Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
09-08-2014, 13:56,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(09-08-2014, 10:53)kerasus Wrote: @genoa28:
başkanın hocayı dinlememesi elbette sadece maddiyatla açıklanamaz evet. ki ben hiçte doğru bulmuyorum başkanın yaptığını. ama bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk bence. normal bir başkan hiç parası olmayıp sadece bir tane transfer yapacak olsa dahi onuda hocanın bilgisi dahilinde yapması lazım. ama bizimki malesef transferde oyuncunun kalitesinden ziyade fiyatına bakıp alıyor. hoca ise elbette öncelikle kalitesine bakar alacağı oyuncunun. çok çok iyiyse 50 bin liranın hesabını yapmaz. ama başkan tam tersine takımı tek başına şampiyon yapacak oyncu bile olsa sırf 50 bin daha vermemek için almaz o oyuncuyu. oyüzdende başkan transferleri kendisi yapıyor hocaya bırakmıyor. yani bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk ama maddiyattan kaynaklanan bi sorumsuzluk. bu takım küme düşse başkan bozbağmı daha çok üzülür yoksa mehmet hocamı? tartışmasız mehmet hoca derim. başkan zaten çıkmasına bile pek gönüllü değildi takımın. oyüzden bukadar işini gönülden yapan takıma bağlı bi hoca bulunmuşken arkasında durulmalıdır.

hepsinde hem fikiriz ama hoca bazı şeyleri yaptırabilmeli sanki tek ayrıştığımız nokta bu gibi.

Edilson konusuna gelirsek, transfer anlamında ne kadar kötü yönetildiğimizin bir göstergesi bence, kiralık oyuncuda yetiştirme bedeli ilk defa duyuyorum ayrıca madem kulüp ile tam anlaşamadın ne diye oyuncuyu kampa getirip sözleşme imzalatırsın hakikaten garip durumlar, belkide agbetu'da ki denildiği gibi sözleşmenin fesihine yol açan sebep para değil başka bir sebep de olabilir ama videolardan izlediğimiz kadarı ile oyuncu çok iyiydi, son olarak tamam paramız yok hatta giresunspor geçmiş yönetimlerini de fakir edebiyatı yaptığı gerekçesi ile eleştirirdim ama bunların ki cingene işine döndü...
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by genoa28 - 09-08-2014, 13:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)