05-02-2024, 19:25,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
Threads: 4
|
|
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Şu durumda 1 tane bile olsa yabancı almak tamamen saçmalık. Yahu şu takıma süper ligden yıldız topçuları doldursan dahi 13 maçta 10 galibiyet alman ihtimal dahilinde bile değil. Hele ki başında hoca da yokken 40 değil, 25 puanı dahi bulamazsın. Öyleyse 3 aylığına 5 yabancı getrmenin mantığı nedir? Tamamen boş yere Euro cinsinden borç yükünden başka bişey getirmez. Zaten hepimiz çok iyi biliyoruz ki onların da maaşları düzenli ödenmeyecek. Ben nasıl uğraşıyorsam Benden sonra gelecek başkanlar da tahta borcu için 3 ay bile oynamayan topçuların peşinde koşsun dursun diye düşündü heralde Nahid başkan.
Şuan yapılacak tek şey, max. 5-6 tane 2. lig ayarında aidiyeti yüksek(Örneğin M. Taş gibi karakterler) ve hedefi olan oyuncular bulmak. Sene sonuna kadar bu 5-6 oyuncuyu bizim gençlerle harmanla ve gelecek sezonun ideal kadrosu şimdiden hazır olsun. Eksik gördüğün bölgeye de yazın belki 1-2 nokta transfer yapar belki hemen çıkar en kötü ihtimal birkaç sene kalıcı olursun. Zaten tahta açıldığında borcun önemli bir kısmı azalmış olacak, üzerine çok bi transferde yapmadığından seneye tahta sıkıntımız olmayacak büyük ihtimalle. Bakın yapacağımız en mantıklı hamle bu olurdu demiyorum. Çünkü artık pek bir seçeneğimiz yok. Tahta açılacaksa yapacağımız tek mantıklı hamle bu olur, başka bir şansımız yok.
Ha bu arada ismi geçen Hüsam ve M. Taş'ı kesinlikle destekliyorum. Bu karakterde forvette çözebilirsen çok güzel olur. Ama asla Eren değil tabi onu baştan söyleyim.
|
|
05-02-2024, 20:06,
|
|
Hüsamettin Mehmet'i resmen kovdular ama helal olsun elemanlara Giresunlulardan daha çok Giresunlu çıktılar...ligden düşsek bile senenin kadrosu şekillenir bu senede alacağımız 4 5 galibiyet cocukalra takıma güven kazandırır
Derelili çotanak
|
|
06-02-2024, 00:37,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 162
|
|
Bulancakspordan Murat Karayı alsınlar tıkır tıkır gol atıyo her hafta deneyelim abicim evlatsa bizim evlat keza iyi takipçisiyim ordusporda cevatcan bile sonradan giriyor gol atıyor o bile iş yapar ! ismi geçenler bu ligde yeterli düzeyde özelikle vasat takım sayısı fazla elimizde kaçırdıklarımızdan 5 tanesi olsa puan farklı olurdu ...
Başkentten !
|
|
06-02-2024, 18:48,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak
|
Threads: 2
|
|
Tahtayı açıp yabancı alırlarsa bilin ki menajer parası yiyecekler. Bu takımı yabancıyla ligde tutsan da parasını veremeyeceksin seneye daha büyük facia olur. Alsınlar yerli genç 10 futbolcu kaldın kaldın kalamadın seneye mücadele et bari.
Görünen o ki Giresunspor 2-3 seneye tarihin derinliklerine yol alacak.
|
|
07-02-2024, 11:14,
|
|
semiko
Posting Freak
|
Threads: 0
|
|
turkuaz_0628 Wrote:Bulancakspordan Murat Karayı alsınlar tıkır tıkır gol atıyo her hafta deneyelim abicim evlatsa bizim evlat keza iyi takipçisiyim ordusporda cevatcan bile sonradan giriyor gol atıyor o bile iş yapar ! ismi geçenler bu ligde yeterli düzeyde özelikle vasat takım sayısı fazla elimizde kaçırdıklarımızdan 5 tanesi olsa puan farklı olurdu ...
emre nizam'da iş yapar . ama işte niyet önemli. yok kulübe para veriyor diye oynatılmasına gerek yok kimsenin
|
|
07-02-2024, 12:13,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak
|
Threads: 13
|
|
Ya ne koparsak kardır mantığıyla son dakikaya kadar bekliyorlar, ya da açılmayacak.
İçimden bir ses açılamayacak diyor, hayırlısı.
|
|
08-02-2024, 19:14,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
Yalnız başkan artık eşeğin damına su kaçırmaya başladı. Transferin bitmesine sayılı günler kalmış, hala bilmem kaç tl gerekiyor yardım edin diyor. E ama artık yeter da. Normal aklı başında bir yönetim taa sene başından itibaren zaten oynanan maçlarda eksikleri tespit edip transfer dönemi gelmeden hepsiyle anlaşır işi imzaya bırakırdı. Maddi tarafını saymıyorum bile. Başa geleli 2 dönemdir zaten transfer yapmıyorsun. Günlük rutin giderler ve maç vs masrafları dışında yüklü bir para çıkışı olmuyor, ki Gelenlerin de onu fazlasıyla karşılaması lazım normal şartlarda. Eh sende zahmet olmazsa bişeyler ateşle artık yönetim kurulun ile birlikte. Bir de aklı sıra taraftarı ve camiayı gazlamak için 5 i yabancı 13 fubocuyla anlaştık haberleri pompalıyor. Herkes salak bir sen akıllısın dimi bu haberle gaza gelip hadi son gereken X lirayı toparlayalım diye yardıma koşacaklar. Eğer o haber gerçekse seni 3 ay oynayacak yabancılar için menejerlerle paraları kırışasın diye ben niye yardım edeyim?
|
|
09-02-2024, 15:08,
(This post was last modified: 09-02-2024, 15:10 by ArmanınPeşinde.)
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak
|
Threads: 13
|
|
Açıklama geldi, tahta açılamıyor.
Şu bağış taahhüt edip parayı yatırmayanları açıklamak lazım. Öyle bedavadan reklam olmaz. Asıl reklamı çekmek lazım bu şekilde.
|
|
09-02-2024, 15:46,
|
|
123456
Posting Freak
|
Threads: 7
|
|
İstanbul takımlarının borcunu sırtına alan bankalar Giresunspor'a kredi açmamış. Hani şunun için en azından siyasiler devreye girip kredi imkanı saglayabilirdi.
Bundan sonra tahta borcu katlanarak büyür. Geçmiş olsun herkese. Bu kulüp bundan sonra ölür.
|
|
09-02-2024, 18:44,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
Senin yapacağın işi s....eveyim. Herif resmen koca camia ile ta...şak geçti haftalardır. Açıyorum açacağım ha gayret az kaldı yüklenin beyler diye diye verdiği parayı da geri alabilmek için birde bağış topladı. Acaba Blackahmetin PR ekibinden falan mı diye düşünmeye başladım artık. Her türlü beceriksizlikleri ile geçmişi mumla aratmak için görevlendirilmiş sanırım. Hani hayatın olağan akışına aykırı diyeceğimiz olaylar olur ya, hah işte bukadar saçma sapan yönetim şeklini normal şekilde açıklayamıyorum artık.
|
|
|