Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
@genoa28:

kadroyu ahmet hocanın kurduğunda hemfikiriz zaten. o kadroda golcü olmadığı konusunda da hemfikirsek eğer demekki ahmet hocada kadro kurmayı beceremiyor demektir. iyi kadro kurmak marifet değil, o kadroyu oynatmak mesele. mehmet hoca kendi kursun kurmasın çıkıp en iyi futbolu oynatıyor. önemli olan bu zaten. daha 2-3 gün önce gördük, denizli bizden çok daha iyi kadro kurmuş ama kendi sahasında ezildiler. önemli olan sahada oynanan futboldur, kadrodaki isimler değil. ayrıca eğer senin kadronda daha iyi oyuncu yoksa eğer, kimseyi yollama lüksün yok. değil bozbağ, isterse sarı çizmeli möehmet ağa almış olsun oyuncuyu. sen daha iyisini getirmiyorsan afedersin ama eşşek gibide oynatmak zorundasın. hayır ben bunu oynatmam diyorsan eğer senin çıkardığın kadro leblebi gibi gol atacakki görelim bakalım haklılık payını. hem elindeki hazır oyuncuyu kapris yapıp yollayacaksıon hem tek kale top oynayıp gol atamayacaksın. senin işin teknik direktörlük kardeşim, şovmenlik değil. şov yapacaksan git mavi karadeniz ile anlaş.

mehmet hoca konusundada yine ezbere yorum yapıyorsun. nezaman bizim kadroyu mehmet hoca kurdu ve nezaman bundan daha kötüydü kadromuz? eğer çok biliyorsan bana tek tek isim ver. şu şu oyuncuları mehmet hoca getirmişti de. ama fiyatlarınıda yaz. yazki aldığı paraya oranla ne derece faydalı yada faydasızmış kıyaslama şansımız olsun. ha yok bu sorulara net cevap veremeyeceksen işkembeden sallama ozaman. şimdi yine yok ben başkan değilim diye kıvırma ama. madem başkan değilsin hangi oyuncuyu kim nereden getirmiş nerden biliyosun diye sorarlar.
06-10-2014, 21:01

Messages In This Thread
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 01-10-2014, 13:55
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 18:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:09
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 03-10-2014, 19:50
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 01:15
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 06-10-2014, 19:19
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by kerasus - 06-10-2014, 21:01
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ - by mvsr - 09-10-2014, 16:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)