1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
18-08-2019, 05:18,
#81
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
Normalde dün gece yazacaktım ama anca müsait olabildim bir iki kelimede ben yazmak isterim.Öncelikle özlemişim stadı üniversitenin sürekli maçlarla çakışmasından Ocak ayından beri gidemiyordum maça o bakımdan güzeldi özlemin dinmesi fakat tribün anlamında pek bir şey değişmemiş üzerinde bir ölü toprağı olan maraton(o kalabalığa rağmen) kendini yırtan kapalı tarafı.Takıma gelecek olursak benim kabullenemediğim en büyük olay şu Erkan Hoca 1.5 sene önce Gazişehirle anlaşınca devre arasında ilk gönderdiği topçu Muhammet Reis olmuştu bize gelmişti ben şunu anlamıyorum 1.5 sene önce oyun planına uymadığı için Reisi gönderen sen ama 1.5 sene sonra şampiyonluk senesi dediğin yılda Reisi ilk 11 başlatan sen adamın önüne yürümeye mecali yok hadi tamam geniş kadroda dursun sıkıntılı maçlarda alırsın 75 den sonra bir pas atar falan o amaçla kadroda tutarsın anlarım ama bu adamın ilk 11 başlarsa faydasız olacağını düşünemiyor mu bu hoca benim en saçma bulduğum nokta bu 1.5 senede ne değiştide ilk yolladığın topçu yaşı artınca gözden oldu ki Reis hocanın oyun yapısına bu takımda en ters olan futbolcu hoca 3 tane koşan orta saha sever normalde bir tanesi topla haşır neşir olabilecek diğer ikisi çapa ama bu üçlü en az kişi başı maç içinde 10 km koşacak Reis bence maç içinde 5 km yürümemiştir bile ayrıca orta sahamız cidden çok yaşlı bu orta sahayla elek olursun bu ligde Mehmet Güven iyidi dün kötü değildi ama 3 futbolcuda çok yaşlıydı Landele gelirsekte bu adamı açık olarak oynatacaksak hiç tutmayalım boş yere adam oynayamıyor açıkta bunu görmüyor mu kimse sırf ilk 11 başlatacam diye niye açığa koyarsın bunun mantığı ne yani Rusescu çok ağır dün kaç tane ofsayta yakalandı sayabilen var mı acaba ? Kadro mühendisliğinde eksiklerimiz var bence takımın yaş ortalamasının aşağıya çekilmesi gerek bu şekilde işimiz zor Ahmet İlhanı çok beğendim bu arada muazzam bir mücadele sergiledi onun dışında pozitif artı yazabileceğim bir futbolcu yok pek bu arada Menemen top oynamadı attıkları ilk gol tamamen şanstı golden sonra zaten maç sonuna kadar oyun soğutma çabası içindelerdi yazık oldu oyunu açacak bir orta sahan olmazsa bu şekilde daha çok puan kaybederiz bu arada hakemde çok kötüydü bence son iki sezondur kazanarak başlıyoruz bu sezonda yenilerek başlayalım erkenden havaya girince sonuçların ne olduğunu hep birlikte gördük belki daha hayırlı olmuştur bizim için fakat hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım bir tane Türk kaleci bir sağ bek bir 10 numara lazım bu takıma bence acilen bu 3 transfer yapılmalı karalar bağlayacak bir durum yok ama kadro mühendisliğinde hatalar var elimizde imkan varken bunları düzeltmeliyiz
Reply
18-08-2019, 10:27,
#82
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
Erkan hoca M. Reis'i bu takimda hangi amaçla oynattığının izahını yapsın. Orta sahanda M. Reis oynuyorsa senin takımından bir halt olmaz. Ayrıca kale ve ileri uç da sıkıntılı görünüyor.
Reply
18-08-2019, 11:39,
#83
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
(18-08-2019, 00:31)turkuaz_0628 Wrote: @KERASUS  Birader bi sakin ol sadece sen gözlemlemedin takımı evet daha ilk maçtan takım yenilsede defe başlasak diyen yavşaklar var, biz kimseyide savunmuyoruz kimsenin adamıda değiliz  işimize geleni değil Giresun ve de Giresunspor menfaatlerini yazarım nacizane düstürüm bellidir hem stadda sanalda ne farkeder yazılıyor işte duyuyor konuşuyor ve görüyoruz yazılanları adam ilk maça gelmiş  bu ne s2m takım diyor daha da gelmem filan çekiyor gelmessen gelme s2tirgit istanbul takımlarını tut diceksin bu tarz adamlara daha taraftarlık nedir karşılık beklenmeden yapılır aşamasına gelemedik, bi kardeşim yazmış mesela yazık oldu 60 lirama filan diye bunlar hoş şeyler değil karşılıksız seveceksin başarıya endeksleme sevgiyi tamam malda değiliz o kadar transfere ve kampa karşı ortaya çıkan sonuçta hoş değil ne oyun ne de oyuncu performansında kabullenemez şeyler var ama dk 1 gol 1 bekleyelim bakın çok uç örnekler bunlar ama barcelonası, galatasarayı ne bilim bjk si filanı yenildi olabilir bugün izlediğim  1. lig maçlarında bir tane hazır takım yoktu he sadece güzel mücadele eden takımlar vardı, diyeceğim o bekleyelim görelim birkaç hafta herkes şok erkan hoca bile ne diyeceğini bilemedi kimse beklemiyordu bana göre aşırı rehavet bunun adı.

bana demişsinde, senin daha çok ihtiyacın var sanki sakinleşmeye. ithamda bulunan sensin. takımın gerçek sahibi sensin ve senin gibi düşünmeyenler "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" öylemi? tabi canım aynen öyledir. Bende sadece kendi yorumumu yaptım senin gibi. sen niye rahatsız oldun? skor taraftarı değiliz, yeri geldi kaybettiği maçta da alkışladık yeri geldi kazandığı maç bile hatalarını dile getirdik takımda. ama şu maçtaki oyundan sonra aman ha eleştirmeyelim kötü oyunu falan sümenaltı edelim düşüncesi çok iyi niyetli değildir.
Reply
18-08-2019, 18:08,
#84
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
geri kalanı bir şekilde izah edilir sezonun daha başı diye ama Gazişehir takımına hoca olduğunda Erkan Sözeri ilk olarak Muhammet Reis'i kadro dışı bırakmış ve faydalı olamayacağını belirtmişti buraya gelince acaba ne değişti de takımın her koşulda değişmez adamı oldu ...bu futbolu geçmiş oynamıyor malesef hala Osmanlı ve Balıkesir takımlarında oynadığı topun ekmeğini yiyor yazık Alperen'e bence.
Reply
18-08-2019, 18:36,
#85
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
Landelde m.reiste benim göremediğim birşeyler mi var lütfen birileri izah etsin??Futbol ulemaları cevap versin??Metin diyadin Hüseyin kalpar Kemal kılıç Giresunlu antrenörler Erkan sözeri hiçbirisi vazgeçmedi..gerçekten merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
Reply
18-08-2019, 20:24,
#86
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
(18-08-2019, 18:36)sokakbaşımeyhane28 Wrote: Landelde m.reiste benim göremediğim birşeyler mi var lütfen birileri izah etsin??Futbol ulemaları cevap versin??Metin diyadin Hüseyin kalpar Kemal kılıç Giresunlu antrenörler  Erkan sözeri hiçbirisi vazgeçmedi..gerçekten merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
Hocam kim ne görüyorsa bence yanlış görüyor. Alperen gibi çocukların hakkı yeniyor olan bu
Reply
18-08-2019, 22:30,
#87
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
bu arada dün akşam izleyen yada dikkatini çeken oldumu ads nin kazandığı penaltıyı? O nasıl saçma sapan bi penaltıdır. türk futbolunda afedersiniz ilk öğrenilen şey ceza sahasında kendini yere atmak, peki ya hakemin çalmasına ne demeli? rakibe hiçbir müdahale yokken nasıl bi penaltı o. işin daha vahim tarafı ise karşında zaten lisansları çıkmamış yedeklerle çıkan bir takım var. anlaşıldı ligi böyle götüreceksinizde bari o çocuklara yapmayın be. nasıl bir acizliktir bu?
Reply
19-08-2019, 00:59,
#88
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
@Kerasus Çok boş yapıyorsun kardeşim itham ettiğim şeyler hayali şeyler değil seninde dediğin şeyleri bende yazdım zaten bak orda duruyorlar, ellerinle gözünün yanına yaptığın korumalıkları kaldır da yeniden bak sağa sola hani staddasın ya ! Benim zoruma giden bişe yok kişilere takılmam ben benim derdim nacizane 2004 yılı itibari ile Memleketimin takımını elimden geldiğince maddi manevi desteklerim. Ama insan şu ilk maçta acımasızca boş eleştiren adamlarıda görünce dayanamıyor, Ligin ilk maçı 5 maç geçsin önümüzü görelim emin ol konuşulacaksa topçusuna hocasına en ağır şekilde yine yazar konuşurum ben öle beklentisi olan şunun adamı bunun dalkavuğu değilim.
Başkentten !
Reply
19-08-2019, 08:51,
#89
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
Onu bunu geçtimde sangare bu sene çok can yakar tam deplasman topçusu
Reply
19-08-2019, 10:42,
#90
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
(19-08-2019, 00:59)turkuaz_0628 Wrote: @Kerasus Çok boş yapıyorsun kardeşim itham ettiğim şeyler hayali şeyler değil seninde dediğin şeyleri bende yazdım zaten bak orda duruyorlar, ellerinle gözünün yanına yaptığın korumalıkları kaldır da yeniden bak sağa sola hani staddasın ya ! Benim zoruma giden bişe yok kişilere takılmam ben benim derdim nacizane 2004 yılı itibari ile Memleketimin takımını elimden geldiğince maddi manevi desteklerim. Ama insan şu ilk maçta acımasızca boş eleştiren adamlarıda görünce dayanamıyor, Ligin ilk maçı 5 maç geçsin önümüzü görelim emin ol konuşulacaksa topçusuna hocasına en ağır şekilde yine yazar konuşurum ben öle beklentisi olan şunun adamı bunun dalkavuğu değilim.

Birader sen gerçekten, ilk mesajımızdan itibaren sakin olup tekrar oku. anladığım kadarıyla staddamıydın sorusuna alınmışsın ama o kinayeli bi soru falan değildi. gerçek manada sordum stadda böyle bir durum varmı diye. çünkü zamanında tribünlerin rakip takımın golüne sevinmişliği de var malesef. daha ilk maçtan nasıl böyle bi ortam oluşmasına şaşırdım. yani stadda olmadan yazmana göndermene falan değil. ki bende yıllardan beri stad yüzü görmedim, passolig konusundaki duruşum bellidir. ama bu demek değilki sanaldan ahkam kesiyoruz. zamanında az zamanımızı vermedik deplasmanlara. seninle de çok denk gelmişliğimiz var, yakınen tanışmasakta birbirimizi biliriz. stadda olup olmamasına kinaye yapacağım biri değilsin yani. sosyal medyada yazanların ise zaten geneli 2. takımıdır giresunspor. çoğu pek kaile alınacak tipler değildir o bakımdan. ha bu siteyi kastediyorsanda, zaten şunun şurasında bir avuç insan kaldık aktif yazan. herkes birbirini bilir az buçuk. hani dediğinde yok değil burada da dahil. çift takımlısıda var gerektiğinde takımın yenilmesini isteyende. ama bu maç özelinde böyle bir havaya rastlamadım açıkçası (kendi gözlemim tabiki).
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)