1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3
Bu takımdan ilk ayrılan İsmail oldu biz naptık tavşadan sapka çıkarıp gittik Hüsamettini aldık aldığımız günden beri Hüsamettinin bu takımda ancak yedek olabileceğini söyledik biz taraftar olarak bunu görürken yönetim ve hoca nedense bunu görmedi ısrarla bu bölgeye adam gibi birisini almadılar....Elazığ maçında Onuru kesip yerine Sisokkoyu oynatacak hoca muhtemelen şahsş görüşüm Sisokkonun çok yırtıcı bir stoper olduğunu düşünmüyorum tandemde çok sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor....Defansın bu kadar zorlanmasının en önemli sebebi Ön liberoda adam gibi ön libero yok yaptığınız transferin özellikle yabancı transferlerinin bu lige uygun olduğunu düşünmüyorum yırtıcılık hırs mücadele isteyen futbolcular bu ligde iş yapıyor yani işin özü işimiz çok zor....

Başkan mezarcı gibi transferin son günü alır en bedavasından takım bulamayan üç beş teneke lige başlarız gibi hocada devamlı kadroyla oynayarak onu dene bunu dene ilk yarı düşme potasında geçer....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
18-08-2015, 01:42
Reply

Messages In This Thread
RE: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 - by sy200028 - 18-08-2015, 01:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)