22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor
(22-02-2016, 21:21)cotanak88 Wrote: adanademir ve alanyasporun transfer politikasına bayılıyorum gerçekten çok akıllı kulüpler. ayite ve pote gibi fransa 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldılar şimdi takımlarını sırtlıyor bu oyuncular.öyle aham şaham bir ücret aldıklarını da düşünmüyorum. alacaksan ne genç ne de yaşlı oyuncu alacaksın orta yaşlı tecrübeli futbolcu alacaksın.bize bakıyorum en tecrübeli olarak abwo var oda yedek Smile

yok bence adana demirde çok kötü transfer politikası. adamlara belediyeden oluk oluk para akıyor. para içinde yüzerken bile hala ilk yarıda yok şu mevkide eksiğimiz var yok şu oyuncular çöp vs baya söyleniyıordu taraftar. o bütçeyle hala kadroda eksiği varsa transferden sorumlu kişi bu işi bilmiyor demektir.

ama alanya konusunda çok haklısın. adamlar gitmiş fransa 2.liginden topçu bulmuşlar. biz ise süper ligde gereksi,z görülen yabancıları topluyoruz. fransa 2.ligindeki oyuncumu daha ucuzdur türkiye süper ligindekimi? kendi ülkemiz olduğu için bikere tanınırlık olayı var fiyatı katlıyor.
23-02-2016, 14:33
Reply

Messages In This Thread
RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - by kerasus - 23-02-2016, 14:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)