Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
07-11-2023, 10:18,
RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor
(05-11-2023, 20:25)sokakbaşımeyhane Wrote: Mehmet birinci çoğu Giresunsporludan daha çok Giresunsporludur..Bizde her zaman başarılı olmuştur çoğu zamanda haksız yere gönderilmiştir..Faruk Şahin arkali önlü oynaması gerektigini kaç haftadır arkadaslara söylüyordum hocada bunu uygulamış doğru tercih yapmış bana göre..bu arada hocanın yardimcisi yabancı da iyi bir taktisyen göreceksiniz bu takım ilerleyen haftalarda daha iyi olacak
Bir de sözüm Eren efendiye hayırdır birader bu hırs bu gerginlik neden çoluk çocuğa dirseknatmak hayırdır???

Hocanın Giresunsporluluğuna bizzat şahidim zaten 2007-08 sezonundan beri. Bence bizde özel başarısı da bundandır. Gerçekten aidiyet hissediyor burada.  Ama ne hikmetse bizde bir türlü sevilemedi. Başka bir klüpte olsa böyle bir hoca klüp tarihine altın harflerle geçer, açık çek yazılırdı, olası başarısızlıkta sonsuz kredisi olurdu. Ama bak gör, varsayıyorum tahtayı dahi açamadan direk bu kadroyla ligde bıraksın. Ya sezon sonu yollar ayrılır yada gelecek sezonki ilk yenilgide kovulur. Böyle bir vefasızlık örneği futbol tarihinde nadir görülmüştür heralde. Adamın 4. gelişi ve her gelişinde kendisinden beklenenin çok daha fazlasını verdi ama her seferinde de haksız yollandı. Mesela 2008 yılı sezon başı ligin açık ara en dandik kadrosuna sahibiz yine. Şampiyonluğun en büyük adayı Kasımpaşa deplasmanında 89. dk da 1-0 kaybettik diye başarısız bulunarak yollar ayrıldı. Daha başka örneğe gerek varmı? 

Eren'e gelince, ondaki kuyruk acısı asla geçmeyecek türden. 1.ligdeyken ben süper lig topçusuyum havalarında takımı küçümsüyordu resmen. Takımda mücadele etmeyen tek topçuydu. Hızlı hücumları keser el freni görevi görürdü resmen. Bomboş pas verirsin tek yaptığı g.tünü dönüp kendi etrafında dönerek oyunu soğutmak. E sonra noldu? kendisini süper lig topçusu görerek 1. ligi küçümserken, takım süper lige çıkıp kendisi ortalama bir 1. lig topçusu olarak devam ediyor. Onu gerçeklerle yüzleştiren takıma karşı kuyruk acısı geçmez artık. Maç öncesi twitter da ergen tayfası Eren güzellemesi yapıyordu. Yok efendim gol atarmışta sevinemezmiş falan. Ne sevinmemesi la? Farzediyorum devre arası bize transfer olsun takımı sabote edeceğine her iddiasına girerim. Bizde oynarken dahi, Giresun mu yoksa Erzurum mu küme düşsün desen Erzurum kalsın biz düşelim ister. Öyle bir düşman şuan Giresunpora. Annesi dahi Giresunsporu iğneleyici paylaşımları vardı zamanında. Ordan hesap edin nasıl bir kuyruk acısı varmış.
Reply
07-11-2023, 10:24,
(07-11-2023, 02:19)Giresun28 Wrote: Mustafa Kaplan akademi hocası olduğu için sene başı doğru hamle demiştim ama kimya uyuşmadı
Kimya uyuşmadı değil, Kaplanın kapasitesi okadardı. Kaplan akademi hocası olabilir, kadro da genç olabilir ama burası akademi ligi değil. "Ben psikolog değilim, takımı motive etmek benim işim değil" ne demek? Ben sadece maça çıkar paramı alırım diyor açıkça. Ki takımı ne hale düşürüp birde sezon sonuna kadar tüm alacaklarını kurtarmanın peşine düşerek karakterini de göstermiştir. Teknik-taktik sıfır. Takıma aile havası yok, motivasyon yok. E hocanın başka işi ne peki bunları yapamıyorsa? Limon sat onurunla yaşa.
Reply
08-11-2023, 00:50,
(07-11-2023, 10:24)kerasus Wrote:
(07-11-2023, 02:19)Giresun28 Wrote: Mustafa Kaplan akademi hocası olduğu için sene başı doğru hamle demiştim ama kimya uyuşmadı
Kimya uyuşmadı değil, Kaplanın kapasitesi okadardı. Kaplan akademi hocası olabilir, kadro da genç olabilir ama burası akademi ligi değil. "Ben psikolog değilim, takımı motive etmek benim işim değil" ne demek? Ben sadece maça çıkar paramı alırım diyor açıkça. Ki takımı ne hale düşürüp birde sezon sonuna kadar tüm alacaklarını kurtarmanın peşine düşerek karakterini de göstermiştir. Teknik-taktik sıfır. Takıma aile havası yok, motivasyon yok. E hocanın başka işi ne peki bunları yapamıyorsa? Limon sat onurunla yaşa.

Hocanın tavrı bencede çok yanlıştı zaten ama ilk 5 hafta iyi alan kapatan ezilmeyen bir takim vardi nolduysa ondan sonra bir dağılma yaşandı ya icerde hoca oyuncular arası bir problem oldu yada yönetim hoca arasında para konusunda ben hocaya kızamam bu işin doğası bu herkes ister parasını ayrıca takimin başında hoca varken sen idmana yeni hoca çıkartırsan mecbur kalırsın bu duruma taktik konusundada bencede iyi hoca değil ama bu takım zaten ekstra taktik geliştirilcek bir takım değil çocukların çogu pozisyon almayı biliyor gelişimlerini sağlayabilecek hoca olabilirdi demek istedim yoksa zaten başarısızdi keşke 1 2 hafta önce yollansaydı belki 1 2 puan fazlamız olurdu
Reply
08-11-2023, 11:15,
Vaz'ın da önemli rol oynadığını düşünüyorum.Sadece Birinci değil yine takımda Giresun'lu hocalarda var.Birinci gelirkende demiştim ekip iyi oluşturuldu; diye düşünüyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
08-11-2023, 12:13,
(08-11-2023, 11:15)mvsr Wrote: Vaz'ın da önemli rol oynadığını düşünüyorum.Sadece Birinci değil yine takımda Giresun'lu hocalarda var.Birinci gelirkende demiştim ekip iyi oluşturuldu; diye düşünüyorum.

twitter da hocanın vaz olduğu yazılmıştı burada konuşmuştuk hatta. 
ya hoca vaz olabilir mehmet hoca olabilir . olay uyum içinde çalışmak. yoksa o baş bu baş diye mevzulara girmemek lazım
Reply
09-11-2023, 14:23,
(08-11-2023, 00:50)Giresun28 Wrote: Hocanın tavrı bencede çok yanlıştı zaten ama ilk 5 hafta iyi alan kapatan ezilmeyen bir takim vardi nolduysa ondan sonra bir dağılma yaşandı ya icerde hoca oyuncular arası bir problem oldu yada yönetim hoca arasında para konusunda ben hocaya kızamam bu işin doğası bu herkes ister parasını ayrıca takimin başında hoca varken sen idmana yeni hoca çıkartırsan mecbur kalırsın bu duruma taktik konusundada bencede iyi hoca değil ama bu takım zaten ekstra taktik geliştirilcek bir takım değil çocukların çogu pozisyon almayı biliyor gelişimlerini sağlayabilecek hoca olabilirdi demek istedim yoksa zaten başarısızdi keşke 1 2 hafta önce yollansaydı belki 1 2 puan fazlamız olurdu

Şahsi fikrim, ilk 5 hafta sonuna kadar mücadele eden takım bunu skora yansıtamadıkça yavaş yavaş düşmeye başladılar sanki. Tek ihtiyacımız olan biraz motivasyon ve çocukları başarabileceklerine dair inandırmaktı. Hoca da onu yapamayınca, daha doğrusu kendisini tüm sorumluluklarından sıyırdığı için gitgide düştü takım. Onun dışında ekstra bir problem çıktığını sanmıyorum. 

Kaplan yasal olarak haklı olabilir ama etik olarak iş ahlakı açısından hiçbir haklılık payı yok. e ben zaten yasadışı bir iş yaptığını iddia etmiyorum. Tamam seninle sözleşme yapılmış ve X TL alacağın var sezon sonuna kadar. Ama o sözleşmeye göre seninde bazı yükümlülüklerin var. Ve bu yükümlülükler sadece takımı antrenmanlara çıkarıp haftada bir maça çıkmaktan ibaret değil. Hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyip, birde üstüne sorumluluklarını inkar dahi edipte ben X tl parayı hakettim demek iş ahlakına sığmaz. 

Mehmet hoca Çarşamba başladı, Cuma maça çıktı. 2 gün içerisinde evrim geçirmiş gibiydi takım. Bu 2 günde taktik olarak verebileceklerin sınırlıdır ama çocukları motive edince farkı gördük. Zamanla taktikte verebildikçe takımdaki gelişimden ben umutluyum. Hele inşallah Tuzla'yı da yenersek tribünlerde bu sezon ortalamasına göre iyi bir seviyeye çıkabilir. Bu da çok pozitif etkiler çocukları tabi. 

Birde Mehmet hoca 3 transferin yeterli olacağını söylemiş. İşte yukarıda hoca gerçek bir Giresunspor taraftarı derken bunu kastediyorduk. Birkaç hafta önce daha Kaplana kalsa devre arası tüm takımı baştan aşağı yenilemekten bahsediyordu. Ama Birinci yine takımı düşünüp en ekonomik açıdan düşünüyor transferi de. Artık yönetime düşen şartları zorlayıp tahtayı aç ve hocanın istediği 3 oyuncuya şart koşma ucuza kaçma al. Sonra arkana yaslan ve düşme tehlikesi dahi yaşamadan rahatça maçlarını izle. Ligde alacağın galibiyetler zaten yapılan transferlerin bir kısmını karşılar. Takım kendini bulsa tribüne de az buçuk seyirci çekmeye başlarsın. Ligde kalırsan Kadirden para da kazanırsın, ama düşersen avucunu yalarsın. Karar yönetimin artık.
Reply
09-11-2023, 21:58, (This post was last modified: 09-11-2023, 23:27 by sokakbaşımeyhane.)
Bana göre sağ bek erolcan ve furkanin yerine iki yönlü orta saha bir kanat bir forvet 4-5 takviye ligde birakir
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)