10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
03-11-2019, 19:52,
#31
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Takım futbol olarak ümit vermiyor. Madem bu sene o kadar borca girdik play off için devre arası mutlaka iki üç nokta tranfer yapmalıyız. Yoksa düşebiliriz bile. Futbol kalitesi olarak ligin en kötü üç takımından biriyiz bence.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
03-11-2019, 20:26,
#32
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
maçın ilk yarısının son 20 dk sını izledim maçı kapadım ailemle vakit geçirdim pişman değilim 3/0 isabetli şut oranıyla maçı bitirmişiz. 10.hafta sonunda şut çekmesini dahi beceremeyen bir takım var karşımızda ve başkan hala umutluymuş yemin ederim insanın aklıyla alay ediyorlar.
Reply
03-11-2019, 21:50,
#33
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Maçtan önce Bereberlik çok net belli idi istatistik öyle diyordu daha ilk yarı yaslandık 1 puana geldiğimiz belli oldu, adriano bugun totalde net 5 gol önledi maç sonu hakkıda verildi zaten, bu takıma geçen hafta yazdığım gibi ilk yarıda en az 5 topçu ile yollar ayrılarak maliyetlerinden kurtulmanın yollarına bakalım, özgürcan, çok büyük hayal kırıklığım rusescu, landel başta olmak üzre yol verelim, 1 puan altın şu maçta yeminle...
Maçtan sonra başkana da hakkı verildi dışarda bizzat şahit oldum, amcası bozbağda maçta idi maçtan sonra o kadar gergindiki inanın başkan bian o sandım...

Bu takıma ne yapıp edip 15-20 arası puan toplatmalıyız, takım çok takmıyor bu adamları zorla oynatacaksın başka çare yok . . .
Başkentten !
Reply
03-11-2019, 22:40,
#34
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Takım çok kötü bu maçta 1 puan iyidir hala umudum var ama oda fakirin ekmeği yani ondan yoksa bu takımmdan bir cacık olmaz benim anlamadığım şu bu Limbombe Himmet ve Alpay ikilisini kesemeyecek kadar kötü mü ben bunu anlamıyorum kötüyse yollayalım devre arası tek gol olabilecek pozisyon vardı ondada Himmet topu tutamadı Osmanlıyı yenmemiz lazım araya 12 puanla girmek şart Adana deplasmanı ve içeride Demirden 4 çıkarırsak iyidir bence 20 toplarsak belki iyi bir iki takviye ile 2. yarı bazı şeyler değişebilir
Reply
03-11-2019, 22:54,
#35
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Bu takımdan hala ümidi olan var mı Allah aşkına? İçeriyi tam bilmiyorum ama yönetimsel sıkıntı var, hem de üç senedir. Kabak gibi belli bu. Yönetim mantalitesi değişmediği sürece Messi & Ronaldo forvet hattına sahip olsak en fazla ligde kalırız.

Ben maç saatlerinde bir aktivite buluyorum, unutmaya çalışıyorum maçı, bugün son 15 dk dayanamadim açtım, çat diye kırmızı kart yedik, sonra da maalesef Adriano şov izledik. Maçın tamamını izleyip neden sinirlerimi bozayim biri söylesin aga. Arma aşkiysa, sonuna kadar aşığım ama aşık olduğum şey üç senedir trip atmak, naz yapmak hariç bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapmiyor ki.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
04-11-2019, 14:21,
#36
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Iki haftadır maçları izlemiyorum 4 puan aldik. Demekki maçları izlemesem play off yapacağız. Sakası bir yana herşeye rağmen deplasmanda 1 puan iyidir. Adriano bizi g öt etmeye devam ediyor. En azından takımda ayakta kalan oyuncu ve oyuncuların olması güzel şey. Bu hafta osmanlıyı yenip altımıza almamız ve güzel bir seri yakalamayız dicem de peşine milli ara giriyor monako.
Reply
05-11-2019, 09:04,
#37
RE: 10.Hafta |Keçiörengücü - Giresunsporumuz
TAKIM 10 KISI KALDI SAPITTI YA SADECE 1 KISI EKSIKSIN 5 KISI EKSIKMIS GIBIBI SAPITTILAR ADAM GIBI OYNAYIN BE
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)