2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
14-07-2024, 16:58,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
sy200028 Wrote:Zor bir sezon bizi bekliyor. İnşallah puan silinme cezası almayız. İki üç yıl düşmezsek toparlarız diye düşünüyorum

Nasil toparlayacaksin dovizle ve faizli borcu?
Reply
15-07-2024, 00:50, (This post was last modified: 15-07-2024, 00:50 by turkuaz_0628.)
Başkanın bu konuda sakin ve rahat tavrı düşündürücü ama nedense bi güven duyulacak insan tipi var gibi zamanlar gördük gerçi de bakalım... Şu formanın ense kısmına '' TOPAL OSMAN AĞA RUHUYLA '' Yazmakta on numara iş, lakin Giresunun çocukları ! anlarsa biti canlanan kaçtı şimdide dolanıyor kedi gibi .... nah anlaşacaklar inşallah ortada kalacaklar ....
Başkentten !
Reply
17-07-2024, 12:30,
madem ortalık sessiz durgun bitik bizde beyin fırtınası yapalım ,
şehir istese bu takımın borcu dakikada biter ,
https://giresunspor.com.tr/uploads/gires...anlari.pdf
yamak sövdük saydık ama güzelce bir şablon hazırlamış yönetimi . herşeyi tutarına kadar yazmış. güven veren birisi gelse şu alanları a dan z ye doldurur. en pahalıları 5 milyon falan onları da büyük yerler alsın .
şu sponsorluklar kdv'den bile düşülüyor aga . şuan ekonomik olarak ülke olarak iyi değiliz ama zamanında millet kdv den düşmek için sponsor oluyordu .

store' ürün çeşitliliği getirmek şart bu takım bu arma için gündelik hayatta kullandığı ürünleri bile takımı olduğu için kullanan insanlar var . şu ürünler cüzi miktar olsa yok satarsın .

kulübe üyelik çok pahalı değil ama bir tık daha düşürülse aidiyet sağlanır insanlar söz hakkı sahibi olmak ister ( keza ben üye olacağım yakın zamanda )

alt yapıda liyakatlı insanları görevlendirip katkı sunulabilir. evet bunlar birer bütçe kalemi ama bunlar da ilerleyen zamanlarda fayda sağlayacaktır.
Reply
17-07-2024, 17:45,
Anıl Yiğit Karagümrük yapmış. Bir 3 sene de onun mahkemesini bekleriz.
Reply
19-07-2024, 00:59,
Fedarasyon başkanı trazbonlu Hacıismailoğlu oldu, Yönetiminde bizden biri var işe yararmı bilinmez ama M.Temel Bozbağ listesinde imiş o da seçilmiş oldu,hayırlı olun ....
Başkentten !
Reply
19-07-2024, 08:34,
MTB Fenerbahçe kontenjanından girdi.Hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-07-2024, 23:25,
mvsr Wrote:MTB Fenerbahçe kontenjanından girdi.Hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum.

Hacıosmanoğlunun hiçbir fotoğraf karesinde yer almadı zaten nasıl koydularsa !  Bu arada boluspor erkan anapayı istiyor haberleri var bizimkiler 20 milyon istemiş, erkan çok düz bir kaleci ekstrası yok o paraları alabilirse helal olsun, alırlarsa gökhan bize yeter bence altına bi kaleci koyulur her türlü ....
Başkentten !
Reply
26-07-2024, 15:16,
26 yaşındaki kaleciye 20 milyon veren varsa özel uçakla yollamak lazım. Kadir Seven için 10 milyon yazmışlar. Bence Kadirin alacağı yoksa 1 sene kiralamak lazım. İyi bir takimda piyasa yaparsa paraya dönme şansı var o çocuğun. Bazı mental problemleri aşabilse, bence iyi stoper. Kafa gidiyor bazen.

Oyun kurma ayağına sol ayaklı stoper fetisi varken paraya çevirmek lazım şu çocuğu.
Reply
27-07-2024, 10:28,
yirmisekiz Wrote:
sy200028 Wrote:Zor bir sezon bizi bekliyor. İnşallah puan silinme cezası almayız. İki üç yıl düşmezsek toparlarız diye düşünüyorum

Nasil toparlayacaksin dovizle ve faizli borcu?

Üç yıl düşmeden kalalım birileri çıkıp alır bu takımı düzgün ve az akılkı bir yönetici borcu kapar. Transfer tahtasını da açar borç çok büyük bir borç degil esasında ama gelen cebi doldurma derdinde.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
28-07-2024, 00:22,
Kadir'in transferi için Corumspor ile anlasma tamam.
Giresunspor 3 M TL. Pesin, kalani 3 taksit, toplamda 10 M. TL. alacak
1967 Orduspor'un %40 lık payı Corumspor tarafindan ödenecek
Giresunspor sonraki satıstan da %35 lik hakka sahip oldu.

Şimdi okudum Mete Akkaya isimli hesaptan ! Doğru ise kadiri geldiği günden beridir sevmiyorum defolsun gitsin ayağı iyi filan hikaye geldiği günden beri Giresunsporun en büyük düşmanı gibi davrandı ...

Erkanda benzer rakama satıldığı haberi geliyor yakında belli olur ....
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)