8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
04-11-2020, 14:18,
#61
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
(03-11-2020, 14:11)kerasus Wrote:
(02-11-2020, 21:28)semiko Wrote:
(02-11-2020, 13:11)bulancak28 Wrote: Sırf İstanbul takımları olsa tamam diyeceğim de Erzurumu da çıktı, Göztepesi de çıktı Malatyası da çıktı. Ha tamam bu takımların da arkaları sağlam (ki zaten yıllardır bi bizim arkamız sağlam olamadı). Ama yine de bu durum, o kadar takımın daha ilk senesinde zirve yarışı vermesini ve bizim yıllardır bu ligde durup da 1-2 sene hariç zirveye bile yaklaşamayışımızı açıklamıyor.
İstanbul ile ilgili bu durum da çok sıkıntılı olmaya başlıyor. İstanbul istilası altındayız. Süper ligde 6 tane, bizde 3 tane var ve alt ligden de Sancaktepe, Eyüpspor gibi potansiyel adaylar var. Böyle giderse ciddi anlamda İstanbul mahalli ligine döneceğiz.

işin garip yanı ise herkes de bizi arkamızda birisi var sanıyor

E yani, hizmet alsın almasın asla iktidar partisinden vazgeçemeyen her seferinde tulum çıkaran bir şehir ve her gelen yönetimi iktidara yanlamaya çalışan, onlardan biri gibi durmaya çalışan bir takım.. E haliyle dışardan bakınca bunlarda iktidardan nemalanıyor diye düşünüyor insanlar. Oysa Samsun için neler yapıldığı ortada. Rize zaten malum.. Trabzon'u keza gayet iyi biliyoruz. ortada pi.. gibi kalan bir biz varız ama yine de tam tersi bir izlenim veriyorsak bi düşünmek lazım.

biz 1 alıyorsak 5 gösteriyoruz daha fazla yaranmak için. bizim insanımızda iş yok
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)