TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
23-12-2018, 19:32,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(20-12-2018, 12:48)kerasus Wrote: Vtb ligi all star oylamasinda dunya yildizlari oylamasinda anthony gill ilk sirada şuan. Vtb liginde başta cska da bircok yildiz var ama hepsinin arasindan bizim gill en sevileni demekki.

Hem gill hem crocker Khimki’nin en iyilerinden. İyi basketbolcu bulduğumuz kadar iyi coach bulsaydık düşmezdik belki ama devam edebilir miydik orası muamma.
Reply
24-12-2018, 12:36,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Koc konusunda da aslinda getirebileceği en iyi osmi getordi zamaninda, trofunovic. Ama paran ve lobin olmayinca onu bile sana yedirmiyorlar iste. Son donem tekrar Ahmet kandemir tercihi bencede facia idi ama oda sanirim maddi olarak mecburiyet olmali.
Reply
06-01-2019, 14:16,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
yine eski oyuncularımızdan djordje gagiç in müthiş sırtı dönük oyunu ve basketi.

https://twitter.com/NeoRock06/status/108...2671488001

bütün kapılar yüzlerine kapanırken tüm kıt imkanlara rağen yaptıkları transferlere şapka çıkarmamak elde değil. birde futbolda her türlü imkanlar elinin altındayken yapılan transferlere bakınca futboldan soğumamak elde değil.
Reply
09-01-2019, 18:21,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Eski çotanaklar Anthony Gill ve Tony Crocker dün akşam fener karşısında yine fişi çeken isimler oldu.
Reply
09-01-2019, 23:08,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Okben ulubay hala takım bulamadı 6 aydır takımsız. Sanırım bonservisi doğuş grubundaymış ondan gidemiyormuş bi yere. Adama kim beddua etti la çıksın ortaya Big Grin
Reply
10-01-2019, 18:53,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(09-01-2019, 23:08)kral1234 Wrote: Okben ulubay hala takım bulamadı 6 aydır takımsız. Sanırım bonservisi doğuş grubundaymış ondan gidemiyormuş bi yere. Adama kim beddua etti la çıksın ortaya Big Grin

Ben hayatımdaki en içten beddualarımı okbene etmişimdir heralde. Ki benim gibide onbinler olduğuna eminim. Geçende de instagramda güzel laf soktum, ses etmedi bidaha. Daçka'nın Maccabi karşılaşmasında sanırım geçen seneki Eurocup şampiyonluğundan dolayı eski oyuncusu Wilbekin'a ödül mü ne veriyorlardı klübün resmi hesabı da bunu paylaşmıştı. Okben'de altına bizimkiler nezaman verilecek yazmış. Bende ona karşılık, sen sahada olup kariyer yapmak yerine, bençte oturup para kazanmayı seçtin zaten, Orada para değil ödül veriyorlar zaten boşver senlik bişey yok diye laf sokmuştum Smile
Reply
17-07-2019, 23:34,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Off of yine başlığı hortlatıcam ama.. Tony Crocker Khimki'den ayrılmış. Şuan Türkiye'de Efes ve FB haricinde herkes için çok lüks sayılacak bir transfer. İhtiyaç bakımından hepsi havada kapmak ister ama bütçesi hepsini zorlayacak seviyede şuan. Tofaş olsun, BJK GS olsun.. Yani YGBS yönetimi harbiden şapka çıkarılacak iş yapmış o yoklukta böyle bir cevheri Giresuna getirmişler. Bizden sonra ise fiyatını kaç katına katladı tabi. Gill'de fena piyasa yapanlardan.
Reply
03-09-2019, 19:39,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Ya ınanılır gibi değil abdye karşı maçı 2 sayı farkla kazanmak üzereyken cedi son saniyede 3luk faul yaptı. Allahtan eleman 3un 1ini kaçırdı maç uzatmaya gitti. Uzatmanın son 9 saniyesinde 1 sayı öndeyken sportmenlik dışı faul aldik vve iki serbest atışı doğuş balbay atamadı hele ikinci atışı tam bir faciaydı. Kenardan topu oyuna soktuk yine faul aldik ve bu sefer de cedi 2de sıfır çekti. Peşine de abd cezayı kesti. Sinirden kendime daha yeni geldim monako. Ulan doğuş gariban türk takimlarina karşı oynasan show yaparsın. Türk basketbolunun en büyük sorunu serbest atış atamamaktir. Çok net!!!
Reply
03-09-2019, 21:49,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
doğuş zaten türk basketbol tarihinin tescille mallarından biridir. bugünkü atışları için demiyorum, harbiden öyle. futboldan sergen yalçın örneği gibi diyelim daha iyi anlarsınız. yetenek var, istese barcrlona gibi dünyanın en iyi klüplerinde oynayabilecek kapasite var ama tr liglerinde kaşar topçu olmayı seçti. Hah bunlardan basketbolda çok fazla var. biriside doğuş işte. savunma yönünde müthiş gerçekten. ama ne şutunu geliştirdi ne hücum gücünü. oyüzden de efesten öteye gidemedi. efeste ise ancak rotasyon oyuncusu yada savunma hücum değişikliği gerektiği anlarda oyuna girer sadece. bugünde o sportmenlik dışı faulü öncesi abd hücumuda top çalan oyuncu oysa. yani maçın en kritik hücumunda abd gibi takımda elden top çalmak herkesin harcı değil aslında. ama doğuş bu başarısıyla değilde kaçırdığı serbest atışlarla anılıyor maç sonunda. yani tamda doğuş balbay klasiği. serbest atışları atsa maçın kahramanıydı oysa. yani doğuş için çok sıradan bir durum ama asıl sorun cedi. normal süre sonunda yaptığı 3 atışlık faul ve orda 2 de 0 atması maçı katletti resmen. cedi tecrübesinde birine hiç yakışmadı.
Reply
05-09-2019, 23:08,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Bu mağlubiyet tek başına Koça yazar. Takımı moral motivasyon olarak maça hazırlayamamışsın, maç içinde taktiksel olarak sıfırsın, oyuna müdehale diye bişey yok, oyuncu değişiklikleri süre dağılımları facia. Ufuk hoca bana göre en iyi yerli koçtur çok severim ama bu maç için konuşursak bençte ben bile olsam bundan kötü bi sonuç çıkmazdı.

Artık kafalar ABD maçında kalmış falan muhabbetine girmiycem, bu herkesin gördüğü net belli bişey zaten. Ama yenilgiyi sadece buna bağlayamayız. Rakibin çokta dengin değil çünkü. Maç içinde herhangi bir zamanda, hatta son 5 dk bile bi silkelenip kendine gelsen yine kazanabilirdin. Mesela Ersan şimdi kendine geldi aha bu sefer olacak diye diye beklemenin anlamı yoktu. Bu maçta ihtiyacımız Ersanın şapkadan tavşan çıkarması değildi, mücadele idi. Tam tersine mücedelenin kralını verecek gençleri dışarda tuttuk hep. Buğrahan, Metecan ve özellikle Yiğit falan kendi oyununu oynasa Çeklerin içinden geçerlerdi zaten.

Doğuş; olm sen mal mısın? Aga senin şutun yok la hala farkında değilmisin? Sen ne diye 3 lük çizgisinde boşa kaçıp pozisyon alıyorsun? Okadar adamın içinde sanamı kaldı üçlük atmak? Bu neyin özgüven patlaması "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" taşşakmı geçiyosun takım arkadaşlarınla? Hayır yani okadar geliştirdiysen kendini ABD maçında son saniyelerde 0/2 çekmesen zaten o maçı almış o gazla Çeklere tecavüz ederdik zaten.

Son olarak yabancı sınırı kesinlikle serbest bırakılsın. Hatta bir adım ileri gidip en çok yabancı getirene teşvik verilsin hatta daha daha ileri gidip yerli sınırı gelsin abicim. Yerli oyuncularımız çalışmayı yorulmayı sevmiyor işte, zorlamaya gerek yok. Fener'de Efes'te yabancılarla mücadele edebilip oynayabilecek kapasitede olmayanlar ile Milli takımda heveslenmeyelim boşuna. Alın işte Semih örneği. Ahmet Düverioğlu'ndan daha mı yeteneksiz? tam tersine cebinden çıkarır. Ama kendisi bu yaşa gelmiş hala orta seviye takımlarda parasını alıp takılıyorken, Ahmet ise Vesely gibi adamla forma yarışı veriyor. Genç ve mücadeleci olduğu için yıldızlar topluluğu takımda bile forma şansı bulabiliyor kendince. Şu takımda en beklenti içinde olduğumuz oyuncular Cedi ve Furkan gibi Efes'te onca yldız oyuncu arasında kendini gösterip parlamış ve NBA gidebilmiş 2 kişi, Ersan gibi yine yıllardır NBA oynayan, Melih gibi Fener kadrosunda yer bulabilen oyuncular. Yani hepsi de yabancının en kralı ile başedebilmiş ve kalitesini göstermiş oyuncular.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 7 Guest(s)