(03-10-2014, 21:35)maicon_28 Wrote: ridvani cikarmadi hoca guzel
barisi da sokmadi o da guzeldi
Daha önce hocayı savunurken söylediklerim;
Mesela ADS maçında çıkarılan kadro eleştiriliyordu. O maç sonrası yorumum ve tahminim şu şekildeydi,
(17-09-2014, 10:43)kerasus Wrote: kadroda şu olmalıydı şu olmamalıydı diye devamlı eleştiriliyor mehmet hoca. eyvallah haklı yanlarıda var. ama aynı kadro samsun maçında deplasmanda rakibe sahayı dar etmedimi? şimdi 2. hafta o kadroyu değiştirse bu seferde neden çok güzel giden takımı değiştiriyosun diye eleştirilecek. ilk hafta takımın tek eksiği son vuruşları yapacak bitirici bi oyuncuydu. onun içinde tek umudumuz muriqiydi. onuda gördük zaten ads maçında cacık. bu maçta ise kötüydük ve hocada elbet görmüştür bazı eksikleri.
Sonuç? Tıpkı son cümlede dediğim gibi hoca da görmüş eksikleri ve Buca maçında nispeten daha farklı bir kadroyla çıktık. Mesela çok eleştirilen Onur yoktu.
Keza Buca ve özellikle Altınordu maçlarında en şiddetli eleştiri konusu Barışa şans vermesiydi. Onunla ilgili de geçen haftaki söylediğim şey,
(28-09-2014, 17:50)kerasus Wrote: hoca oyunculara şans vermekten yana herzaman. mesela geçen sene onur banko iken bi süre sonra tamamen kesildi bidaha forma yüzü göremedi. çünkü değerlendiremedi o şansı. keza bu sezona yine onur ile başladı ama ilk 2 maçta değerlendiremeyince yine kesti. barışta aynı şekilde. geçen hafta ilk 11 çıkmıştı ama sonradan oyundan alınmıştı zaten kötü oynayınca. bu haftada bi şans verdi, ilk 11 olmasa bile sonradan soktu oyuna. değerlendiremezse oda göremez bidaha forma falan. herşeyde artniyet aramayalım yahu.
Ve söylediğim gibi, bu hafta barışa şans vermedi. Yani Mehmet hocada hiçbir oyuncuya pozitif veya negatif yönde takıntı yoktur. Sadece bu kıtlıkta birde oyuncu kaybetmek istemiyor. Kazanmak için şans vermeye çalışıyor. İlk 2 hafta Onura şans verdi, kullanamadı ve şuan Onur forma giyemiyor. Keza iki haftadır hatalar yapan Barış bu hafta yoktu.
Özetleyecek olursak, evet Mehmet hocayı savunuyorum. Ama görüldüğü gibi körü körüne desteklemiyorum bazı şeyleri. Hocayı tanıyorum ve oyüzden savunuyorum.