18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
(17-01-2016, 22:13)kerasus Wrote:
(17-01-2016, 21:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Bana umutda vermiyor takımı ligde tutar başkada birşey beklemiyorum balıkesir erkan sözeriden sonra. Toparlandı oyun okuma sıfır

hocam tamam sevme erkan hocayı ama takıma yaptıklarının hatrına bari objektif ol. eğer bu takım frenlenmese ve gerekli takviyeler yapılsaydı elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkardık çok net. ligin açık ara en güzel futbolunu oynuyorduk liderlik eşiğine gelmeden önce. liderlik eşiğine gelince nedense takım top oynamaktan vazgeçti. sorunun erkan hocayla alakalı olmadığı ortada. 

gelelim balıkesire. erkan hocadan sonra toparlandığı içinmi 3. hocasıyla çalışıyor şuanda? toparlanan bir takım neden 5-6 maçta hemen hoca değişikliğine gitsin? şuanki hocasıyla biraz daha iyi durumdalar öncekinden ama şuanki hocası fikret yılmaz erkan hocayla kıyaslanamaz bile. yahu içerde karşıyakayı yenememiş adam sen tutmuş toparlanmaktan bahsediyorsun.
Kerasus  kardesim  erkan hocayı   şahsen  tanimam  kişiliğine  laf  ettigim  yok  ben hocaligini  begenmiyorum bu benim  gorusum  sen  begenirsin  ssaygı  duyarım 5 galibiyet  iyi bir havayla  geldi basarimi başarı  ama  sikinti  bundan  sonra  basliyor  sonunu  getiremiyor  bu felsefeylede  ggelmez  maicona  katiliyorum  o esigi  geçemiyor oyunu  okuyamıyor    gol  yiyene  kkadar  ooyuna müdahale  etmiyor
Derelili çotanak
18-01-2016, 00:04
Reply

Messages In This Thread
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - by sokakbaşımeyhane - 18-01-2016, 00:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)