2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
28-06-2024, 22:58,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Bu takım bu saatten sonra düze çıkmaz. Bilmediğimiz ne davalar var kim bilir? Batlamaspor'u Giresun Fk yapma söylentileri boşa değilmiş diye düşünüyorum.
Reply
28-06-2024, 23:52,
G.tünde donu olmayan adamı 3.lig değilde 1.ligden oynatırsan böyle olur tabansız herifler seneye derelispora gelirsiniz yeniden inşallah....

Yönetim usulsuz diyorda olay hataya parasını alıp kaçan eleman gibi olmuş... aile ve menajerler yönlendiriyor ....
Başkentten !
Reply
03-07-2024, 12:49,
Puan silme cezası konuşuluyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-07-2024, 15:46,
yahu şu ligde 2-3 sene kalsak toparlardık burdan aşağısı daha da kötü hiç toparlanmaz.
ben futbolcuları anlayamıyorum daha fazla süre almak varken gitmek nedir.
anıl ne yapacan yavrucum sezon ortasında belçikaya gidiyordun noldu .
talha sanırsın ronaldo "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yerinde tripler o biçim.
şöyle şeylerin maskarası yapanın iki yakası bir araya gelmesin kardeşim ...

hakan başkana millet ne meziyetler düzüyor sorun bende mi ben anlamadım.
bile bile yapılan hataları kimse görmüyor.
hakan sıçtı , yamak sıvadı durum budur
Reply
05-07-2024, 10:32,
semiko Wrote:yahu şu ligde 2-3 sene kalsak toparlardık burdan aşağısı daha da kötü hiç toparlanmaz.
ben futbolcuları anlayamıyorum daha fazla süre almak varken gitmek nedir.
anıl ne yapacan yavrucum sezon ortasında belçikaya gidiyordun noldu .
talha sanırsın ronaldo "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yerinde tripler o biçim.
şöyle şeylerin maskarası yapanın iki yakası bir araya gelmesin kardeşim ...

Mesele sadece oynayıp oynamamaları değil. Takımda para yok, maaş konusu nasıl dönüyor kim bilir. Puan silme cezalarıyla, ligde zar zor kazandığımız puanlar silindi, art arda zibilyon tane mağlubiyet alıp küme düştük. Takımın düze çıkacağına dair emareler görünmüyor. Öyle durumda oyuncunun oynama motivasyonu da kalmıyor. Az biraz para veren takıma gitmek istiyor. Ben anlayabiliyorum açıkçası.
Reply
05-07-2024, 10:48,
Benim aldığım bilgiye göre çoğu çocuk asgari ücrete oynuyor. 5-6 aydır o parayı da almayanlar var. Ben olsam ben de giderim. Şu an herhangi bir 2. lig takımı asgari ücretin hiç yoksa 4-5 katını verir.
Reply
05-07-2024, 14:22,
Açıkçası bende giderim.Sonuçta bu insanlar sağır değil.Herşeyi duyup görüyorlar.Aile yönlendirmeleri de var.Paranın olduğu yere gidiyor herkes.İnsanlar ekonomisini ve geleceğini düşünmek zorunda.Kimse hırsızın olduğu yerde barınmak istemez.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
05-07-2024, 15:55,
gelen yönetim bir güven vermiştir elbet.
yoksa tabiki emeğin karşılığı alınması gerekir hepimiz bir başka ücrete başka işlere geçiş yapabiliyoruz bu çok normal. ancak yönetimin güven verdiği ortamda diye diyorum .
yada bir işe gençken başlarsınız çırak maaşı verirler işi öğrenince para kazanırsınız böyle de bakılabilir.
burada kesin oynayacaksın ve gelişeceksin gider mis gibi oynarsın sonraki senelerde.
Reply
09-07-2024, 00:27,
Yönetim küçük ama olumlu adımlar atmaya çalışıyor lakin ilerisi için maddi anlamda yeterlilikleri yok gibi, takımdan giden gidebiliyor bi hukuksal zafiyet var sanırım ! transfer yasağı gelmişti, şimdi de puan silme vs. dönüyor, en azından bu ligde bir kaç yıl kalmak lazım bir kez daha düşersek daaha dşkş tutmaz ...
Başkentten !
Reply
14-07-2024, 13:35,
Zor bir sezon bizi bekliyor. İnşallah puan silinme cezası almayız. İki üç yıl düşmezsek toparlarız diye düşünüyorum
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)