Arda Turan ve Milli Takım
08-06-2017, 14:33,
#11
RE: Arda Turan ve Milli Takım
Ben ilk defa medyanın bu kadar sistemli bir bütün halinde hareket ettiğini görüyorum. Sanki bir adama saldırı değilde dini veya sosyal değerlere hakaret etmiş gibi yargılanıyor. Arda Turan benim için haklıdır inşallah döner takıma.
Reply
08-06-2017, 19:42,
#12
RE: Arda Turan ve Milli Takım
olayın detaylarını hiç bilmiyorum. ama ardadan ayrı nefret ederim milli takımdan ayrı. gerçi ona sadece takım desek daha doğru, pek "milli" bi tarafı kalmadı artık.
Reply
11-06-2017, 18:15,
#13
RE: Arda Turan ve Milli Takım
(08-06-2017, 19:42)kerasus Wrote: olayın detaylarını hiç bilmiyorum. ama ardadan ayrı nefret ederim milli takımdan ayrı. gerçi ona sadece takım desek daha doğru, pek "milli" bi tarafı kalmadı artık.

Formasi turkuaz sözde millî takım
Derelili çotanak
Reply
11-06-2017, 19:31,
#14
RE: Arda Turan ve Milli Takım
(08-06-2017, 14:33)OnlyTurk Wrote: Ben ilk defa medyanın bu kadar sistemli bir bütün halinde hareket ettiğini görüyorum. Sanki bir adama saldırı değilde dini veya sosyal değerlere hakaret  etmiş gibi yargılanıyor. Arda Turan benim için haklıdır inşallah döner takıma.

Ee bugün Bilal Meşe ye saldiran yarin onlara neler yapmaz? Adam 67 yaşında, ona hurmet gostermeyen medyaya da saldırır. E ipin ucu onlara da degince tabi organize hareket ederler.
Reply
11-06-2017, 20:44,
#15
RE: Arda Turan ve Milli Takım
İşimize odaklanmayı bir türlü beceremiyoruz.Yav Avrupa basınında neler neler yazıp çiziyorlar.Foseptikten alıp foseptike sokuyorlar adamı.
Egoları yüzünden geçmiş turnuva kaçtı.Şimdi buda kaçıyor.Futbola bir türlü odaklanamıyoruz.Yeşil çime kafa yoramıyoruz.Her milli maçlar öncesi bir olay mutlaka oluyor.Hiç duymadım ki alan savunması yerine niye adam adama müdafaa seçtiler ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
11-06-2017, 20:59,
#16
RE: Arda Turan ve Milli Takım
O Fatih Terim milli takım başında oldukça bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz. Adam ugursuz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", Galatasaray'dayken son dakika Fenere gitti diye Alperi kesti. Manevi oğulları Arda Burak Canerle arası iyiydi, turnuva kötü geçti diye halkın önüne attı herifleri, kendi siyirdi. Emre araya girdi diye Arda'yı geri aldı. Ulan dış basına nasıl aciklarsin bu durumu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", hadi bizim milleti geç. Imparator diye yaliyolar adamı, ipleri adama veriyorlar. Tff desen siyasetle dönüyor zaten. Şöyle adam gibi adam bir teknik direktör gelmiyor. Ulan Aykut Kocamanı al Mustafa Reşit hocayı al. Aykuta kompleksinden milli takıma Konyalı oyuncu almıyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Yeminle on numara kadro var elinde, ortalığı dağıtıyor. Zateb içime sinmeden aldım demişti Arda'yı, o da yapti bi aptallik Fatih hoca da koydu kapıya fırsatı bulunca. Arda bey zaten ayrı havalarda ulan istiyosa anana avradina sovsun, yapilir mi o hareket milli takım uçağında. Git hesabını özel gör. Allahım karakterli futbolcular var bir elin parmağı kadar onları da mahvediyolar bu herifler. Su yeni jenerasyona kadar bi temizlik olsun Allahım yardım et.
Reply
12-06-2017, 01:22,
#17
RE: Arda Turan ve Milli Takım
Hakan Şükür Ersun Yanal'ı
Selçuk Şahin'de Abdullah Avcı'yı yedi bu takımda.Ne hikmettir ki bu adı geçen insanlara olmuyor hiç birşey.
Burak Yılmaz'ın oynadığı lig nasıl bir kaliteye sahiptir bu adam hala 1. forvet olabiliyor bu takımda ? Cenk ve Enes'in neresinden fazla bu dangalak.Ve rakip Kosova'yken bile oynatılmıyorlar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)