20-07-2023, 13:13,
|
|
semiko
Posting Freak
|
Threads: 0
|
|
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR !
marka değeri bir yana sürümden kazanma olayı da yok. bu sene feda meda de tişört yaptır şöyle güzel beyaz .
de ki bu tişört normalde işte 100 tl ama feda sezonuna özel 80 tl .
keza formaları öyle yap . kombine mi hemen düşür. zaten millet biliyor kimse almayınca fiyatları düşürecek kulüp diye.
store de öyle ürünler var ki sağda solda geçen sezondan kalmış hepsi çok iyi geçen gittiğimde 2 şort aldım efil efil tatilde giyiyorum . şöyle şeyleri beceremiyoruz. pro destek alınması lazım .
dediğim gibi güzel tişört yaptır ama naylon olmasın cidden kumaş falan iyi olsun . sana oluru nedir adet başına 100 se sende 120 ye sat bunu da açıkla .
10 kişi den 20 liradan 200 lira kazanırsın ama kazanırsın 1 kişiden 200 lira kazanamazsın.
birlik beraberlik olgusu yok zaten de . en azından çabalayalım . ben kulübe üye olmak istiyorum . 2012 de giresunda üni okurken 150 tl idi . yıllık aidat . ben 260 kyk alıyordum. her türlü üye olurdum ama nasıl olunuyor falan fazla kovalayamadık. şimdi olalım desek 4 k giriş ekstra bişeyler daha alıyor. anasının nikahı yani
|
|
20-07-2023, 18:38,
|
|
sy200028
Posting Freak
|
Threads: 3
|
|
Muslera ayrılmış (onurcan piri) Giresunun çocuğu mocuğu göt ayağı paranın olduğu yerde din iman olmaz arkadaş.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
20-07-2023, 19:20,
|
|
Alin size Giresun çocuğu
Derelili çotanak
|
|
20-07-2023, 21:20,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak
|
Threads: 13
|
|
4 Milyon TL getirmiş Onurcan, yani 130.000€. Şu ortamda para değil yemin ediyorum.
Hoş, kalsa daha mı iyiydi? Bedavaya da gitse üzülmezdim şu an.
|
|
20-07-2023, 22:19,
|
|
semiko
Posting Freak
|
|
|
Oooooooo onurcaaaaaaan piriiiii .
Helal olsun....
|
|
20-07-2023, 23:22,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
Threads: 4
|
|
Öncelikle yanlış anlaşılmamak adına, Onurcan'ı bu sene kesinlikle istemiyordum zaten gittiğine de sevindim. Asla savunacağım bir oyuncu değil şu sıralar. Yalnız Giresun çocuğu takımı sattı eleştirileri bana göre ağır kaçıyor. Çünkü en başta ne takım olarak ne taraftar olarak biz hiçbir zaman Giresun çocuğu muamelesi yapmıyoruz takımdayken. Ama ayrılırken ise Giresun çocuğu gibi davranmasını bekliyoruz, işte bu haksızlık. Benim hatırladığım en son Kitapçı zamanında altyapımızdan 3 oyuncu birden çıkmıştı(Emre Karaman, Emrah Kiraz ve Fırat Sezer). Onlar oynadı şans buldu en son. Mesela Eren Tozlu en verimli olacağı genç yetenek çağlarında rahatlıkla oynayacak kapasitesi olmasına rağmen hep 3.lige kiralandı. Oynatmamak için direndik adeta. En sonunda da 2.lige düştüğümüz sezonun başlarında yine yedekti. Bahri kaya mı vardı ne, sakatlık cezalı derken kadro kuramayınca mecburiyetten ilk 11 çıkabildi. Ondan sonra da banko 11 olarak devam etti. Sezon sonu biz düştüğümüz gün O ise Mersin ile görüşüyordu. Vay efendim Giresun çocuğu böyle yapar mı. E napsın süper ligden teklif gelmişken, O kendisini istemeyen takımla 2 lige mi düşsün? Ha bu arada süper lige çıktığımız kadro da belki sevmediğim tek oyuncuydu Eren, O derece gıcık olmuştum o sene. Ama doğruya doğru şimdi Giresun çocuğu gibi davranmasını da bekleyemem asla.
Gelelim Onurcan'a. Yine süper lige çıktığımız sene 12 maçta 1 gol yiyen kaleciyi, puan kaybedilen ilk maç sonrası hemen kesti hoca. Zannediyorum ki futbol tarihinde çok fazla örneği yoktur bu durumun. Giresunlu olmasını geçtim, Yunanlı olsa bir insan böyle bir haksızlığa maruz kalmamalı. Süper lige çıktık, ilk işimiz şampiyonluğun en önemli mimarlarından Onurcanı kesmek oldu. Tamam belki süper ligi kaldıramaz diye düşünüp yanına yada önüne transfer yapabilirsin, ki yapmalısın da zaten orası tamam. Ama aldığın adam da hiç ama hiç net bir görüntü vermedi hiçbir zaman. 2 güzel kurtarış yapıyorsa 3 de saçma sapan gol yiyerek geçirdi sezonu. Çok iyi maçları olsa da kötü maçları çok daha fazlaydı, yani bana kalsa süper lig seviyesi için asla güvenilecek adam değil. Ha totale vursak Onurcan'dan bir tık daha iyi sayılır belki. Ama sözleşmeli oyuncumuz olsa neyse de, bu şartlarda GS'ye oyuncu yetiştirmek için kendi kalemizi feda etmenin mantığı yoktu. O sene kiralık oyuncuyla değilde Giresunlu ve asıl önemlisi kendi sözleşmeli oyuncumuz ile hatalı goller yeseydik keşke. En azından geçen sezon çok daha net bir performansı olabilirdi. Kimbilir belki ligde bile tutabilirdi. Sadece 1 puanla düştüğümüzü düşündüğümüzde, tek bir maçta iyi bir kaleci performansı bizi ligde tutabilirdi. Oyüzden hiç şimdi boş yere Giresun çocuğu triplerine girmeyelim.
Sadece iki örnek.. Erol can olmak üzere daha birçok örnek sayılabilir. Özetle, bu takımın Giresunlu oyuncuya alerjisi var. Mümkün olduğunca direniyor Giresunlu oyunculara karşı. Misal, aynı ayarda 2 oyuncu varsa öncelik herzaman ama herzaman diğer oyuncuda olur. Hatta aynı ayarda 3. bir oyuncu daha alırız, kazara Giresunluya sıra gelmesin diye hem Eren hemde Onurcan'a çok kızgınım, bizdeki son performansları itibariyle çok sağlam eleştiririm ikisini de. Ama bu eleştiriler arasında vefasızlık yoktur.
|
|
21-07-2023, 01:27,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 162
|
|
Darısı pepe kadirin başına, 1-2 filanda o getirebilirse naşşşşş, onurcan efendi bi iki güne anlaştığı takımı kendisi açıklar 4 lira bonservisi için iyi para bu sene kalsa 5 kuruş etmezdi iyi oldu sonu ya keşapspor ya yeniyol
Biz çok gördük Giresun bebesi ha ha bayılıyoruz .ikim hıyar diyene bi goşam tuzla gitmeye ....
Bu arada fiksür ilk 5 hafta dinamit gibi hayırlısı beeee ...
Başkentten !
|
|
21-07-2023, 02:13,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 162
|
|
Bu arada kombine fiyatları çok ciddi ucuzlamış en azından 3000-4000 satılsın dicemde zor ! Gidenlere yenileri eklenecek söylentileri ! var saviçeviç ve kadir başı çekilyormuş ....
Başkentten !
|
|
21-07-2023, 08:43,
|
|
semiko
Posting Freak
|
|
|
(20-07-2023, 23:22)kerasus Wrote: Öncelikle yanlış anlaşılmamak adına, Onurcan'ı bu sene kesinlikle istemiyordum zaten gittiğine de sevindim. Asla savunacağım bir oyuncu değil şu sıralar. Yalnız Giresun çocuğu takımı sattı eleştirileri bana göre ağır kaçıyor. Çünkü en başta ne takım olarak ne taraftar olarak biz hiçbir zaman Giresun çocuğu muamelesi yapmıyoruz takımdayken. Ama ayrılırken ise Giresun çocuğu gibi davranmasını bekliyoruz, işte bu haksızlık. Benim hatırladığım en son Kitapçı zamanında altyapımızdan 3 oyuncu birden çıkmıştı(Emre Karaman, Emrah Kiraz ve Fırat Sezer). Onlar oynadı şans buldu en son. Mesela Eren Tozlu en verimli olacağı genç yetenek çağlarında rahatlıkla oynayacak kapasitesi olmasına rağmen hep 3.lige kiralandı. Oynatmamak için direndik adeta. En sonunda da 2.lige düştüğümüz sezonun başlarında yine yedekti. Bahri kaya mı vardı ne, sakatlık cezalı derken kadro kuramayınca mecburiyetten ilk 11 çıkabildi. Ondan sonra da banko 11 olarak devam etti. Sezon sonu biz düştüğümüz gün O ise Mersin ile görüşüyordu. Vay efendim Giresun çocuğu böyle yapar mı. E napsın süper ligden teklif gelmişken, O kendisini istemeyen takımla 2 lige mi düşsün? Ha bu arada süper lige çıktığımız kadro da belki sevmediğim tek oyuncuydu Eren, O derece gıcık olmuştum o sene. Ama doğruya doğru şimdi Giresun çocuğu gibi davranmasını da bekleyemem asla.
Gelelim Onurcan'a. Yine süper lige çıktığımız sene 12 maçta 1 gol yiyen kaleciyi, puan kaybedilen ilk maç sonrası hemen kesti hoca. Zannediyorum ki futbol tarihinde çok fazla örneği yoktur bu durumun. Giresunlu olmasını geçtim, Yunanlı olsa bir insan böyle bir haksızlığa maruz kalmamalı. Süper lige çıktık, ilk işimiz şampiyonluğun en önemli mimarlarından Onurcanı kesmek oldu. Tamam belki süper ligi kaldıramaz diye düşünüp yanına yada önüne transfer yapabilirsin, ki yapmalısın da zaten orası tamam. Ama aldığın adam da hiç ama hiç net bir görüntü vermedi hiçbir zaman. 2 güzel kurtarış yapıyorsa 3 de saçma sapan gol yiyerek geçirdi sezonu. Çok iyi maçları olsa da kötü maçları çok daha fazlaydı, yani bana kalsa süper lig seviyesi için asla güvenilecek adam değil. Ha totale vursak Onurcan'dan bir tık daha iyi sayılır belki. Ama sözleşmeli oyuncumuz olsa neyse de, bu şartlarda GS'ye oyuncu yetiştirmek için kendi kalemizi feda etmenin mantığı yoktu. O sene kiralık oyuncuyla değilde Giresunlu ve asıl önemlisi kendi sözleşmeli oyuncumuz ile hatalı goller yeseydik keşke. En azından geçen sezon çok daha net bir performansı olabilirdi. Kimbilir belki ligde bile tutabilirdi. Sadece 1 puanla düştüğümüzü düşündüğümüzde, tek bir maçta iyi bir kaleci performansı bizi ligde tutabilirdi. Oyüzden hiç şimdi boş yere Giresun çocuğu triplerine girmeyelim.
Sadece iki örnek.. Erol can olmak üzere daha birçok örnek sayılabilir. Özetle, bu takımın Giresunlu oyuncuya alerjisi var. Mümkün olduğunca direniyor Giresunlu oyunculara karşı. Misal, aynı ayarda 2 oyuncu varsa öncelik herzaman ama herzaman diğer oyuncuda olur. Hatta aynı ayarda 3. bir oyuncu daha alırız, kazara Giresunluya sıra gelmesin diye hem Eren hemde Onurcan'a çok kızgınım, bizdeki son performansları itibariyle çok sağlam eleştiririm ikisini de. Ama bu eleştiriler arasında vefasızlık yoktur.
detayları hiçbir zaman bilemeyiz ancak bu sezon başı ilk senin paranı yatırıyorlarsa sana kaptan diyip sıfırdan başlıyorsak. ben 1 sene daha kalırım seneye istediğim yere giderim sözleşmem bitmiş olur.
ben futbolculardaki şu kafayı anlayamıyorum banko oynayacan işte . gidenler burada 1 sene kalsa neler yapabilecekken şimdi tekrar kendini ispatlamaya çalışacaklar.
ilk sezon okanın gelmesi iyi oldu en azından beraber çalıştılar az da olsa birşeyler katmıştır . kaldı ki onurcan bursa gördü . kendini ismail hoca ile yaz kamplarında çok geliştirdi.
tamam işte seni 1. kaleci yaptılar arkana da tecrübeli birini aldılar. ya abi sen kendini afedersin kasmazsan çabalamazsan bu iş olmaz. tamam başaktan 4 yedin eyvallah sıkıntı yok . ben onurcanın yediği hatalı gole hiç bir zaman laf etmedim ama onurcan hep kendini başka gördü bu külüpte. aidiyet göremedim. belki de yansıtamadı bilemem kendini bana ispatlamak zorunda da değil zaten .
senin milleti kenetlemen gerekirken biz seni gazlıyoruz. artık genç değilsin kardeşim 28 e falan geldin yani .
ben üzüldüm . bu kararda ailevi olduğuna eminim. buradan istanbulspor'a falan gider yada 2.kaleci olmaya devam eder. yolu bahtı açık olsun .
eren konusuna gelirsek eren daha gençken bu haldeydi .
yıllar önce belki bilen bilir giresun dsgl şampiyonu oldu istanbulda çeyrek yarı ve final maçlarının hepsini izledim. o zaman da vardı ben oldum demeler . hareketler. kaldı ki finalde giydiği gs tişörtü üzerine tüyü dikti tamam dedim yat aşşaaağa abi bu çocuklar tabiki kiralanacak ama kıvamı bilmiyoruz bazen . bak samet 4.5 sene alt ligde takıldı adam takır takır oynuyor böyle size yakından tandığım bir sürü örnek sayarım . gidecen oynaycak.
bak ayıp dersek göktana ayıbın kralı yapıldı. ilker hoca sen kimsin artistlik yapıyorsun. gerek yok . çocuk kendini geliştiriyor işte. yok öyle yok böyle diyip çocuğu kadro dışı bıraktılar.
|
|
21-07-2023, 17:43,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak
|
Threads: 2
|
|
Bu sezon kalmalıydı. Para var diye adam yollanacak sezon değil bu sezon.
Tutacaksın eldekilerle kora kor mücadele deneyceksin. Parlayan parlar, Satılan satılır sezon sonu isteyen de gider.
Bence büyük hata.
Bu arada passolig çıktığından beri stada adım atmadım. Sırf kombine için çıkaracağım. Gidemeyeceğim halde. Forma da 2 tane alacağım. Bence destekse bu sene destek olunmalı.
|
|
|