31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
adebisi28 Offline
Member

Threads: 7
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(24-04-2016, 23:14)kerasus Wrote:
(24-04-2016, 20:51)adebisi28 Wrote: İnşallah seneye Hüseyin Kalpar boşa çıkar. Bizimkiler de hasbelkader ne bilim olmazya belki soda içmezler ama şu adama üç beş daha fazla verip getirirler takımın başına.
yahu bizim yönetim geçen sezon sonunda sözeriyi bile yolladı daha ucuzunu bulmak için. sen tutmuş hüseyin kalpar diyosun. bu takım çıkmak isteseydi sözeriylede güle oynaya çıkardı zaten. ha diyeceksinki sözeri kötü hoca. öyleyse çıkmak istenseydi sözeri çoktan şutlanmış olurdu. neyse haftaya içerde bi maç kazanır yine skor taraftarları çıkar ortaya şampiyonluk şarkıları söyler hani çıkmak istemiyordu bu takım falan diye şov yapar. sonraki hafta deplasmanda skandal bi maç daha veririz başlarsınız sözeriye küfretmeye. ben bugün fevzi oyundan çıkarken ağır hareketlerle adım attığını görünce maçı kapadım. penaltı pozisyonunu falanda görmedim iyiki. eğer o penaltı gol olsa herkes bugün şampiyonluk şarkıları söylüyordu. kimse bu adamlar neden 1-1 e razıydı diye sorgulamayacaktı. kimse bu takım neden bukadar ruhsuz oynadı diye sorgulamayacaktı.

Yanlış anlamada şu forumdakilerin %85 i oynanan futbolun umut vermediğinin farkında zaten. Kazanınca da söyledik bunu yenildikten sonra da. Başka taraftarlar bizden daha çok inanıyor çıkacağımıza ben ona gülüyorum.Yönetimi de eleştirdik teknik ekibi de futbolcuları da. Yenince baş tacı da yapmadık kimseyi, gayret gösteren topçunun hakkını verdik abartmadık. Sende eleşti yaparken skor taraftarlarının ismini ver hedef göster. Böyle ortaya konuşunca olmuyor.
24-04-2016, 23:39
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by adebisi28 - 24-04-2016, 23:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)