31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
27-04-2016, 13:46,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
garanti konusunda kelime oyunu yapıyorsun. karşında çocuk yok, yemezler. parası olmayan klüp garanti transfer yapmak zorundadır derken senin haricinde herkes ne denmek istediğini anlıyor. ayrıca senin göstepeyi ads yi çöp transfer konusunda örnek vermen çok saçma. göztepe ads falan bizim gibi para diye ağlayan klüpler değil. onlar bugün 5 milyonu çöpe atsın yarın 10 milyon daha harcar düşünmeden. senin ise 100 bin lirayı bile çöpe atma lüksün yok. ayite aurelio falan istisna olması normaldir. ama bizim yapmamız gerekende budur mecburen. dediğim gibi eğer paran yoksa elindeki parayı en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın. oda youtube dan izleyerek olmuyor. diğer takımlar isterse menejer kucağına oturur isterse oynatmayacağı oyuncuya milyon döker bizi ilgilendirmez. sonuçta para diye ağlayan onlar olmuyor.

erkan hoca konusuna gelince. aldığı miktardan bahsetmedim. çok az alıyor sudan ucuza çalışıyor diye bir iddiam olmadı zaten. iki sezondur yaptıklarıyla fazlasıyla hakediyor zaten aldığı parayı. benim bahsettiğim şey aynı fiyata daha iyisini bulamazsın. e madem aynı başarıyı yakalayıp daha az para alacak hoca varsa neden biz bilmiyoruz? aynı paraya daha başarılı olacak hoca varsa bizim hala erkan hocayla çalışmamız parayı sokağa atmak oluyor zaten. yani kendinle çelişmiş oluyorsun buna karşı çıkarak.

son paragrafla ilgilide yine demagoji yapıyorsun. galibiyete ihtiyacı olup zaman geçirmeye çalışan futbolcu ben daha hayatımda görmedim. yok o anki reaksiyon falan geç bunları.
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by kerasus - 27-04-2016, 13:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)