Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
Giresunun en büyük kulübü olacağız, Süper lig ayarında tesis yapacağız, bu sene 2.lig ondan sonra ara vermeden 1.lige çıkacağız derken ligin dibine demir attılar demekki neymiş başkan bu işler lafla olmuyormuş.
Geçen seneki güzelim kadronun üzerine koyup ilerlemek varken sıfırdan kadro kurarsan olacağı budur.
Reply
16-10-2023, 01:07,
Giresunun en büyüğü mü Smile abi bu takım bizim mahalle takımından beter bu mu iddaalı kadro kurduk dedikleri hacettepe bu sene o kadar vasatki 3 tane yemek büyük başarı, bulancak murat karayı almış bunlar tanımıyormu muratı erbaasporda iyi işler çıkardı neden almamışlar ? bi kere kaleci şart o takıma.... takımı bu ığdırlı abilere neden verdiler çözemedik ! düşmez düşmeye de play off potası filan traş... erçağ başkana selam olsun babacım o göt göbek ne allah aşkına Smile çok iyi menajer itelemesi topçular var yalnız orhan evciyi gördüm seneler sonra daha ne olsun !
Başkentten !
Reply
16-10-2023, 09:04,
Sezon öncesi Iğdırlı başkanın röportajını izlemiştim. Adam resmen ayakta skmiş bizi. İddialı dediğim takımın hali bu işte. Bende ilk hafta Kafkaf maçına gitmiştim. Belki ilk hafta ve belki rakip kaliteli ölçü olmaz deniyordu ama takımda cacık olmadığı çok barizdi. Üst liglerden tecrübeli yıldız transfer diye yutturdukları Erçağ çoktan futbolu bırakmış kafada. G.t göbek salmış iyice. Buraya geliş amacı da Mesut Özil vb Avrupa nın yıldız oyuncularının futbolu bırakırken birazda para yiyeyim demesi gibi. Takımın menejer itelemesi ile kurulduğu çok belli. Yoksa Erçağ yerine aynı fiyata en az 2 yada 3 tane genç potansiyel getirebilirdin.
Reply
05-11-2023, 21:05,
Amasyaya mağlup olmuşlar
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
06-11-2023, 01:02,
(16-10-2023, 01:07)turkuaz_0628 Wrote: Giresunun en büyüğü mü Smile abi bu takım bizim mahalle takımından beter bu mu iddaalı kadro kurduk dedikleri hacettepe bu sene o kadar vasatki 3 tane yemek büyük başarı, bulancak murat karayı almış bunlar tanımıyormu muratı erbaasporda iyi işler çıkardı neden almamışlar ? bi kere kaleci şart o takıma.... takımı bu ığdırlı abilere neden verdiler çözemedik ! düşmez düşmeye de play off  potası filan traş... erçağ başkana selam olsun babacım o göt göbek ne allah aşkına Smile çok iyi menajer itelemesi topçular var yalnız orhan evciyi gördüm seneler sonra daha ne olsun !

Muhabbet aslında geçen sene başlamış. Özellikle ığdırlıların burada iyi ağırlanması, bizim ordaki iyi halimiz, erkan sözeri, karaman'da ığdırspor'a yapılan saldırının eynesilin resmi hesaplarından kınanması ve son olarak da alanya kestel'e çelme takıp şampiyonluktan etmemiz baya yakınlaştırdı. Eynesilspor hem sahipsizlik hem de takıma destek verme işinin olmaması yüzünden ligden çekilmeyi planlamış. Adamların sahasını bile bir senede zor yaptı gençlik spor. Sonra ığdırlılar kulübün haklarını biz alalım ığdır'a götürelim demişler. Sanırım buna hem mevzuat izin vermemiş hem de bizimkiler sıcak bakmamış. Kulübü kapatmaktansa bunlara verelim demişler. Ama işin bana göre görünmeyen yüzü çok başka. Para pul ıvır zıvır işleri. Neyse fazla yazmim beni bulurlar falanBig Grin Big Grin
Reply
26-11-2023, 17:53,
Bugün maçlarını izledim küme düşmesinler yeter lidere yenildiler Batman lidermiş ama Eynesil bu futbolcular ile küme düşer Giresun futbolu iyice düşüşte.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-12-2023, 17:11,
2 maç üst üste kazandı Eynesil. Hem düşme hem play off ile 2 puanları var. Dengeli bir log olmuş.
Reply
29-01-2024, 17:09,
Eynesil bu hafta içerde yine kazanıp hem düşme hattına karşı rahatladı hemde PO potası için farkı 3 e düşürdü. Ama bu şekilde içerde 3 dışarda 0 ortalaması ile giderek bir cacık olmaz. 

Bu arada bu haftaki rakibimiz Kelkit son haftalarda çok iyi çıkışa geçince dikkat ettim, hoca değiştirmişler. Bir dönem Giresunspor'da çalışan gabakcı Sinan BayraktarSmile
Reply
11-02-2024, 20:59,
Eynesili de yiyecekler, bu kadar transfer ve gelen başarısız sonuçlar hiç hayra alamet değil.
Reply
26-02-2024, 20:30,
2 haftadır üsteki takımlar kaybederken, Eynesil ise inatla düşme hattındaki takımlara kaybederek PO oynamamak için direniyor. Ha tabi PO oynamayım derken heyecanı bari kaçmasın diye tekrar düşme potasına yaklaşıyor. Iğdırlının şampiyonluk iddiasıyla kurduğu takımdan bahsediyoruz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)