2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
04-06-2016, 11:09,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(04-06-2016, 10:54)cotanak88 Wrote: Prensip anlaşmalarına fazla güven olmaz ama Erkan sözeriye hiç güven olmaz. Ben Erkan sözeriyle artık tamam diyorum 2 sezondur bizde hep son maçlarda düşüşe geçiliyor yaptığı taktik hatalarıda cabası takımı iyi hazırlayamıyor.Bu ligi tanıyan herhangi bir hoca onun yaptığının fazlasını yapar. Yücel ildiz boşa çıktı kaçırmamak lazım

bu ligin hocası futbolcusu yok bu ligde iyi hava yakalayan götürür işi misal Engin İpekoğlu bu ligi bilen hocamı değil Adana öncesi hep düşme hattında takım çalıştırdı ama Adanada bir kaç maç seri yaptı o havayla gittiler Engin İpekoğlu iyi hocamı oldu bence hayır Yücel İldiz karabük öncesi malatya ve adana demir'de ne yaptığı ortada bu ligde havayı buldun mu o rüzgarla işi götürürsün Göztepe süper lig ayarında takım ama durum ortada misal biz mehmet hoca ile iyi bir seri yaptık o havayla çıktık mehmet hoca bizden sonra tokata gitti ilk 6 içinde aldığı takımı düşme potasına getirdi bu liglerde havayı bulacaksın bu liglerin hocası futbolcusu yok hep diyorum bu ligde teknik futbolcu almayacaksın mücadele eden oyuncu alacaksın hocada takımı havaya sokacak bu ligin hocası flan yok teknik taktik hikaye.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by heyulaanil28 - 04-06-2016, 11:09
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)