Giresun'dan Haberler
09-06-2014, 22:47, (This post was last modified: 09-06-2014, 23:06 by heyulaanil28.)
RE: Giresun'dan Haberler
akp göre yeni Türkiye var 2023 hedefi özerklik,kürdistan yeni Türkiye alışın artık bir 10 sene sonrada apo itinide serbest bırakacaklar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-06-2014, 05:16,
RE: Giresun'dan Haberler
doguda neredeyse her bölgede adamlar kck ismi altınca yol kesip kimlik kontrolü yapıyor askeri kışlaları taş yagmuruna tutuyorlar bizimkilerde aman açılım zarar görmesin artı cumhurbaşkanlıgı seçimi var dogunun oylarını kaybetmeyelim diye birsey yapmıyorlar licede 2 kişiyi öldürenler hakkında da işlem yapıyorlar polisin askerin elini kolunu bagladılar mermiyi sıksa suç olucak sıkmayıncada bu köpekler daha çok azıyorlar bugün türk bayragını indirdiler yarın bir bakmışsın ezan silah zoruyla kürtçe okunmuş
Reply
11-06-2014, 09:40,
RE: Giresun'dan Haberler
senin hükümetin apoyla pazarlık yapıyor kimsenin sesi çıkmıyor adam bayrağı indiriyor askeriyede ses yok askerin başına çuval geçiriyorlar kimseden tık yok sonra pirazizde amelelere tepki yağıyor.. kusura bakmayında ameleden önce daha çok kişiye hesap sorulması gerekir..o ameleye bu cesareti veren kim?saydığım olaylar olurken hangimiz tepki verdik..ameleye saldırmak en kolay iş...
Derelili çotanak
Reply
03-08-2014, 18:32,
RE: Giresun'dan Haberler
SAHİPSİZLİĞİN BU KADARINADA PES DOĞRUSU !!!

Giresun ilimiz özellikle 2014 yılında turist fakiri kaldı.

Giresun kalesi, ada, yayla turizmi, müze, meryem ana manastırları gibi bir çok turistlik bölgesi olan Giresun’umuz malesef bir türlü ileriye gidemiyor. İşte bunun çok basit bir örneğini ortaya çıkartmış bulunuyoruz. Yerli ve yabancı tatilcinin en çok tercih ettiği Ets tur Karadeniz turu düzenliyor. Her hafta bu tur firmasının 10′dan fazla otobüsü Karadeniz semalarında, yaylalarında boy gösteriyor.

“SADECE GİRESUN YOK”

Ets Tur’un Karadeniz turlarında olmayan tek il GİRESUN yani bizim memleketimizdir. Samsun, Ordu, Sinop, Trabzon, Rize, Artvin illerine turist geliyor biz ağzımızı açıp sadece seyrediyoruz. Karadeniz’in tek adası olan GİRESUN ADASINI asırlık yıllardan bu yana turizme kazandıramayan biz Giresun’lular….

“GİRESUN İL KÜLTÜR VE TURİZİM MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞE YARIYOR?”

Giresun ilimize turist gelmiyorsa bunun tek sorumlusu, İl Kültür ve Turizim Müdürlüğüdür. Tanıtım yok, proje yok, yok oğlu yok kısaca. Durum ve hal böyle olunca, Giresun İl Kültür ve Turizim Müdürlüğü tabelasını asmayada hiç gerek yok aslında.

“DURSUN ALİ ŞAHİN BÜYÜK UĞRAŞ VERDİ AMA NAFİLE”

Eski Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’i adeta mumla arıyoruz. Giresun adasının ışıklandırılması, Şebinkarahisar Meryem ana manastırını turizme kazandırması, Zübeyde hanım çay bahçesi altındaki manastırın restore etmesi ve yarım kalan bir çok projesi.

“GİRESUN GABUĞUNU GIRAMADI MALESEF”

Piraziz ilçesi sınırlarında asılan “Giresun Gabuğunu Gırdı” tabelası bizlere çok şeyler anlam ifade etse bile halbuki hal böyle değildir. Bir çok turistlik bölgesi olup’da turist çekemeyen ilimiz malesef giderek geriye gidiyor. Giresun ilimizi yönetenlere çağrımızdır aslında. Yönetemiyorsanız bırakın istifada bir hizmetdir…

yıllardır süregelen bir sorun neden giresun yok bunu kendimizemi soralım yoksa tepedekilere mi? artvin sinop rize gibi iller var ama sen yoksun bu illere ordu bile yazılır çünkü bizim kadar tarihi değeri yok yorum sizin....
Reply
08-08-2014, 22:05,
RE: Giresun'dan Haberler
Ordu-Giresun Havaalanı böyle görüntülendi
Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı’nda sona gelindi

29 Ekim 2014 cumhuriyet bayramı’nda hizmete açılacak olan havalimanının ‘Google Earth’ fotoğrafları da dikkatleri üzerine çekti. Güzel görüntülere sahne olan havalimanının aynı zamanda Ordu-Giresun ekonomisine de olumlu katkıları olacağı düşünülüyor. Yatırımcı için daha cazip bir merkez haline gelecek olan bölgenin turizm gelirlerine de etkisi olacak.

Ordu-Giresun Havaalanı sayesinde bölgeye turistlerin daha kolay ulaşacağı ve aynı zamanda dünyanın herhangi bir noktasına gitmek için isteyen bölge insanının da saatlerce sürecek yol çilesi son bulmuş olacak. 'Google Earth' fotoğraflarında Karadeniz Bölgesi'nin engebeli yapısı da dikkat çekiyor

ORDU-GİRESUN HAVAALANI HAKKINDA BİLGİ

Ordu Giresun Havalimanı Ordu'nun Gülyalı ilçesinde ve Giresun'un Piraziz ilçesinde yer alan sivil kategorideki havalimanıdır. Avrupa’nın ve Türkiye'nin ilk deniz üzerine inşa edilen havalimanı olması ile birlikte Doğu Karadeniz'i dünyaya açması açısından da ayrı bir önem taşıyor.

Yaklaşık 7.435 metre uzunluğunda ve ortalama 5,5 metre yüksekliğinde 2 ila 8 ton ağırlığında taşlarla dolgu yapılarak koruyucu mendirekle inşa edilmiştir. Mendirek için 13 milyon taş kullanılmıştır.

Yaklaşık 1,770,000 metrekare alanın dolgusu için 19,850,000 ton taş kullanılmıştır. Ordu-Giresun Havaalanı'nı 60 metre pist genişliği ve 3 kilometre uzunluğu ile dünyanın en geniş pistlerinden birisi olma özelliğine sahip.
http://www.milliyet.com.tr/ordu-giresun-...htm?PAGE=1 resimlere buradan bakabilirsiniz...
Reply
29-08-2014, 13:27,
RE: Giresun'dan Haberler
Nuretin Canikli Gümrük ve Ticaret Bakanı oldu. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bırakmadan 2-3 sağlam proje getirir şu şehre.
Reply
29-08-2014, 14:21,
RE: Giresun'dan Haberler
canikli bakan olsa ne olur olmasa ne olur zaten grupbaşkanvekili gibi üst konumdaydı erdoğanın has adamıydı seçimlerde listeleri erdoğan ile belirleyen adam canikli anca ortaya yem atsın 28 proje çotanak arena çikolata fabrikası palavraları saymakla bitmez.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-08-2014, 15:40,
RE: Giresun'dan Haberler
Giresun Caniklinin umrunda değil. Kendisi torba kanunlara koydurttuğu maddelerle cukkaladıklarına bakar. Enerji piyasasını elinde döndürüyor...
Reply
29-08-2014, 16:26,
RE: Giresun'dan Haberler
Eski görevi çok daha iyiydi.Bakan oldu diye millet zil takıp oynayacak neredeyse.12 yıldır bu şehre ne yapmış da bu saatten sonra yapacak.
Bu saat dedim de üstad Kemal Sunal'ın filminde dediği gibi bu saatten sonra gelen paranın ancak üstüne sıçarım.Sizde sıçın.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-08-2014, 00:16,
RE: Giresun'dan Haberler
büyük hizmet gelecek bakan canikliyle önce havalimanı bitecek sonra eğribel geçidi ardından kazara bide trenyolunu tireboluya getirirse değme keyfine hazır pojelerle kral olur bizim küçük köyümüzde !!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)