Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
28-11-2023, 12:37, (This post was last modified: 28-11-2023, 12:53 by turkuaz_0628.)
RE: Trendyol 1. Lig 13. Hafta karşılaşması GİRESUNSPOR- Kocaelispor
Ben anlamıyorum ağzı süt kokan gençler yayvan yayvan başakkkkkaaannnımmm kayyuma bırak o zaman diyor ulan kayyum ne nasıl işler ya da kayyuma kalınca oluk oluk para filan akacağını sanan salaklar var şehirde en iyi kayyum şuan nahid başkanın yönetimi ile kıyaslanamaz ! adam uğraşıyor kaynak arıyor zaman zaman halıcı kilimci geziyor koca başkan diye dalga geçiyoruz ama 55 milyon iyi para toplamış bu zamana kadar, belediye başkanı vali ile görüşmüş anladığım kadarıyla bi 50-60 kaynak yaratama peşinde halk bankasına borç ödenmiş 100 bin tl temlik imzası attım diyor, kullandırırlarsa kullanacaz diyor, üstünü de siz tamamlayın diyecek açtırmaya çalışacak, eski topçulardan çoğu anlaşmaya yanaşmış açıkca söylüyor benim teklif ettiklerimi almazlarsa yarın bu parayı da bulamayacaklar doğru ütopik rakam beklentisi olana kadar 2 lira alacağı olana 1,4 ya da 1,6 verelim al paranı demek mantıklı karşı tarafında işine gelir yıllarca bekleyip o parayı heba etmektense...

Karaahmet dosyası tamamlanmak üzere imiş, ceza davası açılacakmış yakında nahid başkan istenilen belgeleri 2 klasör hazırladık verdik dedi, bu arada şehir efsanesi mi bilinmez ama karaahmet gürcistanda lafları dolanıyor yalan mı gerçek mi bilemedik ?

2 oyuncuya teklif varmış birisi zaten oynamak istemeyen kadir efendi diğeri muhtemel saviçeviç. ikisi de yol alsın tahta açılsa da açılmasa da hatta farukcanıda hediye etsinler ...

Kimi yerel basın da hatta bi çok yazan kişi de yok mehmet hoca takımdan düşsekte kalsakta diye bahsediyor yazmış ulan belli değilmi işte bu kadro düşmeye muktedir hoca deyincemi takıldınız, benim anladığım şehirde sayısı sınırlı insan mantıkla düşünüyor gerisi oturduğu yerden 5 kuruş bilet almadan bi para katmadan işkemden sallıyor, ulan 280 tl ye forma satıldı alsanıza maksat forma almakmı fiyatta iyi daha ne olsun 600-700 den düştü işte daaha ne kadar düşecekte alacaksınız !
Başkentten !
Reply
28-11-2023, 13:11,
(28-11-2023, 12:37)turkuaz_0628 Wrote: Ben anlamıyorum ağzı süt kokan gençler yayvan yayvan başakkkkkaaannnımmm kayyuma bırak o zaman diyor ulan kayyum ne nasıl işler ya da kayyuma kalınca oluk oluk para filan akacağını sanan salaklar var şehirde en iyi kayyum şuan nahid başkanın yönetimi ile kıyaslanamaz ! adam uğraşıyor kaynak arıyor zaman zaman halıcı kilimci geziyor koca başkan diye dalga geçiyoruz ama 55 milyon iyi para toplamış bu zamana kadar, belediye başkanı vali ile görüşmüş anladığım kadarıyla bi 50-60 kaynak yaratama peşinde halk bankasına borç ödenmiş 100 bin tl temlik imzası attım diyor, kullandırırlarsa kullanacaz diyor,  üstünü de siz tamamlayın diyecek açtırmaya çalışacak, eski topçulardan çoğu anlaşmaya yanaşmış açıkca söylüyor benim teklif ettiklerimi almazlarsa yarın bu parayı da bulamayacaklar doğru ütopik rakam beklentisi olana kadar 2 lira alacağı olana 1,4 ya da 1,6 verelim al paranı demek mantıklı karşı tarafında işine gelir yıllarca bekleyip o parayı heba etmektense...

Karaahmet dosyası tamamlanmak üzere imiş, ceza davası açılacakmış yakında nahid başkan istenilen belgeleri 2 klasör hazırladık verdik dedi, bu arada şehir efsanesi mi bilinmez ama karaahmet gürcistanda lafları dolanıyor yalan mı gerçek mi bilemedik ?

2 oyuncuya teklif varmış birisi zaten oynamak istemeyen kadir efendi diğeri muhtemel saviçeviç. ikisi de yol alsın tahta açılsa da açılmasa da hatta farukcanıda hediye etsinler ...

Kimi yerel basın da hatta bi çok yazan kişi de yok mehmet hoca takımdan düşsekte kalsakta diye bahsediyor yazmış ulan belli değilmi işte bu kadro düşmeye muktedir hoca deyincemi takıldınız, benim anladığım şehirde sayısı sınırlı insan mantıkla düşünüyor gerisi oturduğu yerden 5 kuruş bilet almadan bi para katmadan işkemden sallıyor, ulan 280 tl ye forma satıldı alsanıza maksat forma almakmı fiyatta iyi daha  ne olsun 600-700 den düştü işte daaha ne kadar düşecekte alacaksınız !

Mehmet hoca aslında ovulecek bir açıklama yapmış millet sovmus..Adam kısaca diyor ki ben bazı fareler gibi gemiyi terketmem savasacagim diyor ha yeni gelen yönetim olur ya da başka birileri hocayı istemez ayrı bir konu ama adam takımı satmayacagini söylüyor bunu bile kendi yönlerine çevirdiler..Twitter'da bir tane hocaymis Murat Özdemir diye bir palavracı kendi kendine kararlar alıyor Recep ve tayfası da paylaşıyor haklısın hocam diye 
Ulan Giresunsporum kimin ellerine kaldı Giresunspor un gwcmisini bilmeyen klavye başına geçti mi otorite oldu
Sen kimisn la hayırdır ???
Derelili çotanak
Reply
28-11-2023, 14:00,
Mehmet Birinci bu takım düşsede kalsada buradayım diyor. "Dediği de bu takım düşebilir de kalabilirde. " Doğru tahta açılırsa bir ihtimal kalabilir ama onun dışında bu takımın düşmeme ihtimali yok. Bunu hoca dedi diye adam niye çarmıha geriliyor anlamıyorum.

Burada kaç yıldır Giresunsporu takip ediyoruz hepimiz. Bu takımın ligde kalacağına inanan var mı aramızda ? Bu takım için maalesef yolun sonu görünüyor. Umarım Giresunspor yaşar. 3. Ligde olur Balda olur, Salda olur. Önemli olan yaşaması.

Ben tahta açılsa dahi kümede kalma ihtimalimizi düşük görüyorum sürpriz olmazsa. Ha devreye kadar takım 6-7 puan çeker. O zaman bir ümit doğar. Ancak devreye kadar galibiyetsiz gidersek bulunan kaynakla dosya kapatıp yola devam etmek lazım. Bundan sonra bizim için her kapanan dosya kar olacak. Diğer türlü her sene katlanarak karşımıza çıkacak bu dosyalar.
Reply
28-11-2023, 15:55,
(28-11-2023, 14:00)123456 Wrote: Mehmet Birinci bu takım düşsede kalsada buradayım diyor. "Dediği de bu takım düşebilir de kalabilirde. " Doğru tahta açılırsa bir ihtimal kalabilir ama onun dışında bu takımın düşmeme ihtimali yok. Bunu hoca dedi diye adam niye çarmıha geriliyor anlamıyorum.

Burada kaç yıldır Giresunsporu takip ediyoruz hepimiz. Bu takımın ligde kalacağına inanan var mı aramızda ? Bu takım için maalesef yolun sonu görünüyor. Umarım Giresunspor yaşar. 3. Ligde olur Balda olur, Salda olur. Önemli olan yaşaması.

Ben tahta açılsa dahi kümede kalma ihtimalimizi düşük görüyorum sürpriz olmazsa. Ha devreye kadar takım 6-7 puan çeker. O zaman bir ümit doğar. Ancak devreye kadar galibiyetsiz gidersek bulunan kaynakla dosya kapatıp yola devam etmek lazım. Bundan sonra bizim için her kapanan dosya kar olacak. Diğer türlü her sene katlanarak karşımıza çıkacak bu dosyalar.

Aslında dosya kapatmak tahtayı acmak demek. Şu an transfer yasağımız yok. Tahtaya düşen borcu öde transfer yap. Yabancılara olan borcu ödemezsek zaten FIFA yine yasak koyacak.
Reply
28-11-2023, 16:04,
Valla kim ne derse desin aklı selim olmakta fayda var iyisi de bu kötüsü de nahid başkan ve mehmet birinci hocanın arkasındayım elimden geldiğince maddi olarakta katkı sağlayarak devam, 3.lige düşsekte kızacağım söveceğim lanet edeceğim isim nahid başkan ve mehmet birinci değil ! geriye doğru son 3 başkan bu zan altındadır tek kuruş kazanç elde ettilerse de haram zıkkım olsun ....
Başkentten !
Reply
28-11-2023, 16:15, (This post was last modified: 28-11-2023, 16:19 by 123456.)
(28-11-2023, 15:55)yirmisekiz Wrote:
(28-11-2023, 14:00)123456 Wrote: Mehmet Birinci bu takım düşsede kalsada buradayım diyor. "Dediği de bu takım düşebilir de kalabilirde. " Doğru tahta açılırsa bir ihtimal kalabilir ama onun dışında bu takımın düşmeme ihtimali yok. Bunu hoca dedi diye adam niye çarmıha geriliyor anlamıyorum.

Aslında dosya kapatmak tahtayı acmak demek. Şu an transfer yasağımız yok. Tahtaya düşen borcu öde transfer yap. Yabancılara olan borcu ödemezsek zaten FIFA yine yasak koyacak.

Eksik ifade etmişim aslında. Atıyorum 9-12 puan civarında puanla devreye girdik. Takımın 22-25 civarında puan toplaması gerekecek 17 maçta. Ben 17 maçta bu baremde puan toplayacağımızı düşünmüyorum. O nedenle yeni alınacak futbolcular için atıyorum 10-15 trilyon bütçe ayrılacaksa onlada dosya kapatmak düşünülebilir. ( Muhtemelen henüz düşmeyen dosyalarda vardır) Bu fikir tabiki, başkası elde ümit varken sonuna kadar deneme taraftarıda olabilir.

Euro ile olan dosyaları özellikle zamanı gelsin gelmesin kapatmak öncelikli olmalı.
Reply
29-11-2023, 20:21,
Hüseyin Yücel besiktasa 20 milyon Euro akitacakmis
Ne desek boş
Derelili çotanak
Reply
30-11-2023, 22:03,
3 puan silme cezasıda gelmiş şimdiden geçmiş olsun biz bu takımı 3 ligde yine destekleriz ama bizi bu duruma düşürenler gün yüzü görmesin  Angry
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-11-2023, 22:31,
Seneye beyaz gurup mu kırmızı gurup mu? Geçmiş olsun. Gelecek senenim planı şimdiden yapılsa iyi olur.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
30-11-2023, 22:34,
Ben 3.ligden devama razıyım
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)