19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
04-02-2014, 01:43,
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
Bozbağa da çok görmüyorum....Bu takım Bank Asyadan düştüğü zaman yerlerde sürünürken bir kişi çıkıp takıma sahip çıkmadı herkes yandaş medyada reklamını yaptı şu aday olacak bu liste yapıyor iş adaylık açıklamaya geldiğinde ortalıkta kimseyi göremedik.... takım kayyuma kalıyordu hiç bir şey yapmasada en azından başımızda bir başkan var imajı verdi futbolculara ve şehre bunu yapamayan zenginlerimiz de vardı ilk sene için görevlerini bence tam olarak yerine getirdiler...Buradan bozbağ ve yönetiminin başarılı olduğunu söylemiyorum bencede tahtayı açtıramayn yönetim başarısızdır elini cebine koymayan sağdan soldan toplamayla kulubü ve borcu çevirmeye çalıştılar transfer politikası tam bir fiyasko idi .... en azından şu devre arasından bir otelde sağlam bir gece veya balo yapıp katılımcılardan üç beş kuruş toplamayı bile beceremiyorlar....

Bence çok nankörlük yapmaya gerek yok, kabul ediyorum ilk seneye göre bu sene başarısızlar.. en zor zamanda takıma sahip çıkmaları bütün bu olumsuzluklarını tek kalemde silmeme sebep oluyor...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün - by sy200028 - 04-02-2014, 01:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)