13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
07-12-2016, 15:19,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
(07-12-2016, 12:48)kerasus Wrote: Eğer bir yerde sıkıntı varsa, yolunda gitmeyen bişeyler varsa oranın yöneticisi sorumludur bu durumdan. Türkiye'de tam tersi, hep en alt kademe suçlanıp konu kapanıyor. Ülke yönetiminde de aynı şekilde, klüplerde de, federasyonlarda da. Bizim konumuz ise Giresunspor. Baktılar işler iyi gitmiyor hocayı yolladılar. Sonra baktılar sorun hocada değilmiş. Peki o hocanın ekmeğiyle oynanmasını ve kariyerini olumsuz etkilemenin bedeli ne olacak? Malesef öyle bir bedel yok, birileri canı istediği yollayabiliyor. Sıra geldi futbolculara. Yine düzelmezse malzemeciyi yollarlar, oda olmazsa sonunda top toplayıcı çocuklara kadar uzanır. Ama klübü yönetenlerin hiç suçu yok kötü gidişatta. Hadi farzedelim sorun gerçektende futbolcu kadrosunda. Ama o futbolcuları transfer edenin hiç suçu yok.
Bozbağ, “Yaptığımız transferlerle ilgili kendimi çok başarılı bulmuyorum. Futbolda bir şey tutarsa kralsınız, tutmazsa, Giresunspor’da bir olumsuzluk varsa ve bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu benim. Kaçacak halimiz yok. Sportif anlamda 15 puanı ne çok başarılı ne çok başarısız buluyorum. Başarısızlık anlamında bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu da benim.” 
Ben 13.Haftada da olsa Başkandan istediğim cevabı aldım Smile Hatayı kabul etmekte bir erdemdir.Umarım bundan sonra hatalardan ders alınarak yola devam edilir.Dozunda olmak koşuluyla Eleştiri her zaman iyidir.Başkanın eleştirileri aksine umursaması ve ona göre hareket etmesi gerekir,eleştiriler bazen yol gösterebiliyor.
Mali konuda takımı bu kadar düze çıkarmış bir başkanın transferde dibe vurması ve son gün transferleriyle menajerlerin ağzına bakması bizi şaşırtıyor sadece, yoksa bu takıma en çok emek veren Mustafa Temel Bozbağla süper lige çıkmayı bizden fazla isteyen yoktur.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor - by cotanak88 - 07-12-2016, 15:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)