18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
20-01-2016, 10:12,
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
(19-01-2016, 18:55)kerasus Wrote:
(19-01-2016, 13:35)harrison Wrote: bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor bunun içinde elinden geleni yapıyor diyebilirler mi?

Ben tek kelime ile cevaplayım madem böyle bir soru var.

- Bozbağ biliyorki temeli çürük bina yıkılmaya mahkum......

dolayısıyla usul usul şampiyonluğun temellerini atıyor,hop demeden hoplanılmaz mantığı ile

ya birader zaten aynı kapıya çıkıyor benim söylediğimle. yani diyorsunki bozbağın bu seneki hedefi şampiyon olmak değil ligde kalmak. ee ben ne demiştim? aynısını. sen sadece sebebini belirtmişsin neden şampiyonluk istemediğinin. aynı fikirde olup itiraz etmek körü körüne muhalefet etmekteki amaç nedir? özel sıkıntıların varsa özel mesaj yoluyla halledebilirsin, forumda gereksiz tartışma yaratmaya çalışma lütfen. 

gelelim yazdığına. neyin temelini atıyor? zaten geçen açıklanmadımı borcun 4.5 milyona indiği. futbol piyasasında paramı bu zamanda o miktar? ligin belkide en az borcu olan takımıyızdır ama yinede en züğürt edebiyatı yapan takımıyız. temeli en sağlam takımların başında geliyıoruz bu ligde. en çok borcu olan takımların başında ise elazığ geliyor ve tek hedefleri şampiyonluk. çünkü alt liglerde borç ödenemeyeceğinin farkında olan bir başkanları var. bu ligde 5 lira gelirin oluyorsa süperr ligde en aşağı 20 lira gelirin olur. dolayısıyla süper lige çıkmak için para biriktirmene gerek yok. tokiye girip ev almakla karıştırıyorsun heralde şampiyon olmayı. 

basit bi hesap yapalım. şuan 4-4.5 milyon borcumuz var. süper lige çıktığın anda kafadan en az 30-35 milyon kasaya girecek. o gelen para ile avruıpa kupalarını hedefleyen kadro kur diyen yokki. akhisar gibi 1.lig ayarında kadro ile başla lige. bunun içinde en baba 15 milyon yeterde artar. o bütçe ile istersen direk ilk sene sonunda küme düş ne olacak. borçsuz ve + bakiyelerde kasa ve 1.lig için en baba kadroya sahip durumdasın zaten. kadroyla fazla oynamadan devam et zaten hiç durmadan tekrar çıkarsın süper lige. bu durumda çok daha temeli sağlam bir takım olmazmı? bu ligde + bakiyelere geçmek kaç seneni alır birde sen hesapla istersen.

Ben ne yazarsam yazayım,sen anlamak istediğin kadar anlıyorsun arkadaşım dolayısıyla algılama probleminin tepkisi olarak uzun soluklu cevaplarla insanları sürmenaj ediyorsun hiç gerek yok bu kadar demogojiye bu formdaki insanlar hiçbir şey bilmiyor sen onları aydınlatıyormuşsun havası vermene gerek yok.Herkesin doğrusu kendisine sonuçta kimse burada Giresunsporun başarısızlığı için can atmıyor......
Reply

Messages In This Thread
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - by harrison - 20-01-2016, 10:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)