Birinci Lig 12.Hafta | Tuzlaspor - Giresunspor
12-11-2023, 14:25,
RE: Birinci Lig 12.Hafta | Tuzlaspor - Giresunspor
Bugün amatör mac izlemek için etbasoglundaydim. Bizimkilerin alt yaş maçı varmış trabzonsporla. Aralarında öyle fizik farkı var ki aşağıdaki fotoğraf geldi aklıma.

https://guldum.net/post/626513664092061696
Reply
13-11-2023, 09:03,
şahin açıkta olmuyor ciddi manada .
tüm özellikleri bek için muhteşem.
bale oluşturmamız gerekmiyor yani . sol bek ise sol bek olarak kalsın . 3 lü savunmayı bende söylemiştim faruk iyi agresif . tandemde iş yapar. hoca kuwası ileri atarak serbest bıraktı iyi oldu .
yani 3lü yada 5li ne derseniz artık geriyi öyle kurup ileride kanatsız oynayabiliriz.
en uç kuwas arkası savicevic çekdar ortada erol furkan .
yani bu derece de verim alınabilir bence.
Reply
13-11-2023, 09:19,
Bu maç benim için hocaya yazar. Hala Twitter da hoca yok zamanında şunu yaptı bunu yaptı eleştirilemez kafasında olanlar var. Mehmet hocayı benim kadar seven ve savunan heralde çok azdır. Herzaman da arkasındayım ama önceliğim Giresunspor. Kötü olduğu zaman kötü demek lazım. Tamam her maç çok iyi olmayabilirsin ama Tuzla'ya da bukadar mahkum oynayamazsın. Hele bir tane sayfa devre arası takım kusursuza yakın hoca dersine iyi çalışmış falan diye öve öve bitiremiyor. Goller 2. yarı geldi diye kendimizi kandırmayalım. Bana göre penaltı bile yoktu, bedavadan öne geçtik ama onun bile kıymetini bilemedik. Hatta devre arası hoca kesin bir dokunuş yapar 2. yarı alırız maçı diyordum hala. Ama anlamadığım şekilde kötüydük. Hem Tuzla hem Ümraniye kazandığı hafta 0 çekmek büyük dezavantaj. Bu futbolla mümkün değil kalamayız. Ama beni umutlandıran tek bir şey var. Hocanın maç sonu açıklaması; "Bu takım mutlaka bu ligde kalacak". Çünkü Mehmet hocam öyle taraftarın gazını alayım diye işkembeden atıp umut dağıtıp günü kurtarma derdinde biri olmadı hiçbir zaman. Herzaman söylediğini bile değil, fazlasını başardı. Ligde kalıcaz diyorsa o ışığı görmüştür. Bu maç kötü olsa da bende hala "hoca diyorsa bir bildiği vardır" güveni hep vardır.
Reply
13-11-2023, 18:14,
İleri hattım yok.
Benim kafam derki 5-4-1.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-11-2023, 20:40,
3'lü savunmayla 5'li arasında çok fark yok ya. Hücumda 3'lü, savunmada 5'li yaparsın o iş basit. Formasyondan bağımsız olarak bizim yapmamız gereken orta sahayı ele geçirip bekleri half - space dediğimiz alanlara koşturabilmek olmalı. Kontra ile çıkabilecek bir takım değiliz. Atik, dirençli, hızlı oyuncularımız yok. Bekler hariç tabi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)