26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
23-03-2016, 23:53,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Quote:Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’dan sonra yeşil beyazlı oyunculara bir sert uyarı da Teknik Direktör Erkan Sözeri’den geldi.

Erkan hoca, “Şunu çok net söylemek lazım… Başkanımız basın açıklamasında çok güzel konulara değindi. Bundan sonra buraya ait olduğunu hissetmeyen bir oyuncu, bırakın oynamayı, kadroda dahi göremeyecek kendisini. Çünkü eğer biz başarılı olacaksak hep beraber olacağız. Ortada da bir başarısızlık varsa hep beraber başarısız olacağız. Sonuçta bu takım Play-off oynarsa bundan oynayanı, oynamayanı herkes pozitif anlamda etkilenecektir. Lige verilen milli maç arası bize ilaç gibi gelecek. Oyuncularımda şunu bilsinler, bu takımı eğer buralara kadar getirdilerse oyuncularım getirdi. Hiçbir zaman başları öne eğilmeyecek, yılmayacaklar ve hedefe daha çok kilitlenecekler. Bu camiayı hep birlikte hak ettiği noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Bir zamanlar kazanırsa lider olacağı maçlara çıkan takım bugün play off hedefinden bile bahsedemiyor. oynarsa... ve sonunda çok yuvarlak bir hedef belirtilmiş. neymiş? bu takım hak ettiği noktaya bla bla bla. bu takımın hiçbir zaman süper lige çıkmak gibi bir hedefi olmadı diyorum ama ben diyince tepki alıyorum. al işte play off ile 2 puan varken yapılan açıklama... Bugün bu takımın bulunduğu noktada hangi takım olsa, "hedefimizde asla bir sapma yoktur nolursa olsun play offa katılacağız" diye açıklama yapardı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by kerasus - 23-03-2016, 23:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)