19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
Evet bu maçı Erkan Sözeri yüzünden kaybettik. Ve dolayısıyla hepimiz doğal olarak çok üzgünüz. Yalnız sakinleşip biraz düşünelim, Erkan Sözeri gitse kim gelecek ? Sezon başı olsa emin olun ben de artık destek verirdim istifasına. Ancak sezon ortasındayız, lig karmakarışık, herkes birbirini yeniyor, getirsek getirsek en fazla takımı tanıyan, bilen Mehmet Birinci'yi getirebiliriz. Erkan Sözeri'nin ayrılmasının şu anda takımı iyi yola sokacağını düşünmüyorum, kaldı ki son yarım saati saymazsak eğer güzel bir futbol ortaya koyduk. Gerek Erkan Sözeri, gerekse de bazı futbolcuların bireysel hataları yüzünden bu duruma geldik. Üzerimizdeki sinir yatıştıktan sonra oturup mantıklı şekilde düşünmek en doğrusu olur bence.

Ayrı bir durum var ki, Vedat satılacaksa artık borç neredeyse sıfırlanır demektir. Eğer gelecek sene yukarı çıkmayı hedefleyecek bir kadro ve mantaliteyle hareket edeceksek, Erkan Sözeri'yle olmaz.
31-01-2016, 17:46
Reply

Messages In This Thread
RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - by ArmanınPeşinde - 31-01-2016, 17:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)