(11-01-2016, 00:36)ArmanınPeşinde Wrote: (11-01-2016, 00:23)sokakbaşımeyhane Wrote: (11-01-2016, 00:09)ArmanınPeşinde Wrote: Ne zaman takım kötü sonuç alsın, hemen çıkıyor birileri Erkan hoca şöyle, Erkan hoca böyle. Son yıllarda Mehmet hoca hariç kim vardı bizi heyecanlandıran ? Boş konuşmayın. Ergün Penbe mi gelsin ? Sefer Yılmaz mı gelsin ? Adam takımı aldı üst sıralara taşıdı, mücadeleci, zevk veren futbol oynamaya başlattı. Daha ne istiyorsunuz be kardeşim ? Fener'e 3 mü atalım, 10 maç arka arkaya mı kazanalım şu ligde, bu futbolcu grubuyla ? Yok 1461 kök söktürmüş de, yok o onu yenmiş de... Bize ne lan kupadan ? Sanki bir iddiamız var. Aslan gibi çıktık mücadelemizi verdik, 2-3 adam hariç takımda gayet güzel mücadele etti.
Köstek olmak yerine destek olun biraz. Sıkıntıya girince hemen suçlu arıyoruz. Umarım Erkan hocayla uzun süreli çalışırız.
Ben iyi sonuç aldığındada yaptığı yapmadıgı değişiklikleri eleştirdim oyunu okuyamıyorrrrr...ayrıca uslubuna dikkat et lan lunu bırak yorumunu yap kimse senin görüşünde olmak zorunda değil yaşın kaç bilmiyorum biz 40 senedir bu takımın peşindeyiz köstek möstek geçin bunları
Al sildim "lan"ı. Kusura bakma bir "lan" lafından alındıysan. Yaşıma gelince 20 yaşındayım. Fakat bunun konu ile alakasını da anlayabilmiş değilim. Karşılıklı laf dalaşına girmiyorum, senin görüşün sana, benim görüşüm bana. Nasılsa ikimizin de ortak paydası Giresunspor.
Aynen kardeşim ortak derdimiz giresunspor fifikirlerimiz ffarklı olsada tek derdimiz giresunspor