Barış Pınarı Harekatı
09-10-2019, 23:29,
#1
Barış Pınarı Harekatı
Evet Ülkemiz sınırlarını daha güvenli hale getirmek ve de ülkedeki suriyelilerin bir kısmını arındırılacak bölgeye yerleştirmek adına başlatılan operasyon BARIŞ PINARI HAREKATI başladı Allah ordumuzu herdaim muzaffer eylesin, görülüyorki ülke siyasi olarak tek olay yani bayrak etrafında kenetlendi gözümüz ordumuzda başarısında bu yolda çatlak sesler her zaman var oluyorda abdnin çapsız ve tutarsız başkanı, bm, arap birliği, hatta coğrafya ile ilgisi olmayan fransa, yunanistan, almanya ve bilimum avrupa ülkeleri sanki kendi ülkelerine girilmiş gibi kimisi kürt halkını bombaladığımızıi kimisi ise işgalci olduğumuzu iddaa ediyor,  sanırım bu da operasyonun doğru yolda olduğunu gösteriyor, duamız tez elden başarılı operasyon ile bir tek şehit vermeden ülkemize geri dönmek. Ordumuz muzaffer olsun.
Başkentten !
Reply
10-10-2019, 13:03,
#2
RE: Barış Pınarı Harekatı
Her ne kadar 10-15 sene öncesinin yanlış politikaları sebebiyle bu harekat yapılmak zorunda kalsa da, gün bir olma günüdür. Askerimin ayağına taş değmesin.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
29-02-2020, 17:14,
#3
RE: Barış Pınarı Harekatı
(10-10-2019, 13:03)chotanax Wrote: Her ne kadar 10-15 sene öncesinin yanlış politikaları sebebiyle bu harekat yapılmak zorunda kalsa da, gün bir olma günüdür. Askerimin ayağına taş değmesin.


yazmıyım yazmıyım diyorum ama delirmek içten bile değil en ayar olduğum gün birlik olma günü olalımda onu en tepedeki reise söyleyin 36 şehit vermişiz niçin cevabı var mı birde yetmez gibi hala Gezi ve 15 Temmuz diyor kahkalar o biçim yazık bu ülkeye orta doğu suriye bataklığında olan o gencecik çocuklara oluyor neyse uzatmayım  Angry
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-02-2020, 22:40,
#4
RE: Barış Pınarı Harekatı
Esed putin ve ismini vermek istemedigim bi tane orspu çocuğu yüzünden yok yere şehit oldu o kardeşlerimiz.
Reply
01-03-2020, 13:12,
#5
RE: Barış Pınarı Harekatı
Türkiye Cumhuriyet’inin Suriye’de ne işi var ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-03-2020, 20:53,
#6
RE: Barış Pınarı Harekatı
Devletimizin Suriye'de işi var ama bundan 7-8 sene önce yapsa 10 dklık işti, geç kaldığımız için bu hale geldi. Bundan 13-14 sene önce Esad Cumhurbaşkanımızın kardesiydi!, aradaki mayınlar temizlendi, sonrası malum, milyonlarca mülteci, sınırdan atılan havanlar, yaralanan veya şehit olan vatandaşlarımız...

Şu an ülkemizin güvenliği, yeni pkk vakaları yaşamamak için oradayız, ama geç kaldık ve yaptığımız hatalar yüzünden olay bu kadar büyüdü.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
03-03-2020, 20:17,
#7
RE: Barış Pınarı Harekatı
RTE nin sözleri ile uygulama yine birbiriyle çelişiyor. Sözleri çok haklı ve doğru bir tespit. Ne diyor? eğer işgalci ülkeler suriyedeki amacına ulaşırsa bu kez namlunun ucunda Türkiye olacak. E doğru. Bunu artık ortaokuldaki çocuk bile farkındadır. O nedenle mutlaka Suriye de bizimde olmamız şart şu günlerde. Buraya kadar doğru. Peki yanlış olan ne? işgalci ülkelerin hedefi nedir, esadı devirmek değilmi? e biz niye uğraşıyoruz? yine esadı devirmekle. yahu esadın devrilmesinin Türkiye cumhuriyetine katkısı ne olacak? bizim ülke çıkarlarımızla ne ilgisi ve esadı devirmenin? bizim tek derdimiz suriyenin toprak bütünlüğü koruması ve bölünmemesi için uğraşmak olmalı. suriyede bile başarısız olsunlar işgal edemesinler ki, bizimle uğraşmayı aklının ucundan bile geçiremesinler. e biz niye uğraşıyoruz peki? esed devrilsin. sanırsın esad gidince dünyaya barış gelecek.
Reply
04-03-2020, 20:58,
#8
RE: Barış Pınarı Harekatı
Rahmetli erbakan suriyeye girecekler büyük israili kuracaklar diyordu 90larda. Bizimki de suriyenin bolunmesi icin var gucuyle ugrasiyor. Kuzeyden biz vuruyoruz, güneyden israil vuruyor suriyeyi. Tamam esad orspu çocuğunun önde gideni ama bilerek veya bilmeyerek ortadoguyu parcalayanlarin ekmeğine yağ sürüyoruz.
Ve Şehide kelle diyen adam şehit edebiyatına devam ediyor. Madem bu kadar şehadet hayranıydın niye şehzadelerinden biri bedelli, öteki çürük alarak askerlik yapmadı?
Reply
08-03-2020, 14:14,
#9
RE: Barış Pınarı Harekatı
Ben ateşkesi doğru buluyorum ama Moskava antlaşmasından 1 gün önce yansın yıkılsın İblid önümüze çıkan Rejim dahil kim olursa olsun baş üstünde baş bırakmayacağız dedikten sonra rejim dediğimiz Esad'ı Suriye Arap Cumhuriyeti olarak kabul ettik İblid'den 6 km çekilerek Esad ve Ruslara verdik haritaya bakarak her ne kadar iktidar kanalları kazandık naraları anlatsada bu masallar bir yana madem ateşkes ilan edecektik 36 şehidimizin hesabını kim verecek!
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
04-11-2021, 18:07,
#10
RE: Barış Pınarı Harekatı
Esed putin ve ismini vermek istemedigim
güvenilir anlaşmazlıklar  ht https://parimatch-turk3.com/  kazanmanıza yardımcı olacak
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)