14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
12-12-2016, 21:34,
#41
RE: 14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
(12-12-2016, 20:31)sy200028 Wrote: Devre arası gönderilecek gruplaşma yaparmıs bazı fıtbolcuların odasına gidip oynamayın diye söylemlerde bulunurmus zaten bu hafta ilk 18 e alınmadı bile

yanılmıyorsam ligin başlarında çok iyi değilmiydi bu tomic? takımın en çok katkı yapan oyuncusuyken hem kendi oynamayıp hemde üstüne takımın oynamaması için uğraşan biri durumuna gelmişse sıkıntı büyük demektir. tamam tomici yollamak çözüm olabilir ama bence asıl önemlisi bi oyuncuyu bu duruma getiren sorunu bulmak lazım. sorun aldığı para olsa sene başından beri hiç oynamazdı vs. demek sonradan bi sıkıntı olmuş takım içinde ve topçular resmen top oynamaz oldu. 

kadro çok kötü diyoruz falan ama bozbağ geldiğinden beri sanırım en çok para harcadığı sezon bu sene. ama başta tomic olmak üzere belliki topçular bişeyleri protesto ediyorlar. hadi bunların hepsini şutla 2. yarı silbaştan takım kur falan bizi aşar. bu sıkıntının bi şekilde giderilmesi şart.
Reply


Messages In This Thread
RE: 14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor - by kerasus - 12-12-2016, 21:34

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)