Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
26-06-2015, 20:06,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
(24-06-2015, 19:45)kemal Wrote:
(23-06-2015, 22:46)kerasus Wrote: sen kimi bekliyordun acaba? Kobe mi yoksa shaq mı? Birde konya uşak ve büyükçekmecenin gelecek sezon kadrolarını yazabilirmisin rica etsem? bu takımların düşme hattında olacaklarına nerden kanaat getirdin merak ettim.

Öncelikle bi saldırma, kadrolarını yazamam çünkü kurmaya başlamadı bu saydığım takımlar en sona kaldılar kimle yarışacağız karşıyaka,banvit,trabzon,telekom falan mı 3 aşağı 5 yukarı yarışacağımız takımlar konya ibb uşak büyükçekmece olur

neden saldırı olarak algıladınki? gerçekten merak ettim beklentilerini. ligin sponsorsuz tek takımı olarak hem erken hemde çok güzel transferler yaparken iç transferde de çok iyi gidiyoruz. bundan daha iyi sence kimi alabilirdik aynı maliyete bana isim verebilirmisin? yönetime maddi destek var sponsor varda, yok biz ligde düşmemeye oynasak yeter mi diyorlar? yapabileceklerinin en iyisini yapıyorlar işte daha nolsun. (gerçi içimden bir ses senin zamanında burdan defalarca şutlanan trabzonlu olduğunu söylüyor). 

bu arada tufan zaten mutlaka kalmalıydı. can ve gökhan da kumaşı iyi oyuncular. kalmaları çok iyi oldu. en kötü ihtimalle fazla süre alamazlarsa 2.lig takımlara iyi bi paraya okuturuz. nede olsa 2.lig şampiyonluğu etiketi var artık kariyerlerinde. sezona başlayıp umduğunu bulamayan takımlar havada kaparlar. ayrıca yunus, mutlu ve miller ile de yeniden anlaşılacakmış.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by kerasus - 26-06-2015, 20:06
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by djodom - 28-11-2015, 20:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)