2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
24-06-2016, 16:18,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(24-06-2016, 15:53)gire28sun Wrote:
(24-06-2016, 14:25)cotanak88 Wrote:
(24-06-2016, 13:58)gire28sun Wrote: Adamlar sol bek Andre Santos'u alıyo,bizde Pazarspor'dan sol bek Aykut'u alıyoruz.Sonra basına açıklama yap,taraftarın gönlü rahat olsun diyosun.Hele küme düşen Pazarspor 'dan aldığınız oyuncu ile içim ferahladi vallahi,su serptiniz yüreğimize.
bizim başkan 34 lük rızvanla sözleşme imzalıyor bugün çıkmış yaş ortalaması genç bir kadro kuracağız diyor Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol..  şimdi bolu yaptığı bu transferlerle forma satışını katlayacak tribünleri fulleyecektir.Bizim başkanda biraz akıl olsa şöyle 1-2 transferle hem forma satışını katlar hemde taraftarı maçlara çeker sonuçta insanlar maçta ekstra şeyler bekliyor izlediği maçtan zevk almak istiyor bizse geçen sene abwonun bir orta kesememesine rağmen attığı  depardan zevk almaya mecbur bırakıldık Smile))

Allah'tan bi yerden bi laf öğrenmişler,sokağa atacak paramız yok.Midem bulandı artık bu lafı duymaktan.Zaten diğer klüpler salak,bi tek biz akıllıyız.O da biliyo Muhammet Reis'e 850 bin tl verip sözleşme imzalamasını ama klübün yarınlarınıda düşünüyo.Tesüf ediyorum başkanımızdan klübün geleceğini riske atacak transferler yapmasını
beklemeyin Smile
Valla beyler dediklerinizin çoğunda haklısınız,ama ben Andre Santos bize gelse o kadar para verilmesine karşı çıkardım. Oyuncu 33 yaşında. Ve yanılmıyosam 750 bin euro para alacak. Bu bizim gibi bir kulüp için çok fazla. Yönetim ve başkana gelince, onların kafasında bu ligin Akhisar Bld.si gibi bi takım oluşturma düşüncesi var. Gençler ve tecrübelilerin bir arada olması gibi. Transfere genç oyuncuyla başlanmış olabilir. Kaliteli oyuncularda gelecektir. Bence yönetime güvenmeliyiz. Güvenmek zorundayız. Olağan kongreye başka aday olan yok,aday olmayı geçtim 10 kişi geliyo. İllaki bu kurulda muhalefet kanadı da vardır. Ama kimse aksi bişey demiyo. Çünkü herkes kulübün durumunu biliyor. Alanya maçındaki foruma yazmıştım. Bu önümüzdeki 5 senenin maçı diye. Öyle de olacaktır. Ben bu sene yine play off kapısını zorlayacak,en kötü 11 12 bitirecek bi takım bekliyorum. Bu seneki fırsat,bu seneki gibi lig bi daha gelmez. Şansı değerlendiremedik. O yüzden bence Süper Lig hayalleri en az 2-3 sene askıya alınsın. Benim şahsi görüşümdür. Yönetimi de az çok tanıyorum. Durum bu.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by stantheman05 - 24-06-2016, 16:18
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 16 Guest(s)