şu fiba avrupa ligini bi gözden geçirmesi lazım bizim tbf nin. gereksiz oğlu gereksiz takımlardan oluşuyor. avrupanın en zor liginden gelen takımın o kupayı silip süpürmesi gerekiyor. ama geçen sene telekom, bu sene antep ve çekmece istese şampiyon dahi olabilecekken, sıkılıp sattılar maçlarını. hele gaziantep, en formda olduğu dönemde dandik bi takıma elendi. oynamayacaksanız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olun gidin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bari oynayacak olan takımlar katılsın. mesela ispanyollar hiç katılmıyor bu kupaya. eurocup gibi avrupanın en iyi 2. kupasına katılmayıp çerez kupasına katılmak tam anlamıyla skandal.
gelgelelim okben yavşağına. bu ibinneye kinim geçmeyecek ulan. içip içip eski sevgiliye sallayan sarhoş benzetmesi yapan arkadaş kimse gözlerinden öpüyorum. o nasıl bir tespittir arkadaş, tam manasıyla bizi anlatan bi benzetme. neyse işte arada bakıyorum istatistiklerine. süre alıp almamak br tarafa da, bizdeyken adeta ligi sallayan istatistiklere sahipti. şimdi ise şut atmaya top kullanmaya korkan bi yapıda. niye? çünkü hata yapma lüksü yok. o oynadıkça kenardan onun hata yapmasını bekleyen yıldızlar var. yanılmıyorsam henüz üçlük isabeti yok. çünkü attığını da eli titreyerek atıyor. bizdeki gibi sonsuz krediye sahip değil. hatta sonsuzluğu geçtim hiç kredisi yok. ve yıldızlar topluluğu bir takımda nekadar iyi olursa olsun o krediyi asla kazanamaz. dolayısıyla bu şartlarda asla gelişme ihtimali yok. oğuz savaş malının mevkii olarak farklı bi versiyonu olarak basketbol hayatına geri döner.