(08-11-2014, 10:46)kerasus Wrote: (07-11-2014, 10:55)Sercan28 Wrote: Futbolu isim oynamayacağını geçen yıl kanıtlamış bir takımın tarafı olarak açıkçası yapılan yorumlara üzülmüyor değilim. Maç kazanmak isim değil, yürek işidir..
oldu öyleyse bizim mahalleden en fazla yüreğiyle ortaya koyacak 11 kişi çıkarıp koyalım giresunspora. nede olsa yürekli oynayacakları için açık ara şampiyon oluruz dimi senin mantığına göre. e süper lige çıkıncada yüreğiyle oynamaya devam edeceği için orada da şampiyon olup şampiyonlar ligine gideriz. tüm bunları başarmanın ise tek sırrı yüreğiyle oynamak tabiki. oyuncu kalitesinin falan hiç önemi yok nasılsa. ha messiyi oynatmışsın ha sokaktaki mehmet abiyi. hangisi daha yürekli oynarsa o daha başarılı olur dimi 
elbette futbolu isim oynamıyor, o isimleri teknik direktör oynatıyor. o takımın yüreğini ortaya koyup mücadele ettirende teknik direktördür. ve biz bu sene yüreğin kralını ortaya koyan takımı beğenmedik ve o yürekten oynatan teknik direktörü yolladık. şu takımın samsun karşısında tek kale oynaması nasıl mümkün olabilirki? tabiki yüreğini ortaya koymasıyla. ama gördük işte sadece yüreklede olmuyor bu işler. şimdi ise o yüreğini ortaya koyanb takımda yok. bu durumda kayseri maçından nasıl umutlu olabiliriz?
Biraz boş bir yorum olmuş ama en sonunda da anlatmak istediğim şeyi yazmışsın zaten. Oysa ki geçen sezon kadroda oynayanların kaçı messi idi. Futbol bilgi, beceri ve teknik kavramların tamamı kadar yürek işidir istemektir. Klasmanına göre de birbirini yenemeyecek takım yoktur. Futbolun içinden gelen biri olarak ben bu yaşıma kadar bunu öğrendim dostum.