14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
13-12-2016, 15:49,
RE: 14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor
(13-12-2016, 09:51)Yaglidereli Wrote: Kör ölür badem gözlü olur.
Mustafa Kaplan iyi falan değildi arkadaşlar. Bence olayın teknik direktörle alakası yok zaten. Bu kadroya istersen mourinhoyu getir bi halt olmaz.
Dünkü maçı 10. dakikada kapattım. Giresunspor hiç heyecan vermiyor çünkü kadroda heyecan verecek adam yok. 3 top arka arkaya pas yapamayan oyuncu grubumuz var.
Bu sene de "idare" ederiz.
Bende senin gibi düşünüyordum fakat şöyle Teknik direktör değiştirip, seri galibiyetler alan takımların kadrolarına bakıyorum da bizim kadrodan daha aşağıda. Hoca faktörü gerçekten bir takım için çok önemliymiş onu anladım, ilk maçlardaki takımla şu an ki takım arasında inanılmaz fark var takım içinde bir huzursuzluk var o ilk haftalarda mükemmel pas yapan takım gitmiş sanki başka takım gelmiş. Bu huzursuzluk tahminimce Mustafa hocanın son maçlarında başladı şu an da devam ediyor Yücel hocada sorunu halledebilmiş değil sanki ben aldığım paraya bakarım der gibi duruşu var enerjisi sıfır. Umarım devre arası içimizdeki sorunları hallederiz.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14.Hafta : Mersin İdmanyurdu - Giresunspor - by cotanak88 - 13-12-2016, 15:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)