Giresun'dan Haberler
02-04-2019, 12:31,
RE: Giresun'dan Haberler
Giresun merkez ve karadeniz AKP yüksek oranda demiştir her zaman Sinop ve Artvin hariç Kerim Aksu açık ara öndeydi ama 2 hafta kala MHP adayının çekilmesiyle durum bu noktaya geldi ben Aksu'ya oy verdim Giresun da iktidar partisinin gelmesiyle birşey değişeğini sanmıyorum Kerim Aksu dan önce Hurşit zamanını biliyoruz değişse Canikli senelerdir bakanlık ve AKP üst kademesinde görev yaptı değişen birşey olmadı stat hariç o da rant uğruna peşkeş çekildi herşeye rağmen hayırlı olsun Giresun için ama Giresun da ileri giden birşey olacağını sanmıyorum beton yığınına döneriz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-04-2019, 22:00,
RE: Giresun'dan Haberler
Canikli'nin memleketi Alucra'da MHP aldı öyle mi ? Vay babanın canına.

Bir önceki belediye seçimlerinde Kerim Aksu 28.000 oy almış.%46.34'lük dilime sahip.
AKP Yılmaz Can ise 23.700 oy almış.39.09luk dilime sahip.
Orhan Erzurum 7.228 oy almış.11.92lik dilime sahip.

2019 seçiminde ise 30.306'ya 30.026 oy oranıyla AKP almış.MHP'nin oyu AKP'ye mi kaydı yoksa Kerim Aksu'mu başarısız oldu yorum sizlerin.
Sonuçlar hayırlı olsun.Giresun böyle bir süreç yaşamamıştır.Her iki tarafda biz kazandık dedi seçim akşamı.280 oyluk fark ile belediye el değiştirdi.
Şenlikoğlu'nun projeleri güzel.Yapabilir yapamaz onu zaman gösterir ancak şöyle bir gerçek var ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ve projelerin maliyeti göz önüne alınırsa mümkün görünmüyor.İktidar aldı artık yatırım gelir, şu anki konumdan daha ileri gidermiyiz ? Hiç sanmıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-04-2019, 23:00,
RE: Giresun'dan Haberler
Karadeniz'de 18 ilin 15'i cumhur ittifakında yıllardır chp'li belediye var bahanesiyle gelmeyen yatırımlar gelsinde görelim aksi olursa giresunlu yine cezayı keser.
Reply
30-04-2019, 13:47,
RE: Giresun'dan Haberler
Giresun Belediye Başkanı: ATM çalışanlarını araştırıyoruz
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: Son 2,5 ay içerisinde işe alınmış ve deneme süreleri iş kanuna göre bitmemiş olan şirket üzerinden 12 tane arkadaşımızın iş akdini fesih ettik. Bunların içerisinde örneğin Çanakkale Belediye Başkanının yeğeni olduğunu duyduğum arkadaşımız var. 250 milyon liranın üzerinden bir borca sahibiz.

  [Image: headline.jpg]

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile 31 Mart'ta devir aldıkları belediyenin borç tablosu, çalışan durumları ve yapılacak yenilikler hakkında bilgiler verdi.
Şenlikoğlu, ATM çalışanlarının araştırıldığını da ifade ederek CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı'nın yeğeni olduğunu öğrendikleri ve 2,5 ay evvel önce işe başladığı belirlenen çalışanın iş akdini fesih ettiklerini söyledi.
Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı'na ise Şerafettin Vurgun'un ardından Osman Öden'in de atandığını kaydetti.
Belediyenin borçlarına ilişkinde açıklamalarda bulunan Aytekin Şenlikoğlu, "Belediyemiz de bize devredilen borç miktarı 215 milyon 383 bin lira yani bu sadece belediyemizde ki borç miktarı ve bu borç içerisinde belediyeye ait şirketin borçları yok, ayrıca borçlar üzerinden taahhüt etmesi gereken faiz hesaplamaları yok. Kabaca belediyemizin 250 milyon liranın üzerinden bir borca sahibiz. Bu borçların içerisinde acil ödenmesin gereken bir borç tablosu var ve bu borçlar çekle yapılmış ödemler 42 milyon bunun üzerine orta ve uzun vadeli kredi ödemleri ve diğer ödemeler olmak üzere yaklaşık 4 aylık sür içerisinde ortalama olarak 80 milyon civarında ödeme yapmak zorundayız" dedi.


Belediyedeki arkadaşlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz bundan yan hiçbir sıkıntımız yok" diyen Şenlikoğlu, personel takip sistemi ile kimin işe gelip gelmediğini de artık takip edeceklerini ifade etti.
Şenlikoğlu, "Biz yeter ki bir ekip olalım çünkü Giresunlu bize bir ekip olmamız için, çalışmamız için böyle bir imkan, fırsat verdi ve benim bu konuda hiç kimseye başkan olarak taviz verme şansım yok. Kim olursa olsun çalışmayanla işimiz olmaz ama çalışan arkadaşımızın da siyasi düşüncesi ne olursa olsun onlarla beraber yolumuza devam edeceğiz inşallah. Son 2,5 ay içerisinde işe alınmış ve deneme süreleri iş kanuna göre bitmemiş olan şirket üzerinden 12 tane arkadaşımızın iş akdini fesih ettik. Bunların içerisinde örneğin Çanakkale Belediye Başkanının yeğeni olduğunu duyduğum arkadaşımız var. Bu son 2,5 ayda işe alınma mevzusunu biliyorsunuz biraz daha siyasi içeriğe sahip deneme süresi kanun verdiği imkanlar dahilinde olduğu için bu arkadaşlarımız ile devam etmeyeceğimizi kendilerine bildirdik. Bunun dışında şu ana da kadar iş akdini fesih ettiğimiz kimse yok ama çalışmalarla ilgili olduğu için bunu söylemekte fayda var bu hafta sonuna kadar bütün birimlerimize sabah giriş ve çıkışlarımız parmak iziyle olacak ve bu arkadaşlarımızı personel takip sistemi ile takip edeceğiz. İşe gelen ve gelmeyenleri inşallah daha detaylı bir şekilde ayıracağız" ifadelerini kullandı.
Bütün birimlerin özel araçlarının bir sistem üzerinden takip edileceğini vurgulayan Şenlikoğlu, şöyle devam etti:
"Belediyemizin araçlarını tek bir havuz içerisine topladık, yani bu saatten sonra hiçbir birimimizin kendine ait özel bir aracı yok. Sadece başkanlık makam araçları var onun dışında diğer araçlar bir havuz etrafında topladık ihtiyacı olan o havuzdan araçları alıp kullanacaklar ve kısa süre içerisinde de araçlarımıza 'araç takip sistemi' koyuyoruz. Böylelikle araçlarımızın nerede ve ne şekilde kullanıldığını da takip edeceğiz."
Kaynak: Memurlar.net
Quote:https://www.memurlar.net/haber/826773/gi...WwGis.link


[Image: 4.png]
Başkentten !
Reply
24-06-2019, 20:17,
RE: Giresun'dan Haberler
Giresun’un yeni belediye başkanı Şenlikoğlu Keşap durağında bulunan, konulduğu tarihde tartışmalara yol açan saat kulesini kaldırtmış.
Yerine de mescit yapılabileceği konuşulur.Dedikodusu bu yönde.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-06-2019, 08:59,
RE: Giresun'dan Haberler
şenlikoğlu tam da kendisine yakışan hareketi yapmış..Ben de dereliliyim ne kadar vizyonsuz adam olduğunu bilirim..hurşitte böyle başladıydı soluğu köyde aldı...
Gelelim kerim aksu ya bunları buraya çıkaran sensin..İlk dönemki çalışmana ikinci dönemde devam etseydin 20000 oy fark yapardın..kendi kendini bitirdin..ranta kurban ettin giresunu..stadın yanına yaptırdığın ucube bile aslında herşeyi anlatıyor..bu kazmalara fırsatı sen verdin...
Reply
26-07-2019, 13:08,
RE: Giresun'dan Haberler
Fındık fiyatı 17 lira açıklanmış. 5 ton fındık 85 bin yapar. Maliyeti düştükten sonra aylık memur maaşı ancak eder. Fındık için çalışan 3 kişi olsa ailede adam başı yoksulluk sınırının altına kalır. Eyyorlamam bu kadar.
Reply
28-07-2019, 15:00,
RE: Giresun'dan Haberler
Rektörlüğe malum isim gelmiş gerçekten bu memlekette olanları akıl ile izah etmek mümkün değil. Defalarca milletvekili, belediye başkanı seçmeye çalıştığın adamı getirip üniversitenin başına koyuyorsun. Hadi burayı da sana verelim der gibi. Hadi bunlar da utanma yok sen o koltuğa otururken hiç sormuyor musun kendine bu vicdana sığar mı hakettim mi diye?
Reply
28-07-2019, 23:35,
RE: Giresun'dan Haberler
(28-07-2019, 15:00)Yaglidereli Wrote: Rektörlüğe malum isim gelmiş gerçekten bu memlekette olanları akıl ile izah etmek mümkün değil. Defalarca milletvekili, belediye başkanı seçmeye çalıştığın adamı getirip üniversitenin başına koyuyorsun. Hadi burayı da sana verelim der gibi. Hadi bunlar da utanma yok sen o koltuğa otururken hiç sormuyor musun kendine bu vicdana sığar mı hakettim mi diye?

Bunlar da utanma olur mu sence ben asıl sosyal medyada seçim zamanı Aytekin Şenlikoğlu ile Giresun çağ atlıyacak diyen yerel medyadaki sözde gazetecilere gülüyorum şimdi mega projeler buhar olmuş şehirde yapılı yerleri yıkmakla meşguller  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-08-2019, 22:45,
RE: Giresun'dan Haberler
Diyarbakır 7.kolordu komutanı iken velaketen yürüttüğü 2.ordu komutanlığına Göreleli hemşehrimiz SİNAN YAYLA asaleten atandı, Rabbim ordumuzu her daim muzaffer eylesin kendisi çok iyi bir şehir milliyetçisi, Allah kolaylık versin.
Başkentten !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)