(22-08-2016, 01:07)ArmanınPeşinde Wrote: (22-08-2016, 00:36)maicon_28 Wrote: (22-08-2016, 00:33)ArmanınPeşinde Wrote: Yav arkadaş şimdi izledim golleri. Bir topu uzaklaştırmak ne kadar zor olabilir yahu yapmayın etmeyin ya.
link var mı son golü görememiştim bari ona bakayım
Azmi Bük'ün facebook hesabındaki canlı yayından izledim ben
eyvallah şimdi gördüm son golü.
---------------------------------------
berkan büyük hata yapmış son golde. Sonrasında herkesin sol taraftaki adamı görmemesi, boş bırakması tamamen kalitesizlik..
bakın beyler kimsenin dikkatini çekmiyor. Herkes eser yerine kaleci transferi ve forvet transferine takmış durumda ama sezon bittiğinden beri diyorum. Bu takıma sağ bek kesinlikle lazım. Acayip acemice hatalar yapıyorlar ve hücuma katkıları 0. Berkan yıllar geçtikçe bozdu eski berkan değil. Berkan olmasa rızvan oynayacak o da berbat. Sırf bu ikisi yüzünden kaç tane gol yedik geçen sene bir de bunlara hüsamettin'in hatası yüzünden yediğimiz golleri de katarsak onlarca gol yapar.
Aylardır söylüyorum bu takımın gözle görülmeyen, fazla farkedilmeyen bir sağ bek sorunu var. Kesinlikle transfer şart..
Zaten kaleci ve santrafor malumunuz , sağ bekle beraber 3 mevki de transfere ihtiyaç var..