2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
30-05-2016, 19:08, (This post was last modified: 30-05-2016, 19:14 by kerasus.)
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(30-05-2016, 13:52)Yaglidereli Wrote:
(29-05-2016, 19:53)kerasus Wrote:
(28-05-2016, 19:13)Yaglidereli Wrote: Hoca falan hikaye bu ligde. Doğru takım kimyasını bulan kazanır. Bu ligin kaşar hocalarından herhangi biri yeteri kadar iyi olsaydı süper ligde takım oynatırdı.

O dediğin şey pazardan parayla alınmıyor ama. Hoca sağlıyor zaten o takım olgusunu falan. Oyüzden tam aksine bu ligde hocan iyi olacak futbolcu ismi hikaye.

Yanlış çünkü bu ligde kendi kadrosunu kuran hoca ya 1 ya 2'dir. Menajerler ve kankası başkanlar kurar takımları. Hoca sadece onay verir. Hatta Süper Ligde bile böyle. Ayrıca bu ligdeki hocaların oyuncu portföyü ne kadar ki? Hangi hoca futbolcu izliyor veya sağlam scout ekibi var? Bu bile söylediğimin kanıtı. Zaten ligde oynayan oyuncular hep aynı. Yabancıları saymıyorum bile. Bilmem ne liginden bilmem ne takımından oyuncu geliyor hoca mı buluyor o adamı?
transferi hoca yapıyor demedim zaten, takım olgusunu ruhu takıma işleyen hocadır dedim. hocanın bi önemi olmasaydı mehmet birinci değil ahmet ertem şampiyon yapardı bu takımı. yada bu sene başında sefer hocayı yollamakj zorunda kalmazdık. hoca değişince aynı oyuncularla nasıl bambaşka bir takıma dönüştüğümüzü defalarca şahit olduk. buda söylediklerimin kanıtıdır. bu ligde iş hocada biter futbolcuda değil. dediğim gibi takım ruhunu pazardan satın alamazsın, onu kazandıracak olan kişi hocadır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

birde bu gençler çok pis kazıklamış bizim bozbağı. 500 bin ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"? normal şartlarda vedat gibi yeni parlayan geleceğin forveti denecek birinin 1 milyon yada 1.250 milyondan aşağısına satmak enayiliktir. biz ise yarı fiyatına satmışız. 2 oyuncuyu ise saymıyorum bile. gençler tabiki elindeki çöpleri bize iteleyecek ve kuvvetle muhtemel işimize yaramayacak oyuncular olacak. isimleri hala açıklanmaması ise ayrı bi saçmalık. cavcav resmen dur bi bakıyım kadroya kimler iyi kimler çöp ona göre sana iteleyim demiş heralde bizim bozbağda kabul etmiş. % 10 muhabbeti ise başşak geçmekten başka bişey değil. tabiki oyuncuyu satarken hem vergiden kaçırmak için hemde bize bedel ödememek için baya bi düşük gösterecekler fiyatını. bizede ancak bi deplasman masrafını karşılayacak kadar cüzi bişey düşer o satıştan.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by kerasus - 30-05-2016, 19:08
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)