26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
(26-03-2016, 02:22)mvsr Wrote: 4-5 trilyonluk borç Giresunspor için bir kaos iken bir çok kulüp için çerez parası.Hal böyle olunca sağlam adım atarak ilerlemek  mantıklı hareket oluyor.Fakat yıllardır -ecek/-acak açıklamaları ile bir algı oluşturuldu.Haliyle soruyoruz 'Bize bu eziyeti niye çektiriyorsunuz ?' diye.Hani ' -mişti/-muştu'.Ses seda yok.Cevap yok.

Bir üst lige çıkmak taraftarın hayali.Yöneticilerin değil.Onlar başka bir alemde.Ekmeden biçmenin hesabındalar.Adına kendi yağımızla kavruluyoruz sistemi dedikleri bir politika benimsemişler sürdürüp gidiyorlar.Aman küme düşmeyelim de böyle iyi, gerisi bize fazla gelir.

Küçük düşünen, vizyonsuz, misyonsuz bir kulüp Giresunspor.Günlük başarılara hapsolmuş, yarını muallakta bir kulüp.Hedefimiz sadece para ve miktarı.

hah işte kilit cümle bu. son zamanlarda çok eleştirir oldum bozbağı. işte bu yüzden. her sene düşmenin en büyük adayı olup td becerisiyle ligde kalmak giresunsporu 1 adım dahi ileri götürmediği gibi marka değerini her geçen gün düşürüyor. marka değeri düşen bir klübe de sponsor olmak için 2 kere düşünürsünüz. kısacası bu anlamsız egosu giresunspora hem maddi hemde manevi zarar veriyor. üstelik her canı istediğinde aha bıraktım aha bırakıcam gibi blörflerle nereye varmaya çalışıyor? bu kısır döngü nereye kadar devam edecek? eninde sonunda gerçekten bırakacak klübü. e sonra? sonrası iki ihtimal. ya bi kitapçı daha çıkıp hem ekonomik davranıp hemde lig atlayıp klübün değerini katlayacak vs. ozamanda keşke çok daha önce bıraksaydı bozbağ diyeceğiz. yada başka bi peker gelip klübü yiyip bitirecek ve amatöre kadar düşürecek vs.  yani bozbağın bugünü kurtarmaya çalışmasının gelecekte giresunspora hiç bir katkısı olmadığı gibi birde ilk ihtimali düşündüğümüzde zararı bile olabiliyor.
26-03-2016, 10:13
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by kerasus - 26-03-2016, 10:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)