Trendyol 1.Lig | 30. Hafta | Kocaelispor - Giresunsporumuz
14-04-2024, 19:03,
Trendyol 1.Lig | 30. Hafta | Kocaelispor - Giresunsporumuz
14/04/2024 Pazar
19:00
Reply
14-04-2024, 23:26, (This post was last modified: 14-04-2024, 23:30 by ArmanınPeşinde.)
RE: Trendyol 1.Lig | 30. Hafta | Kocaelispor - Giresunsporumuz
Esame listesinde olmayan oyuncu oynatmışız. Muhtemelen 3-0 olarak tescil edilecek.

Başkanı "takımı bu hale o getirmedi" diyerek savunanlardandım ama şu an başkanlık vasfı olmadığı kesin.

Mustafa KAPLAN'ı beğenmedin gönderdin. Eyvallah.
Mehmet BİRİNCİ neden şu an bu takımın başında değil?
Zaten küme düşmüş bir takım, neden Serhat denen amatör tarafından yönetiliyor?

Bir de maça doktor götürmediğimiz yazılıp çiziliyor sosyal medyada. Doğruysa esame listesi olayından daha büyük rezillik. Başkan... Biz hala profesyonel bir spor kulübüyüz. O kadar da uzun boylu değil. Bir doktor bile götürecek kapasiten yoksa bırak artık gerçekten.
Reply
15-04-2024, 10:18,
Düşmüş ama ölmemiştik.Şimdi ise ölmüş durumdayız demekki.Lig bitsine gidiyoruz ama devam ediyor sezon.
Zaten futbolcumuz yok doğru dürüst esame listesinde olmayan futbolcuyu nereden bulupta oynattık ?
Doktorsuz maça çıktıysak ceza yiyeceğiz.
Deplasmanlara da otobüs ile gidip geliyormuşuz.Diyecek söz bulamıyorum.Yazıklar olsun bu şehire.
Dikkatimi çekti hoca birkaç maçtır kaleci Göktan'ı oynatıyor.Erkan'a forma vermiyor artık.Göktan kötüdür diye demiyorum, garipsedim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-04-2024, 01:27,
İyice boku çıktı ama dr olmadan maça gitmeler otobüs kullanmalar esame listesine isim yazmadan oynatmalar... tam salmışlar ayıp ya seneye bu gençleri de bulamayız böyle giderse....
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)