(08-11-2023, 00:50)Giresun28 Wrote: Hocanın tavrı bencede çok yanlıştı zaten ama ilk 5 hafta iyi alan kapatan ezilmeyen bir takim vardi nolduysa ondan sonra bir dağılma yaşandı ya icerde hoca oyuncular arası bir problem oldu yada yönetim hoca arasında para konusunda ben hocaya kızamam bu işin doğası bu herkes ister parasını ayrıca takimin başında hoca varken sen idmana yeni hoca çıkartırsan mecbur kalırsın bu duruma taktik konusundada bencede iyi hoca değil ama bu takım zaten ekstra taktik geliştirilcek bir takım değil çocukların çogu pozisyon almayı biliyor gelişimlerini sağlayabilecek hoca olabilirdi demek istedim yoksa zaten başarısızdi keşke 1 2 hafta önce yollansaydı belki 1 2 puan fazlamız olurdu
Şahsi fikrim, ilk 5 hafta sonuna kadar mücadele eden takım bunu skora yansıtamadıkça yavaş yavaş düşmeye başladılar sanki. Tek ihtiyacımız olan biraz motivasyon ve çocukları başarabileceklerine dair inandırmaktı. Hoca da onu yapamayınca, daha doğrusu kendisini tüm sorumluluklarından sıyırdığı için gitgide düştü takım. Onun dışında ekstra bir problem çıktığını sanmıyorum.
Kaplan yasal olarak haklı olabilir ama etik olarak iş ahlakı açısından hiçbir haklılık payı yok. e ben zaten yasadışı bir iş yaptığını iddia etmiyorum. Tamam seninle sözleşme yapılmış ve X TL alacağın var sezon sonuna kadar. Ama o sözleşmeye göre seninde bazı yükümlülüklerin var. Ve bu yükümlülükler sadece takımı antrenmanlara çıkarıp haftada bir maça çıkmaktan ibaret değil. Hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyip, birde üstüne sorumluluklarını inkar dahi edipte ben X tl parayı hakettim demek iş ahlakına sığmaz.
Mehmet hoca Çarşamba başladı, Cuma maça çıktı. 2 gün içerisinde evrim geçirmiş gibiydi takım. Bu 2 günde taktik olarak verebileceklerin sınırlıdır ama çocukları motive edince farkı gördük. Zamanla taktikte verebildikçe takımdaki gelişimden ben umutluyum. Hele inşallah Tuzla'yı da yenersek tribünlerde bu sezon ortalamasına göre iyi bir seviyeye çıkabilir. Bu da çok pozitif etkiler çocukları tabi.
Birde Mehmet hoca 3 transferin yeterli olacağını söylemiş. İşte yukarıda hoca gerçek bir Giresunspor taraftarı derken bunu kastediyorduk. Birkaç hafta önce daha Kaplana kalsa devre arası tüm takımı baştan aşağı yenilemekten bahsediyordu. Ama Birinci yine takımı düşünüp en ekonomik açıdan düşünüyor transferi de. Artık yönetime düşen şartları zorlayıp tahtayı aç ve hocanın istediği 3 oyuncuya şart koşma ucuza kaçma al. Sonra arkana yaslan ve düşme tehlikesi dahi yaşamadan rahatça maçlarını izle. Ligde alacağın galibiyetler zaten yapılan transferlerin bir kısmını karşılar. Takım kendini bulsa tribüne de az buçuk seyirci çekmeye başlarsın. Ligde kalırsan Kadirden para da kazanırsın, ama düşersen avucunu yalarsın. Karar yönetimin artık.