2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
20-08-2023, 01:10, (This post was last modified: 20-08-2023, 01:11 by turkuaz_0628.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
6. Aday adayı olarak Başkanlığa talibim 94 milyon +25 milyon masraf v.s işi tamam kimseye ihtiyacım yok geliyorum .... Smile

İsmi geçenlere bak hele ulan cebinden 500 bin verip icra sırasında bekleyen delikler mi ararsın, şu iş insanıyım siyasiler desteklerse başkanım diyenimi bir tanesi ile benzer adayız kimseye ihtiyacı yokmuş abinin Smile hassssssssssiiiiiiiiiiii ....ttttiiiiirin ulan fakirler .....
Başkentten !
20-08-2023, 12:40, (This post was last modified: 20-08-2023, 12:41 by sokakbaşımeyhane.)
Gökay kasapoğlu veya Osman çırak tam başkası gelecekse gelmesin daha iyi .karaahmetin Yönetim nden kulübe bir lira katkisi olmayan adamlar adaylık açıklıyor.. Anlaşılan yarım kalan işi bitirecekler... Giresun' amatore yollayacaklar..
Başka şehirde olsa bu adamlar değil aday olmak sokaga cikacak cesaret i olmaz
Derelili çotanak
20-08-2023, 16:59,
Geçmişte herhangi bir dönem yönetimde olup şuan adaylığını açıklayacak varsa amacı Giresunspor olmadığı çok açık. Amatöre düşmeden bizde biraz nasiplenelim modunda herkes. Madem Takımı düze çıkaracak imkanın vardı da yönetici olduğun dönemde ne diye bişey yapmadın demezler mi adama? Malesef Giresun şehrinde kimse sormaz hatta alkışlarlar. Komşu da olsa sen bizle ta..akmı geçiyorsun diyerek .........

Yalnız hala Blackahmet geri gelsin tekrar süper lig yapalım diyenler var. Vay arkadaş ne para yedirmiş be. Twitter beslemelerine harcayacağı parayı transfere harcasa Avrupa ya oynardık heralde. Baya sağlam yedirmiş yani. 

Osman çırak gibi her dönem talip olan birisi yada Lokman çağrıcı, Enver Yücel gibi isimler ikna edilip takım teslim edilecek. Bunlar harici hiçbir isim şahsen ilgimi çekmiyor. Bunlar harici kişilerin amaçları ortadadır.
20-08-2023, 18:57,
Beyler ne kafa yorup düşünüp kendinizi yoruyorsunuz Allah aşkına? Bu memleket vizyonsuz bir memleket. Hep böyle oldu, böyle de devam edecek.

Siyasi destek olmadan verimli bir yönetimle gelebilecek birisi var mı? Yok.

Siyasi destek ne kadar sürdürülebilir peki? O da malum.

Bizim memlekette Giresunspor adına çalışan 1 otopark bile yok. Milletin, daha doğrusu siyasilerin cebine bakan bir kulübüz biz. Bizden hiçbir şey olmaz şehir olarak. Haftada bir maçınızı açın izleyin yeter. Bu bile fazla bu şehre.
21-08-2023, 01:07,
Yalnız il takımı fazla lig iyi derken ligdeki sonuçlara göre bu sene ya sonradan açılır klasik takımlar ya da boktan geçecek gibi gol yok kaç maçta olanda da 1-0 Smile 2 farkla yenen tek takımız ulan Smile ne keyifli hafta bu ha ha takımlar uyanana kadar bas oğlum Giresunspor !
Başkentten !
26-08-2023, 09:31,
Bir yönetim istifa ediyor diğeri geliyor. Listeye bakıyorsun takıma can verecek umut olabilecek biri var mı diye hep aynı yüzler aynı kişiler  saltanata dönüştürdüler işi Örnek : Ferhat Karademir istifa etmiş Halil İbrahim Önalın listesinde yer alabilirmiş buyur burdan yak bıktık arkadaşlar sizden artık yeter kulube cebinizden bir kuruş para vermezsiniz bir gram faydanız yok düşün bu takımın yakasından bizim bu saatten sonra  kulubün borcunu hafifletecek kulübe cebinden para verip geri almayacak başkan adayı lazım. Yok mu çılgın biri borcun yarısı benden diyecek.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
28-08-2023, 18:04,
Müthiş bir borcu olan ve mevcut tarihte yalnızlığa itilmiş kimsenin destek vermediği bir kulübe bir düzine adayın çıkması, insanların üşüşmesi beni korkutuyor ve düşündürüyor.Batan geminin malları hesabı herkes seçilip yazdıracağı temliğin derdine mi düştü ? Bu nedir ?
Sürekli aynı isimler etrafında kulübün dönmesi baktığımızda aynı isimler nedeniyle de kapıya kilit vurulacak noktaya gelişimiz Giresunspor üzerinde umutsuzluğumun artmasına neden oluyor.Kafa yoracak bir sahne göremiyoruz.

Forumda da ismi geçen bir Giresun basıncığından arkadaş X'de twit atmış.'Hakan Karaahmet sportif açıdan başarılı, mali açıdan başarısızdır.Nahid Yamak sportif açıdan başarısız, mali açıdan da başarısızdır.Aksini iddia eden var mıdır ? ' diye.Pes diyorum.Yorum yapamıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
29-08-2023, 00:41,
(28-08-2023, 18:04)mvsr Wrote: Müthiş bir borcu olan ve mevcut tarihte yalnızlığa itilmiş kimsenin destek vermediği bir kulübe bir düzine adayın çıkması, insanların üşüşmesi beni korkutuyor ve düşündürüyor.Batan geminin malları hesabı herkes seçilip yazdıracağı temliğin derdine mi düştü ? Bu nedir ?
Sürekli aynı isimler etrafında kulübün dönmesi baktığımızda aynı isimler nedeniyle de kapıya kilit vurulacak noktaya gelişimiz Giresunspor üzerinde umutsuzluğumun artmasına neden oluyor.Kafa yoracak bir sahne göremiyoruz.

Forumda da ismi geçen bir Giresun basıncığından arkadaş X'de twit atmış.'Hakan Karaahmet sportif açıdan başarılı, mali açıdan başarısızdır.Nahid Yamak sportif açıdan başarısız, mali açıdan da başarısızdır.Aksini iddia eden var mıdır ? ' diye.Pes diyorum.Yorum yapamıyorum.

Faturalı basıncımı o Smile
Başkentten !
02-09-2023, 01:46,
5 Başkan adayı da ortadan yok oldu 2 gün kala seçime kimse yok, kayyum lafları dolanıyor ısrarla kasıtlı bırakılmak isteniyor sanki, lakin istanbuldan Serkan CİHAN kimse almazsa ben alırım kayyuma bırakmam diyor değişik bir seçim süreci bizi bekler ...
Başkentten !
02-09-2023, 11:14,
Memleketçe bayılıyoruz bu reklam işlerine. Esip gürlerken iyi. Şöyle adamların bırakın tesis kapısını, Aksu'ya bile girememesi lazım.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)