2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
20-06-2023, 09:29,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(20-06-2023, 08:57)sokakbaşımeyhane Wrote:
(18-06-2023, 11:39)kerasus Wrote:
(17-06-2023, 17:51)kral1234 Wrote: Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz.

Bizde tarif ettiğin şekilde bir isim yok. Samsunu A. Demiri falan baz alma. İktidarın yol vermesi ile trilyoner olmuş ve parasını aklamak içinde şehrin takımını satın alıp hem reklamını yapıyor hemde parasını aklıyor. Yoksa Murat Sancak öyle bir Adana aşığı bir adam değil servet döksün bir takımın peşinde. Keza Yüksel Yıldırım normal şartlarda çoktan pes etmişti kaç senedir devasa paralar harcayıp hiçbir başarı elde edemedi. Her ikisi de bir şirket olarak düşündüğünde kar sağlayan şirketler değil aksine kara delik gibi para harcadığın tamamen zararına şirketler. Göztepe var bildiğim kadarıyla camia içinde zengin birinin sahip çıktığı ama Sepil bile dayanamadı sattı. Bizde ise akla gelen ilk isim Enver Yücel. O da reklam yatırımına olsun spora olsun ilgili biri olmasına rağmen ne hikmetse Giresunspor söz konusu olunca başını kuma gömüyor. Sanki birileri oyuncağı elinden alınsın istemediği için izin vermiyor gibi geliyor..

Bu şehirde gerçek Giresunsporluların parası yok. Parası olanlarda Giresunsporlu değiller sadece yemeye gelirler. Yakın gelecekte gerçek bir Giresunspor sevdalısı birine büyük bir miras kalıp birden trilyoner olmazsa çokta şeyetmeyin yani nolacak sonumuz diye. Şurda kalmış taş çatlasın 3-4 senemiz zevk almaya bakın.

İşin ilginç tarafı. Sancak siirtli,Yüksel yildirim Sivaslı.. 
Sorsan bu ikisine ads ve Samsun için ölürler...kara para aklama yuvası ads ve samsinsp

abi sancak '' bana ads yi yönetme gibi birşey deklare edildi bende yaptım diyor '' yani emir geldi yaptım diyor. .
20-06-2023, 11:45,
(20-06-2023, 09:29)semiko Wrote:
(20-06-2023, 08:57)sokakbaşımeyhane Wrote:
(18-06-2023, 11:39)kerasus Wrote:
(17-06-2023, 17:51)kral1234 Wrote: Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz.

Bizde tarif ettiğin şekilde bir isim yok. Samsunu A. Demiri falan baz alma. İktidarın yol vermesi ile trilyoner olmuş ve parasını aklamak içinde şehrin takımını satın alıp hem reklamını yapıyor hemde parasını aklıyor. Yoksa Murat Sancak öyle bir Adana aşığı bir adam değil servet döksün bir takımın peşinde. Keza Yüksel Yıldırım normal şartlarda çoktan pes etmişti kaç senedir devasa paralar harcayıp hiçbir başarı elde edemedi. Her ikisi de bir şirket olarak düşündüğünde kar sağlayan şirketler değil aksine kara delik gibi para harcadığın tamamen zararına şirketler. Göztepe var bildiğim kadarıyla camia içinde zengin birinin sahip çıktığı ama Sepil bile dayanamadı sattı. Bizde ise akla gelen ilk isim Enver Yücel. O da reklam yatırımına olsun spora olsun ilgili biri olmasına rağmen ne hikmetse Giresunspor söz konusu olunca başını kuma gömüyor. Sanki birileri oyuncağı elinden alınsın istemediği için izin vermiyor gibi geliyor..

Bu şehirde gerçek Giresunsporluların parası yok. Parası olanlarda Giresunsporlu değiller sadece yemeye gelirler. Yakın gelecekte gerçek bir Giresunspor sevdalısı birine büyük bir miras kalıp birden trilyoner olmazsa çokta şeyetmeyin yani nolacak sonumuz diye. Şurda kalmış taş çatlasın 3-4 senemiz zevk almaya bakın.

İşin ilginç tarafı. Sancak siirtli,Yüksel yildirim Sivaslı.. 
Sorsan bu ikisine ads ve Samsun için ölürler...kara para aklama yuvası ads ve samsinsp

abi sancak '' bana ads yi yönetme gibi birşey deklare edildi bende yaptım diyor '' yani emir geldi yaptım diyor. .

O yüzden dedim ya bunlar kara paralarini kulüp üzerinden akliyorlar.Hangibsivasli hangi siirtli başkasının memleketine karşılıksız yatırım yapar ...bu devirde kendi hemsehrimizi bizi düdükluyor milllet neden duduklemesin. Menfaati olmasa o kulübe ayak basar mi futbol en güzel para aklama yeri,en güzel hırsızlık yeri
Derelili çotanak
20-06-2023, 14:55,
(17-06-2023, 10:01)kerasus Wrote: Nahid başkan şeffaflıkta güzel gidiyor eyvallah. Ama birazda kendi döneminde olup bitenler ile ilgili şeffaf olsa iyi olur. Örneğin hoca konusunda İrfan buz kararı. Takımın önünde hayati 4 maç ve ligde kalma ihtimali devam ederken geçmişte en ufak başarısı olmayan bir hocayı hangi hedefle getirdi? Neyi başaracağını umuyordu mesela? Sırf ucuz olsun diye bir tercih yapıp küme düşmeyi göze mi aldı? Madem küme düşmeyi göze aldın, Rahmetullah, Doğancan ve Görkem 1.ligde dahi işimize yaramayacak kadar vasıfsız oldukları için mi gitmelerine izin verildi? Ha yok daha Doğancan'ın dahi maaşını ödeyecek paran yoksa neyinize güvenip 400 milyon borçla devam kararı alıyorsunuz? Amerikada ki büyük büyük dedenizden milyar dolar miras falanmı kalacakta birden paraya boğulacaksınız? Bugün sıradan bir alt lig topçusunun maaşını dahi ödeyecek yardım bulamazken yarın kimden nasıl bir beklenti içerisindesiniz acaba? Kısacası gelecek planı nedir bilmek hakkımız değil mi? Önceki mesajda yazdım mesela geldiği zaman öyle güzel projeler ortaya koydu öyle güzel ve akılcı planları vardı ki. Çok umutlanmıştık. Sırf kadro derinliği oluşsun diye rapçiyi bile geri getirmeye çalışan Yamak nerede transfer yasağına rağmen eldeki topçuları tek tek yollayan bugünkü Yamak başkan nerede? Bu 180 derece değişimi açıklaması gerekmiyor mu? 

Cidden kafamda deli sorular.. Nahid başkan bıraksa iyi mi olur? Asla. O hepten sonumuz olacak zaten. Ama daha iyisi yok diye de birine körü körüne itaat edemem ben, yine de sorgulamak zorundayım neler olup bittiğini.

Başkan bizle başşak mı geçiyor la? Zaten küme düşmemizde en önemli etkenlerden biri kaleci mevkisidir. Onda da hiç yoktan iyi dediğimiz Ferhat'ı bırakmışlar 3. kaleci Erkan Anapa ile sözleşme uzattık diye paylaşım yapıyor birde dalga geçer gibi.
20-06-2023, 16:22,
Black Ahmet ve tayfası öyle bir enkaz bıraktı ki bu enkaz zor toparlanır şartlar bu iken oyuncu falan kalmaz misal Hayrullah herkes kadroya yazıyor 2 senedir iyi veya kötü 11 de oynadı süper lige kapağı atar en kötü bu ligde bile iddialı takımlara gider haliyle kaleci Ferhatta gider aynı şekil ben Savicevic,Murat Cem gibi adamların kalacağını sanmıyorum onlar lige geldiler bize Sergen gibi adamlar lazımdı şu dönemde onuda bonservisi ile verdiler bu sene bizim çocuklara sarılacağız Erolcanlara falan bu öyle 1 senelik olay gibide değil geliyor gelmekte olan transfer yasakları ama bizi bu duruma sokan haysiyetsizlerden hesap soran yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
20-06-2023, 20:59,
Giresunspor da beş altı yöneticinin istifa ettiği söyleniyor. Yine Saviçevic e ödeme yapılmazsa boşa çıkıyormuş güzel haberler peşpeşe geliyor. Bundan sonra bu haberleri çok sık duyacağız güzel haberlerGge hasret kalacağız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
21-06-2023, 10:58,
Vaziyet zaten yeterince b.ktan durumda. Birde kendi taraftarımız biraz daha gömmeye çalışıyor. Hatta işi abartıp takımı gömücem diye Allah'ın Murat Camini Saviçeviçini süper lig yıldızı yaptı. Neymiş efendim onlarda durmaz giderlermiş. Oldu canım, bari sağdan gitsinler de cüzdan bulurlar. Hayırdır amg Murat Cem kimmişte Giresunsporu beğenemeyecek, Saviçeviç kim? Doğancan kim? Ha parasını ödemezsen malzemeciyi bile tutamazsın o ayrı mesele. Ama Murat Cem bu takımda durmaz demek artniyetlidir. Normal şartlarda bu takımın tutamayacağı sadece ama sadece Sainz vardı, ki oda zaten boşa çıktı. Sözleşmesi olsa tutamayacağımız tek isim oydu. Ondan da Blackahmet kazığı sözleşme olmasa en az 1,5-2 M euro kazanabilirdik. 

Blackahmet enkaz bıraktı, onu bu sitede inkar edecek kimse yoktur zaten. Ama herşeye rağmen Yamak başkan geldiği esna da 4 takım düşecek olmasına rağmen şansımız azda olsa devam ediyordu. Hele 2 takım düşecek olması bizim adımıza piyango oldu. O anki puan durumu ve fikstür avantajı ile düşmemiz çok zordu. Ama Nahid başkan düşmek için baya çaba harcadı açıkçası. Bu klüp birkaç seneye kapanacaksa bu tamamen Blackahmetin halt yemesidir, ama onu eleştirirken geri kalan herkes sütten çıkma ak kaşık sayılmıyor. E hadi beceremedik düştük diyelim, alt ligde oynayabilecek oyuncuları bile tek tek yolluyorsun. yasak var diye sırf kadroda alternatif olsun diye Rapçiyi bari getirmeye çalışan başkan nerde elindeki tüm oyuncuları tek tek yollayan başkan nerede? Burada bir çelişki yokmu?
21-06-2023, 11:32,
(21-06-2023, 10:58)kerasus Wrote: Vaziyet zaten yeterince b.ktan durumda. Birde kendi taraftarımız biraz daha gömmeye çalışıyor. Hatta işi abartıp takımı gömücem diye Allah'ın Murat Camini Saviçeviçini süper lig yıldızı yaptı. Neymiş efendim onlarda durmaz giderlermiş. Oldu canım, bari sağdan gitsinler de cüzdan bulurlar. Hayırdır amg Murat Cem kimmişte Giresunsporu beğenemeyecek, Saviçeviç kim? Doğancan kim? Ha parasını ödemezsen malzemeciyi bile tutamazsın o ayrı mesele. Ama Murat Cem bu takımda durmaz demek artniyetlidir. Normal şartlarda bu takımın tutamayacağı sadece ama sadece Sainz vardı, ki oda zaten boşa çıktı. Sözleşmesi olsa tutamayacağımız tek isim oydu. Ondan da Blackahmet kazığı sözleşme olmasa en az 1,5-2 M euro kazanabilirdik. 

Blackahmet enkaz bıraktı, onu bu sitede inkar edecek kimse yoktur zaten. Ama herşeye rağmen Yamak başkan geldiği esna da 4 takım düşecek olmasına rağmen şansımız azda olsa devam ediyordu. Hele 2 takım düşecek olması bizim adımıza piyango oldu. O anki puan durumu ve fikstür avantajı ile düşmemiz çok zordu. Ama Nahid başkan düşmek için baya çaba harcadı açıkçası. Bu klüp birkaç seneye kapanacaksa bu tamamen Blackahmetin halt yemesidir, ama onu eleştirirken geri kalan herkes sütten çıkma ak kaşık sayılmıyor. E hadi beceremedik düştük diyelim, alt ligde oynayabilecek oyuncuları bile tek tek yolluyorsun. yasak var diye sırf kadroda alternatif olsun diye Rapçiyi bari getirmeye çalışan başkan nerde elindeki tüm oyuncuları tek tek yollayan başkan nerede? Burada bir çelişki yokmu?

ya çok çelişiyor. oturur anlaşırsın dersin ki seneye zaten sözleşmen bitiyor gel bu sene banko oyna zaten kadro kısıtlı . 
buna hayır diyen futbolcu ben şans bulamıyorum diye ağlamasın . 
üni den mezun olunca bile yok paraya işi öğreniyorsun kendini ispatlıyorsun sonra belirli yerlere geliyorsun. 
sen tamah etmezsen yok olup gidersin. sakarya kocaeli yedek kulübesinde oturursun . 
yahu sen süper ligde oynamışsın. bir tık devamlılık katsan kendine yürüyüp gideceksin ki potansyielin çok yüksek ( doğancan için konuşuyorum ) . alt liglerde çok güzel staj yaptın çorum erbaa bandırma. 
2 sene içinde kendini süper lige atacaktın . ama yok  . bu arada bunun örneği çok var. kendi mahallemden olduğu için iyi bilirim eyüpte ibrahim akdağ var. adam ciddi potansiyelliydi . ama olmadı darıca marıca derken ümraniyede tutundu . sonra oradan üst ligde kendini gösterdi erzurum ankaragücü kayseri derken süper ligde oynadı . 
hele murat cem kocaeli diyorlar. gitsin de biraz oradaki kulübe de oynasın . bak faruk eğer gitmez oynar ise en fazla 2 seneye konya falan rahat yapar. üst seviye anadolu takımlarına rahat gider. örneği cebrail karayer . 
abi bu iş bu dur oynayacak form tutacan. sonradan oyuna girme ile bu iş olmaz. 
neyse ben bu duruma cidden üzülüyorum kafayı takıyorum . 
harbi harbi düştüğümüz duruma bak.
21-06-2023, 14:34,
@semiko:
Oysa ilk geldiğinde yapacağı iş çok basitti. Blackahmet döneminden tüm izleri sileceksin öncelikle. Yani ondan geriye kalan hocayı da yolla diyecem ama onun dönemindeki yöneticileri yanına alan kişiden hocayı yollamasını bekleyemiyoruz malesef. Neyse işte, hedefleri olan genç potansiyelli bir hoca ile anlaş ve ilk >Kayseri maçına onunla çık. Geçmiş kanalnlardan başlayıp maaşları düzenli ödeyerek devam et. Bakın şunu uygulamış olsa başkan, ligden düşme tehlikesi bile yaşamadan gerile gerile bitirirdin ligi. Hem düzenli maaşı yatmaya başlayan hemde seneye süper ligde devam edeceğin için tek bir fire bile vermeden seneye devam ederdin. Fire vermez derken, Sainz de dahil, Perez hatta Sergio bile dahil. Campuzano bile rahatlıkla tekrar kiralayıp devam edebilirdin o şartlarda. Tabi o durumda esktra transfer bütçesi artmadığı gibi borcunda önemli bir kısmı ödenip, gelecek sezona süper lig gelirleri ile de başlayınca borç neredeyse yarıya düşerdi. Seneye de zaten başımızda hedefleri olan genç bir hoca olduğunu düşününce, devre arasına kadar kör topal idare ederdik en kötü ihtimalle. Hatta çoğu takımın uyum sorunu vs de hesaba katınca oturmuş kadro belki düşündüğümüz kadar kötü bile geçmezdi ilk devre. Devre arasına kadar zaten transfer edeceğin oyuncuları çoktan belirlemiş sadece imza atmnası kalmış olacaktı. Bu planlamayla gelecek sene bile kalır, artık yavaştan Süper ligin kalıcı takımlarından olabilirdik. Nahid başkandan baya umutluydum oysa ama Blackahmetin kaldığı yerden aynı yanlışlara aynen devam etti.
21-06-2023, 17:01,
(21-06-2023, 14:34)kerasus Wrote: @semiko:
Oysa ilk geldiğinde yapacağı iş çok basitti. Blackahmet döneminden tüm izleri sileceksin öncelikle. Yani ondan geriye kalan hocayı da yolla diyecem ama onun dönemindeki yöneticileri yanına alan kişiden hocayı yollamasını bekleyemiyoruz malesef. Neyse işte, hedefleri olan genç potansiyelli bir hoca ile anlaş ve ilk >Kayseri maçına onunla çık. Geçmiş kanalnlardan başlayıp maaşları düzenli ödeyerek devam et. Bakın şunu uygulamış olsa başkan, ligden düşme tehlikesi bile yaşamadan gerile gerile bitirirdin ligi. Hem düzenli maaşı yatmaya başlayan hemde seneye süper ligde devam edeceğin için tek bir fire bile vermeden seneye devam ederdin. Fire vermez derken, Sainz de dahil, Perez hatta Sergio bile dahil. Campuzano bile rahatlıkla tekrar kiralayıp devam edebilirdin o şartlarda. Tabi o durumda esktra transfer bütçesi artmadığı gibi borcunda önemli bir kısmı ödenip, gelecek sezona süper lig gelirleri ile de başlayınca borç neredeyse yarıya düşerdi. Seneye de zaten başımızda hedefleri olan genç bir hoca olduğunu düşününce, devre arasına kadar kör topal idare ederdik en kötü ihtimalle. Hatta çoğu takımın uyum sorunu vs de hesaba katınca oturmuş kadro belki düşündüğümüz kadar kötü bile geçmezdi ilk devre. Devre arasına kadar zaten transfer edeceğin oyuncuları çoktan belirlemiş sadece imza atmnası kalmış olacaktı. Bu planlamayla gelecek sene bile kalır, artık yavaştan Süper ligin kalıcı takımlarından olabilirdik. Nahid başkandan baya umutluydum oysa ama Blackahmetin kaldığı yerden aynı yanlışlara aynen devam etti.

ya abi yöneticilere bak hemen kaçışıyorlar. sen bu adamlara güvenip yanına alıyorsun . 
hangi başkan müdür yetkili ne skmse başa geldiğinde herşeyi değiştirir . neden kendi hakim olamadığı şeyi istemez. sen hakan keleş gölgesinde kaldın. bak ben hakan keleş bu takımda 5-10 yıl kalsın derdim ama başkan gidince olay saboteye döndü . 
gördüğün an gönderecen. bu kadar basit
22-06-2023, 09:31,
Sabah gördüm hayrullah veda etmiş ....
Eeee tamam düştük de nahid başkan hafta sonuna piknik mi yapacaz ne zaman elimizde en azından 10 topçu kalacak şekilde ayarlayacağız ...
Başkentten !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)