(15-03-2017, 01:22)Temelreis28 Wrote: Kerasus kardeşim. Klavyede zayıfım biraz. Yazacak çok şey var aslında. Her şeyde asıl olan iyi niyet ve samimiyettir. Bunların niyetinin samimi olmadığını vurgulamaya çalıştım. Yazdıklarının hepsinde haklısın. Her bölgenin vekili, bakanı böyle hamleler yapacaktır. Her kes de mavi boncuğun bir tek kendisinde olduğunu zannedecek tabii. Sonuç kötü olursa bir günah keçisi bulunur elbet. Tüpçü olur, hakemler olur, onların lobisi ağır bastı olur, şike olur... Alaturka ilişkilerin olduğu yerde her türlü ahbap- çavuş fırıldağı döner.
Ben Giresun'u 1967 den itibaren özellikle gurbette çok izledim. İstanbul, Ankara, Bursa'da. Süper denilen lig de. Ama en çok da 3. lig de. Bu ligde de her yıl ortalama 5-6 maça gurbetten gidiyorum.Yaşım itibarı ile son kez görmeyi çok istiyorum o lig de. Şehrin de dosta düşmana karşı buna ihtiyacı var. Ama bizim lehimize de olsa üç kağıtla çıkılmasını istemem. İş cıdığa kalırsa da kaybeden biz oluruz. İnşallah aradan sıyrılırız. Takımdaki mücadele gücü umutlandırıyor beni de. Bir de futbol şansımız olursa, neden olmasın.
Yazmamışım, eksik kalmasın. Yöneticilerle dış saha maçlarında sohbet ediyoruz genelde. Bir kaç yıldır, Canikli''nin parasal konularda destek olduğunu üstüne basa basa söylüyorlar. Cebinden vermiyor tabii. Federasyondan çıkacak parayı erkene alırdır, ödeme yapılandırılmasında bürokratik kolaylıklar getirirdir, Özel İdare üzerinden destek olurdur... Borçların sıfırlanmasında, nefes almak için bu tür kolaylıklar önemli. Ama bunların hepsinin tavuk- kaz hesabı olduğu hepimizce malum.